inne

Dekorative industriell stil i en elegant leilighet

Deco industriell stil leilighet

Mens renovering av gamle bygninger blir svært populær i store byer der plass er en prioritet Deco industrielle stilen moderne ser nesten ut som et must.


Dette er faktisk en praktisk måte å integrere den opprinnelige konstruksjonen og funksjonaliteten til plass i den moderne innredning og resultatet er alltid imponerende. Leiligheten som vi presenterer i denne artikkelen inneholder all den luksus av et moderne interiør innpakket i en Deco industrielle stilen design. Det er svært elegant og symboliserer konstant nyskapning av urbane livet.

Dekorative industriell stil med moderne leilighet

Deco industriell design elegant peis

Betong, belagt stål og tre evighets er blant de perfekte ingrediensene for denne originale inne. Men i motsetning til mange andre industrielle interiør, betyr det ikke unngå farger med en dekorativ tema i grått og gult som gir en sterk personlighet til innredningen. Den praktiske og moderne møbler gjør dette svært elegante leiligheten. Den modulsofa er et utmerket valg for en så romslig interiør.

Room makeover med betongvegger og murstein

Deco industrielle stilen metall trapp

Den gule ottomanske har en grov tekstur som kombinerer svært godt med det generelle temaet for dekorasjon. Skjult i et hjørne av stue, en liten stol med geometriske betongfundament og et metallsete trekker blikket til et lite arbeidsområde. Innredningen på kjøkkenet på den annen side er veldig minimalistisk, og det er bare pynt er laget av materialer den er konstruert som betong og tremøbler med naturlig finish. I stedet for å bruke et kjøkken backsplash, designeren valgt en komplett vegg av bølge glass.

Moderne stue med arbeidsplass i et hjørne

Deco arbeidsplass industrielle stilen

Innredningen av soverommet er også svært original. Bølgepapp glass over sengen reflektere lyset i rommet. Den omfattende bibliotek er gjort tilgjengelig av en liten stige og minimalistisk design avføring gjør dekorere enda mer praktisk. Mursteinene malt svart for å få mest mulig sofistikert innredning og elegant bad. Alt virker perfekt kombinert i denne vakre leiligheten. Se den:

Moderne design rom med elegante møbler

Deco Moderne interiør industrielle stilen

Deco salong med modulsofa

Deco industriell stil stue

minimalistisk kjøkken med konkrete møbler

Deco industriell moderne mat

design kjøkken dekorasjon idé

Deco industriell stil kjøkken design

Soverom innredet i grått og gult

dekorasjon moderne industriell stil

Gangen dekorere industriell stil

deco leilighet gangen industrielle stilen

deco moderne design leilighet

deco industriell moderne leilighet

leilighet dekorasjon moderne design

innendørs idrettshall dekorasjon

elegant innredning moderne bibliotek

room decoration betong bad

deco rommet interessant moderne bad


About the author

admin