modus kjendiser

De blyant skjørt – 35 måter å bære dem med stil og klasse

blyant skjørt idé mote

Som alle kvinner i verden, er du sannsynligvis lurer til tider på hvordan du kan bli enda mer sexy og mer vakker. Bytt bukser og jeans med blyant skjørt er et middel for å oppnå et slikt resultat.


fordi blyant skjørt kvinne understreke den kvinnelige silhuetten av kroppen din, og du vil føle deg komfortabel og sikker. I dag foreslår jeg 35 ideer hvordan å bruke blyant skjørt for ulike anledninger. Sats på disse kvinnene ser og svært fasjonable:

Blyant skjørt - 22 interessante måter å bære

blyant skjørt kvinne mote

Ved å velge din skjørt kvinne blyant, gjør likevel svært forsiktig med materialet og utleier. Den velvalgt skjørt vil visuelt forlenge bena og skjule uønskede kurver. Denne sesongen er mer populære skjørt modeller - mini, vidt skjørt, den tettsittende skjørt og skinnskjørtet og de er alle forskjellige farger og materialer.

Black Leather Pencil Skirt

blyant skjørt sort skinn

Hvilke sko velger å fullføre hennes utseende?

Hvis du vanligvis bruker blyant skjørt én farge, gå for kvinners sko i en farge som vil fremheve ditt utseende. For eksempel, med en hvit skjørt, slitasje sorte eller brune sko. Du kan også prøve en mer dristig kombinasjon - ha hvit blyant skjørt med fargerike sko som rødt eller oransje.

Modern skjørt sort blonde

skjørt sorte blonder blyant

Når skjorte med noe slitasje på skjørt valgt, må det deretter velge moderne tilbehør. Det er veldig viktig å ikke overdrive det med smykker. Avhengig av hvordan du bruker dot skjørt, kan du knytte smykker. For en mer elegant, velger diskret smykker. Ellers kan du gå for flashier tilbehør.

rosa skjørt slitt med en svart skinn belte

rosa blyant skjørt belte

Den blyant skjørt er en klassisk og motedesignere tillate oss å vite. Det er også god å ha i hverdagen på jobb eller på kvelden. De fleste kjenner det ved å være streng og elegant skjørt. Men dette er ikke alltid tilfelle. Den casual-chic stil er mer og mer til stede. I dag er mange kvinner forbinder det med et flott par joggesko.

Moderne utseende med blyant skjørt

blyant skjørt moderne trykte

Blyant skjørt og beskjære toppen er den nye trenden i 2017

For en sexy look, kan blyant skjørt godt være slitt med en kort topp eller med andre ord avlingen toppen. Den nære tilknytning skjørt høy midje med en kort topp er den nye trenden for 2017.

Ser elegant kvinne i svart og hvitt

skinn blyant skjørt moderne

Ideen om blyant skjørt er å understreke formen på linjen din. Det er egnet for både tynne kvinner og kvinner med former. Spørsmål modus, som med klassiske farger, men også fluorescerende, mønstrede og blomster.

svart blyant skjørt slitt med en rosa topp

sort skinn blyant skjørt

Side materiale, foretrekker de tykke materialer som bomull eller tweed. I sommer og vinter blyanten kutt skjørt perfekt med en stor genser som du kan bære i tillegg med høye hæler enn joggesko.

moderne blyant svart blonder skjørt

jupescrayon svart dantelle

Og for å gå på jobb, kan du velge et sett med en annen farget jakke, med tilhørende tilbehør. I dette tilfellet ville det være bedre å gi skjørtet med klassiske pumper.

blyant skjørt trend pastell rosa

snikende skjørt belte ide

Hvor kan bære blyant skjørt?

Til syvende og sist, før du velger riktig påkledning må vite hvor du skal bruke den. For eksempel, hvis du går på kvelden, kan du ganske mye innsats på en paljett blyant skjørt å gi mer futt til ditt utseende.

moderne forgylt skjørt Ideen Slinky skjørt forgylt

Hvis skjørtet ditt er blyant er ganske enkel, satse på originalitet av resten av klær og tilbehør. Men hvis det er mønster eller sequined, velge en enklere høy for å forskjønne og forbedre blyant skjørt.

interessant to-tone skjørt skjørt moderne to-farge blyant

Når du bærer denne type blyant skjørt må vurdere formen på kroppen din. Hvis du er slank og smekker er det bedre å satse på modeller med tykke materialer. Et godt eksempel vil være desember hoose ull skjørt i tweed eller koker å gi deg noen former. Hvis du er i den andre siden har du de former og kurver, er det bedre å fokusere på fine materialer. I dette tilfellet vil de rene farger som svart, hvit og grå la dine kurver.

hvit blyant skjørt slitt med svarte sko skjørt moderne hvit blyant

Beware slit skjørt også!

Og til slutt, hvis du verdsetter din personlige komfort, unngå iført skjørt slit. Å være for stramt, vil du ha problemer med å utføre for mye bevegelse. Så hvis du ikke ønsker å gå som en pingvin, vær forsiktig.

meget skjørt opprinnelige mønster svart blyant skjørt interessant

Som allerede nevnt, kan blyant skjørt brukes med hæler, med joggesko. Men det er én regel å følge sko. Unngå iført en split skjørt med ballett leiligheter. På denne måten risikerer visuelt forkorte bena.

denim blyant skjørt moderne jeans blyant skjørt

Faktisk er den blyant skjørt gjorde den første opptreden i 1880 og gjennomgikk flere endringer siden. Det er et plagg som aldri går av moten, og kan tilpasse seg alt og alt. Så det er for deg å gjøre ditt valg!

Brown Leather Pencil Skirt blyant skjørt brun skinn

Moderne beige og svart skjørtModerne stripet blyant skjørt

Blyant skjørt slitt med joggesko Moderne beige snikende skjørt

interessant rutete skjørt snik hvit blå skjørt

Interessant kombinasjon av hvitt og blått Slinky hvitt skjørt sommer

hvit sort snikende skjørt

snikende skjørt blomstermønstre

moderne svart Slinky skjørt

Svarte rødt skjørt chuassures

Moderne rosa svart skjørt

blyant skjørt moderne floral

moderne blyant skjørt idé

moderne kvinne ser idee

elegant kvinne som holder idé

skinn blyant skjørt støvler

svart kvinne blyant skjørt

blyant skjørt floral

blyant skjørt røde hæler

blyant skjørt høy midje

skjørt vinterstøvler

skjørt med høy midje kvinne

crop-top-beige-svart

enheter-high-skjorte størrelse

klær-split-rød-modus


About the author

admin