kjøkken

107 ideer sentrale øya vennlig og funksjonelt kjøkken

107 ideer sentrale øya vennlig og funksjonelt kjøkken

Synonymt med funksjonalitet og komfort,sentrale kjøkken øy er et element som åpner opp plass og gjør det umiddelbart varm. Det gjør at hele familien til å delta i å forberede måltidet.


Den sentrale øya fyller mer enn én funksjon. Han blir den strategiske hjertet av kjøkkenet eller åpen plass til stuen. Å designe sitt kjøkken øy, en nøyaktig beregning av konfigurasjon og størrelsen på kjøkkenet ditt behov. Sjekk ut vårt galleri av over 107 ideer sentrale øya og semi-sentral moderne kjøkken.

sentrale kjøkken øy: hjertet av stua

107 ideer sentrale øya vennlig og funksjonelt kjøkkenøya design idé kjøkken lagring

perfekte plassen til å forberede en god tallerken til flere eller en drink med venner, vil senteret øya blitt fokus for brukervennlighet i din stue. Borte er isolasjonen på kjøkkenet! Når du forbereder middag, kan dine venner sitte rundt og holde deg med selskap.

sentrale øya tre kjøkken design Laurel Feldman

sentrale øya kjøkken laurel feldman

Med sin strategiske investeringer, forenkler sentrale øya bevegelsen. Det er mange designmuligheter det foreslår. Du kan enten utstyre skuffer og hyller, enten installere en vask for å lage en praktisk vaskestasjon. Det beste er å bringe sammen vasken og oppvaskmaskin for enkel vask. Du kan også innlemme komfyr og ovn ved capping ventilatorhette.

holme sentral oval form og design kjøkken

senter øy kjøkken oval

Rundt dette sentrale øya, er forberedt og delte måltid eller du ta en drink i godt selskap. Først må du velge riktig design utvikling. Opt deg mer for et kjøkken eller en lukket kjøkken? Hvis du vil opprette et lukket kjøkken, er anbefalt minimum størrelse 15 kvm til å installere en øy og lette bevegelser. Det åpne kjøkkenet er et valg som vil gjøre ditt kjøkken øy det sentrale punktet i din egen stue. Han forsiktig markere skillet mellom tilstøtende rom: alt vil bli lett, og vil avslutte isolasjon når du lager mat!

Semi-sentral øy kjøkken design

sentrale øya semi-sentrale kjøkken

Holme størrelsen avhenger av størrelsen på kjøkkenet og de ønskede funksjoner. Øya kan være kvadratisk, oval, rektangulær eller av en annen opprinnelige form. Det er mulig å lage ulike nivåer plassere sone over eller under linjen. Den vanlige høyde under installasjon av en øy, varierer vanligvis mellom 85 og 90 cm. For en harmonisk utvikling, er det viktig at den sentrale øya er proporsjonal med størrelsen på kjøkkenet. Ideen om en sentral øy er plassbesparelse. Dens viktigste funksjon er å gjøre rommet funksjonell og praktisk transport. Riktig dimensjonering og andelen er av største betydning for deg å føle deg komfortabel på kjøkkenet.

holme ultra moderne kjøkken

107 ideer sentrale øya vennlig og funksjonelt kjøkken

Store tre kjøkken107 ideer sentrale øya vennlig og funksjonelt kjøkken

Husk mønsteret av aktivitet trekant. Øya er bygget rundt tre hovedområder: forberedelse og koking, vasking og det som er kalt den kolde sone. Optimalisering av plass er et problem å tenke gjennom hva prioriteringene under installasjonen av øya. Den mest kjente konfigurasjonen er at av den klassiske sentrale øya. Det er også den såkalte semi-øy eller øy på cob. Hvis du har et lite kjøkken, og du ikke har muligheten til å ha klaring behov for rundt en sentral øy, kan du plassere den langs en vegg. Dette vil tillate deg å optimalisere plass, lette kryssinger og gjøre lite vennlig kjøkken uten å isolere den.

sentrum øya marmor kjøkken design

Bilde familiens kjøkken sentrale øya ultra moderne kjøkken

La oss slå nå til noen kjøkken interiør med moderne design og øya.

holme funksjonelt kjøkken i hvittsenter øy moderne designmøbler kjøkkenhette

Bilde ultra moderne sentrale øya i svart og rødt

Semi-sentral øy kjøkken design svart rød anheng lys

Valget av farger for et boareal vises ofte vanskelig. Vi har alle våre favorittfarger. Noen liker varme eller kalde farger, andre inkluderer bare svart. I de fleste tilfeller, for å forstå hvilke farger en person elsker, en titt på hans stil på kjolen. Dette fører til den konklusjon at velger nyanser å kle interiøret er enkelt. Likevel er denne oppgaven ikke lett. Vår stue er et sett av andre små ensembler. Det er som en LEGO spill for å bygge. Heldigvis er kjøkkenet ett av de områdene av huset hvor vi alle kan ha råd til. Denne dynamiske plass huser den hvite samt rød, svart og gul. Dette er en av de minst krevende delene i form av farger, og på samme tid, en av de viktigste for vår trivsel.

Sentralt kjøkken øy i industriell stil

sentrale øya av betong kjøkken og parkett industridesign willi bruckbauer Werkhaus

Den sentrale kjøkken øya er bare en del del av helheten. Likevel må vi ikke glemme at det kalles "central". Hans estetiske rolle er i sentrum for begivenhetene. Vi har valget mellom en øy som blander seg med resten av interiøret eller en øy i en distinkt farge for vekt.

holme Avrundet opprinnelige design kjøkken

senter øy kjøkken moderne oval anheng lys rustfritt stål

Rød og grå kjøkken med øymoderne Snaidero kjøkken semi-sentrale øya

Fargen rød er ofte til stede på kjøkkenet, ledsaget av grått, svart eller hvit. I tilfelle av åpen ovenfor kjøkkenet, røde veggen kontrast til semi-sentrale øya grå. Dette interiøret fascinerer med sine uvanlige former og dekorasjoner.

Vakker moderne kjøkken øy sentrale øya hette skuff oppbevarings vask kjøkken bar

En hvit kjøkken med en øy, også i hvitt? Hvorfor ikke! White er en ekte "beroligende". Det er perfekt som en dominerende farge for rom dedikert til hvile: soverom, bad, meditasjonsrom. Hvis din favoritt tidsfordriv er å teste nye interessante oppskrifter og eksperimentere på kjøkkenet, er det din meditasjonsrom! Faktisk er matlaging en aktivitet som beroliger og gjør oss lykkelige - i forberedelsen og spesielt under smaksprøver! Se denne helt hvitt og grått kjøkken skinner og inviterer oss til å forberede deilige retter nyter alle bekvemmeligheter:

Kjøkkenøy med komfyr og avtrekksviftemoderne kjøkken komfyr ventilator sentrale øya

En tom innvendig Kjøkken og designinne hvitt kjøkken sentrum øya utvalg hette stekeovn komfyr

Kle opp all sin hvite kjøkkenet er en interessant idé. Den hvite kjøkkenet lys bade interiøret. I tillegg vil du føle fraktet til en verden av alvene i filmen Ringenes Herre hvor alt er hvitt og skinnende.

Harmony in Whiteoval øy hvit designåpen oval utforming hvitt kjøkken øy

Å ikke gjøre for "alv", er det fortsatt mulig å male en av hans kjøkken vegger i en annen farge. Kjøkkenet under er et godt eksempel hvordan å innføre farge i en helt hvit plass. Den grå veggen og det vakre bildet utgjøre hele innredningen. På denne måten kan den fra hverandre, visuelt tilstede, konsentrert på ett sted av den del. Beliggenheten er praktisk og ikke bry for trafikk rundt øya.

hvitt kjøkken med grå veggåpent oval kjøkken øy kjøkken

Den sentrale øya inneholder de viktigste elementene i kjøkkenet - arbeidsplan, komfyr, vask, skap etc. Det er i seg selv et lite kjøkken redusert til ett stort møbel. I dag serverer vi bare svært få elementer på kjøkkenet: komfyr, stekeovn, vask, benkeplate, kjøkkenutstyr. Alle hvitevarer blir mer funksjonell og enkel å oppbevare. food prosessor ble oppfunnet Thermomix som ikke bare tar opp lite plass, men bringer 12 funksjoner per se. I utgangspunktet trenger vi ikke 12 kjøkkenmaskiner, men én. Her er hvorfor og hvordan den sentrale øya gjør oss hver dag - du kan gjøre alt der. Det er stedet for forberedelse og matlaging av måltidet, og den har en bar - stedet for vår frokost, snacks, drikke ...

blokk lagring tømmer åpen kjøkkenvask

For å skape et optimalt boareal, ser vi etter designløsninger kondensert sa. Snarere enn å utvikle et kjøkken samt et senter øy, den installerer bare blokken. Til slutt, trenger du ikke to arbeidsplaner, ikke sant? En slik plass er også lettere å vedlikeholde.

hvit innvendig og tre
minimalistisk kjøkken øy

grønne kjøkken sitron, grått og hvittØya komfyrkappens utforming

Det blir ofte sagt tilstedeværelsen av vegetasjon på kjøkkenet har blitt et must. Hvis du ønsker et moderne interiør nordisk inspirasjon, bør plantene være en del av interiøret. Potteplanter, urter, vertikal hage, grønnsakshage - en av disse er nok til å invitere naturen. Og hans tilstedeværelse er nok til å forskjønne og gjøre kjøkkenet liv.

Kjøkken med øy og skaptre senter øy kjøkken ventilator vask krakk komfyr

Nå oppdage resten av vår interiørarkitekt kjøkken galleri og finne inspirerende ideer:

hvit kjøkken med stor øyhvit innredning hengende lampe øy kjøkken hvitt kjøkken

Kjøkken benken grønt bildemoderne kjøkken øy hetteSuspendert kjøkken liten plass
Flytende øy åpen hvit minimalistisk kjøkken

holme Tre kjøkken med metall ben

senter øy moderne design tre kjøkken

Kjøkken med treinteriør Laurel Feldman

sentrale øya rustikk parkett tre kjøkken

sentral øy i hvitt kjøkken

Semi-sentrale øya hvitt kjøkken krakk layout design hengende lampe kjøkken

Design sentrum øy kjøkken med spiseplass

Moderne moderne kjøkken senter øy

sentrale øya i grått kjøkkenlampe sentrale kjøkken øy hengende hylle kjøkken lagrings bøker

sentrale øya veldig kunstnerisk kjøkken sentrale øya nedhengt armatur kjøkkenstol rød mosaikk kunst

autentisk stil kjøkken med en sentral øy kjøkken senter øy autentisk stil anheng lys

Lite kjøkken senter øy lite senter øy kjøkken loft lagring idé

Lite kjøkken øy med en vask Øya kjøkkenvask tre krakk

Svært lite kjøkken øy lille øya sentrale hvit tre kjøkken

sentrale øya blått og grønt kjøkken sentrale øya grønn blå utforming opprinnelige taket lagring idé

autentisk kjøkken med et senter øy og avtrekksvifte Øya ventilator kjøkkenstol granitt tre hus

sentralt kjøkken øy med en vask kjøkken lagringsplass senter øy matlaging svart tre krakk

Island torget i kjøkkenet designer kjøkkenskap pendlarmatur krakk stol sentrale øya kjøkken komfyr ventilator Cooking senter øy kjøkken lampe hengende stol spiseplass vask moderne kjøkken innvendig anheng lettmetall krakk vask tre skap senter øy utvalg hette kjøkken spiseplass forberedelse vask området senter øy åpent kjøkken design Øya avtrekksvifte kjøkken øya design idé sentral øy område funksjonell praktisk forberedelse åpen hvit trebord stol kjøkkenhette moderne åpent design kjøkkenhette trebord senter øy utvalg hette stål kjøkken åpent senter øy kjøkkenhette hvitt metall avføring kokeplater Design kjøkken øy formet tre yacht øya bar stål skap tre kjøkken kjøkken rektangulær tretak lagringsblokken blokken rektangulær kjøkken koke lite kjøkken semi-sentrale øya lagring kjøkken åpen plass å spise halv sentrale øya hvitt interiør

kjøkken åpen stue

Design Center øy kjøkken anheng lys bar

sentrale øya senter øy kjøkkenbenken kjøkkenhette

Parsonson Arkitekter kjøkken design

cuisin i rødt og hvitt åpen sentrale øya forberedelse vask

Moderne tre kjøkken øy

Kjøkkenet avtrekksvifte åpne sentrale øya

Italiensk kjøkken øy

sentrale øya tre kjøkken

moderne kjøkken interiør

sentrale øya i et hus på landet

sentrale øya kjøkkenbenken grå oransje ovn

åpent kjøkken lampe hengende øy

åpent kjøkken senter øy bar opphold

moderne kjøkken med avtrekksvifte svart avføring kokeplater

Moderne krakk interiør lampe svart øy

kjøkken-øy-ide-krakk-deco lampe

moderne kjøkken øy krakk suspendert armatur

senter øy kjøkken lampedesign krakk

ventilatorhette senter øy kjøkkenbenken italiensk stil

vennlig tre krakk tre kjøkken

sentralt kjøkken øy lampen hengende hvit innredning kjøkken objekt vask utforming

sentrale øya grå tre krakk utforming

ovn kjøkken øy integrerte metall tre krakk

Øya elegant anheng lys trestol trebord kjøkken

åpent senter øy kjøkkenvask skuffer krakk svart hvit åpent senter øya kjøkken design anheng lys autentisk stil komfyrkappens sentral tre moderne kjøkken øy

Kjøkkenet minimalistisk sentral øy hvitt tre

kjøkken sentrum øya tre krakk spisebord

senter øy kjøkken avtrekks sort stål hette område

kjøkken sentrale øya tre avtrekksvifte kjøleskap

svart øya skuffer kjøkkenskap

sentrale øya tre kjøkkenvasken hengende armatur hette

Øya hvitt kjøkken grå trebord krakk

åpen praksis funksjonelt senter øya kjøkken

åpent senter øy kjøkkenstol hvit åpent kjøkken øya design idé

Ideen administrasjon nedhengt armatur kjøkkenstol av tre matte

industrielle kjøkken stil lampe hengende avtrekksvifte tre vask kjøkken åpent til stue øya utvikling

moderne kjøkken senter øy avtrekksvifte trehyller sentrale øya hvit avtrekksvifte i rustfritt stål

Øya oval formet moderne kjøkkenskap

sentrale øya fargen svart hette krakk

åpent konsept sentrale øya hette gul farge kjøkken lagring

senter øy kjøkken åpen hvit lilla

kjøkken åpent rektangulær oval sentrale øya vasken

Kjøkkenet sentrum øy hvit svart avføring kokeplater


About the author

admin