hjemme tips

Praktiske ideer for din garasje lagring

garasje lagring ideer møbler hyller

Over tid, mange unødvendige elementer fylle garasjen. Å oppdage noen triks som vil sikkert være nyttig, nyte garasje lagring tips nedenfor.


Det er vanskelig å holde styr på alt du lagrer og mer vanskelig å finne det du trenger når det ikke er noe system for å spare tid og rom. Du er ikke den eneste med et slikt problem, men du kan være den første av vennene dine til å finne en løsning på garasjen lagring. Først er det mye bedre å lagre ting på veggene, så bør du vurdere et system som passer best til din plass.

Garasjen lagring må være smart og ren

garasje oppbevaringsskap plassbesparende idé

Gamle møbler som regel ende opp i garasjen, slik at du kan resirkulere dem og gjøre dem nyttige. Et dokument kan bli en ideell lagringsenhet for alle typer redskaper og verktøy. Elementer man vanligvis bruker i kjøkkenet, slik som krydderbeholdere, kan også være nyttig for skruer, for eksempel. En annen meget nyttig element for garasje lagring kan være et magnetisk verktøyholder, som ser ut som en magnetisk knivholder brukes i matlaging.

Veggen sykkelstativ er en revolusjonerende idé

garasje lagring hyller idé velo

Vær kreativ og bruk en sykkel rack for å finne den beste plassen for transport. Hvis du har en scooter, ikke kaste den hvor som helst i garasjen. Vær smart og spare plass med en scooter stativ gjort av deg - selv.

Alt som hang på veggen sparer plass

møbler garasje lagring skapet garderobe

De som liker å tilbringe tid utendørs, synes ideen med lagring sportsutstyr, sykler eller snøbrett på veggen for å perfeksjonere sin garasje. En god idé for garasje lagring er å ha metall hyller og beholdere. De er enkle å installere og bruke.

Hyller er den beste venn av garasjen

Garasje lagring hyller skap skuffer

garasje oppbevaringsskap Idé

vegg sportsutstyr lagring

Møbler for sykkel lagring

Bike Garage Storage

klassisk Etagres Garage Storage

Garasje Lagringsenheter Sport

Moderne indre garasje

krydder garasje lagringsbeholdere

Resirkuler alt du kan i din garasje lagring

Corner garasje hage

Fest etiketter for å huske innholdet

etiquttes Storage Organisasjon

Flåtene også kan lagres ondartet måte

Ondartet Garage Storage lagring skapet Garage praktisk garasje oppbevaring
spray farge Storage Garage Storage skrutrekker sykkel lagring vegg Container hage garasje verktøy Detalj verktøy i garasje Garasje Hyller skapet Garasjeport magnetiske lagringsverktøy Garage Wall Storage


About the author

admin