Общая категория

Sport: den nye McLaren 570GT

sportsbiler siste prismodeller

Har du noen gang utforsket bilder av den nye McLaren 570 GT, en sportsbil presentert på Genève-utstillingen i 2016? Kom finne hennes bilder! McLaren 570 GT er en av de nyeste modellene at den engelske merket av F1 har åpenbart for publikum på Genève-messen.


Sport: den nye 570 GT McLaren

bilder sportsbil modell

Mønsteret på øverste bildet er for de som ønsker en moderne og dynamisk bil de ville kjøre hver dag. Med sitt interiør kledd helt i skinn seter til gulvet, lover 570 GT en uforglemmelig og unektelig luksuriøs opplevelse. Kort sagt, en perfekt kombinasjon av ytelse og komfort!

Sport: Bildet av 570 GT McLaren

Moderne sportsbiler McLaren

I motsetning til Ferrari, som avslørte fire luksusseter nylig, GTC 4 Lusso, det engelske merket forblir trofast mot sin kall og tilbyr en modell toseter. Sistnevnte er imidlertid utstyrt med en bakre støvel som er plassert under glasstaket og åpner på den laterale side. komfort, er cockpiten på den nye 570 GT er utstyrt med glasstak og justerbare seter og en berøringsskjerm som gir deg muligheten til å styre programvaren enkelt.

Moderne sportsbiler to steder med McLaren

Sportsbiler bilder McLaren

Men selv om det er ment for daglig bruk, den nye bilen fra McLaren samlingen er først og fremst en høy ytelse kjøretøy. Veier bare en 350 kg utstyrt med en V8-motor på 570 HK, når den 100 km / t i 3, 4 s. og er i stand til å kjøre på en maksimal hastighet på 328 km / t.

sportsbil Bilde: Luxury modell McLaren

McLaren moderne sports bilmodeller

Presentert på bilutstillingen i Genève, vil den nye McLaren 570 GT være tilgjengelig i Frankrike, hvor det vil bli solgt til en av 196,950 euro. Så dette er den rette modellen for deg? De eksklusive bildene ned sikkert tillate deg å få en mening. Skynd deg og være blant de første til å utforske:

Moderne biler Geneva Motor Show

Moderne sportsbiler McLaren modell

Interiør skinn luksus bil med glasstak

Bilder moderne luksus bilmodell

skinnstoler og styring av ultramoderne

Moderne biler geneva modell

Innvendig bilde av den nye McLaren i rødt

Moderne sportsbil kutt

Bilde av den nye 570 GT McLaren

sportsbil merkevare image modeller

McLaren moderne sportsbil

modell 570 GT sportsbil Moderne

bilde luksus bilmodeller

ideer nye modeller sportsbil

nye sportsbil modell

bilder idretts bilmodeller


About the author

admin