hår

blank brun – sesong trend for alle frisyrer

blank brun breaker kort bob-glatt

den blank brun er i økende grad en plass i våre liv i dag. Det finnes overalt. Både i interiør som Deco og selv frisyre.


Flere og flere kvinner velger for denne varme fargen. Og de som allerede naturligvis velge kvinne hårklipp som kommer sublimere selv håret. I denne artikkelen vil vi vise deg de forskjellige hårklipp blanke brune og ulike nyanser av denne type farge. Så du ønsker å være i trendene denne sommeren? Gå ikke glipp av våre bilder nedenfor. God lesning!

brun farge glossy-brun-hår friser

Den kastanjebrun farge er en varm nyanse som kan sublimere alle kvinner. Vi elsker det for sin glans og dets forskjellige toner avhengig av type hår. Hun bringer mye friskhet og er ideell for sommersesongen på stranden. Dessuten er det så lett å vedlikeholde det lille nyte.

Cutting-lang-idee-krusninger

Den brune fargen er tidløs.

Det har alltid vært kjent og stjernene elsker det. Husk håret av Angelina Jolie, Eva Longoria og Boyence. De har allerede forlatt prøve. Noen kvinner har allerede denne naturlige farge ferdig. Men for de som ikke er så heldig, kan de gjøre det enkelt ved å sende frisøren eller gjør hjemme. Og visste du at du kan oppnå hår skanning basert blank brun farge?

Hvem kan bære den brune skinnende hår kutt?

hår glatt lange kutter

Nyanser av brunt er ideell for hud så blek som kjedelig. Hvis du har brunt hår, vil skinnende brunt hår sette enda mer verdt utseende. En av de største aktiva i denne sjokolade farge er at det er ideelt for kvinner eldre enn 40 år gamle. Denne fargen bringer mye futt og forynger hver kvinne.

hår-kutt lang idee

Kort sagt, kan det brukes i korte kutt som lenge kuttet. Det er opp til deg hva frisyren vil passe best med huden din tone og ansiktsform. Den kastanjebrun farge kommer i flere nyanser - fra lyseste til mørkeste. Vær forsiktig når du velge farge for deg, fordi noen er mer enn klar til mørk hud og vice versa skins.

langt hår-ebourifés gloss

Hvis huden din er mørk, unngå for lys sjokolade farge.

Velg en mørk brun som du kan integrere blonde striper. I varehus, kan du finne fargesett for hver type hår. For dette, bare følg instruksjonene og bruke farge på roten, mens du strekker til spissen. Etter stående, kan du se resultatet? Det er enkelt, ikke sant?

hår langbølgebryter

I alle fall om hårklipp, det er ingen regel.

Når det gjelder farger, er alle skudd tillatt. Likevel må du plukke den frisyren som passer best til din ansikts morfologi. For eksempel, hvis du har et rundt ansikt vil du ha det lenger. For å gjøre dette, kutt som vil passe deg best bør være symmetrisk og fortrinnsvis på middels lengde eller langt hår.

hår-lengde-skjære

Hvis du har et firkantet ansikt, har vi å myke funksjonene. For dette, bør klippe håret har den mest passende volum på sidene og eventuelt legge en utkant. Og hvis du har muligheten til å ha et ansikt oval, kan du råd til alle typer kutt. Uansett, ville det være best å søke råd fra din frisør.

Farge-frisør-hår glatt

Den kastanjebrun farge er naturlig og lys, og det er en del av et bredt spektrum av brune farger. Mørk brun for eksempel, finner vi lakris nyanser, ibenholt og svart kråke. Vanligvis kvinner har hår som farge opt for naturlige høydepunkter, fremstilt ved en enkel farge hårklipp. Videre refleksjoner er helt glassert kastanjer på håret, spesielt når iført en snarvei. Du er ikke sikker? Prøv!

fargerefleksjon-glans lang

Å være brune nyanser er ikke altfor vanlig, men faktisk det gjør mye futt og øke din ser veldig naturlig. Vi elsker aubrun og kobber høydepunkter.

Farge-refleks-skygge-brun

Men hva er hemmeligheten bak en klippe håret skinnende brun farge?

Det er lett! Med mer struktur og mindre volum til håret, klippe alt fungerer perfekt i nyanser av brunt. Følg eksempel på gradienten vi nylig viste Jennifer Lopez. Men selv å sublimere håret ditt, kan du unne deg selv til sank hår. Dette trendy fargen er lysere hår gradvis. Denne fargen er perfekt for kvinner med brunt hår. Hovedmålet med denne metoden er å fordele den blanke brun til lysere nyanser, samtidig som håret ser naturlig ut. Linjen mellom fargene er gjort i kontinuitet og resultatet er en fin effekt solbrenthet.

bob-klippe håret kort

Bortsett fra de falne hår, brun ofte fargingsteknikk som er veker eller et brunt hår sveip. Først kan du veker fra naturlig levende hår. Hovedformålet er å tilpasse håret og gir glans. Du kan fra de mer nøytrale toner, for eksempel honning farge til de røde og blå nyanser.

cut-brunt hår-modellen

I motsetning til hårstrå, skanningen gjøres ved å forlenge hår og basere mange forskjellige nyanser. Håret er skanner en trendy fargingsteknikk som er av lysere eller mørkere hår i en smeltet gradient. Resultatet er en skinnende effekt tilbake fra ferie. Brown velger denne fargen for tynt hår og for å få karamellisert effekt. Denne fargen tar lengre tid enn det som er klassisk, men vedlikeholdet er mye enklere.

cutter-gutteaktig idé-brown

Lyst til å skip brown, men du fortsatt nøler? Vet at den blanke brune er en farge som sier personlighet og utstråler selvtillit. Det myker ansiktstrekk, forutsatt at det er godt valgt og anvendt. Uansett, du ville ha forstått. Dette hot farge glanset brun egnet for alle kvinner, stiler og aldre. Så hva er din skygge?

Long-kvinne-cut idé

elegant lange hår cutter

kvinne bane hårvolum

idee lange hårskjæreanordningen

idee-breaker onfulations kone

ide-medium-length-skjæring


About the author

admin