Deco jul

Man Halloween Makeup: 12 opplæringsvideoer som imponerer

halloween makeup ideer menneske tutorial-video-makeup

Etter vår video samling viet til Halloween makeup ideer kone, slår vi nå til de menneskelige makeup alternativer for festen for vampyrer og zombier.


På denne anledning, har vår redaksjonelle' laget en original rekord på 12 video tutorials til seg oppmerksomheten til herrer som ønsker å gjøre en virkelig spennende utseende for 31. oktober.

Gjenstand for Halloween makeup mann får alltid noen motvilje.

Og dette er ikke det fordi Halloween makeup er reservert kun for jenter; men heller fordi guttene tviler på sine evner til å passere en kompleks mann Halloween makeup. Det er der de video tutorials er veldig godt fordi de viser oss hvordan du går frem trinn for trinn. La oss uten ytterligere forsinkelse 12 tutorials i spørsmålet!

Halloween Makeup Man - skallen

halloween makeup mann head-of-death-opplæringen

Den klassiske Halloween makeup mann ønsker skremmende og uttrykksfulle. Den er inspirert av ideen om at partiet 31 oktober markerer en spesiell kveld i året. Ifølge gamle tradisjoner, var kvelden da åndene til avdøde kunne vende tilbake blant de levende.

halloween makeup mann video-tutorial-head-of-death-skalle

Det er derfor ikke overraskende ikke å se Halloween makeup mann låner motiver bilderelaterte dødsfall. Den eksponerte kraniet eller skallen er en eksplisitt eksempel. Denne Halloween makeup for menn er ikke veldig vanskelig, og det krever bare to farger: hvit og svart. Men for å være virkelig lykkes, må den ha et spill av skygger som krever litt mer tid.

Denne Halloween makeup idé for menn kan være assosiert med ulike kostymer, avhengig av humør. Fra tilfeldig antrekk til skjelettet dress, avhengig av tid og ressurser vi ønsker å investere i sin Halloween kostyme. Se Halloween makeup tutorial ovenfor for å se alle stadier av denne makeup skallen!

Halloween Makeup enkel mann - vampyr

halloween makeup enkle årsverk vampyr-tutorial-video-ideer

Hvis heksa og djevelen er de klassiske Halloween makeup alternativer for kvinner, vampyren i en for menn. Siden Hollywood spillefilm Interview with the Vampire, har vår oppfatning av sine skumle skapninger endret. Og det er en trend som fortsetter i de siste årene med serier som The vampire Diaries.

makeup mann Halloween kostyme vampyr-video

Plutselig ble det Halloween vampyr makeup mann en veldig populær idé, som i tillegg til å være engstelig, er også noe glamorøst og sexy. Heldigvis er vampyr makeup ikke veldig komplisert; det krever enda mindre innsats enn vår første opplæringen. Flertallet av transaksjoner skjer i tre faser.

Først, den dekker huden på en lys skygge som minner om blek hud av vampyrer. Dette trinnet er viktig fordi det er ment å fremkalle ideen om at disse skapningene ikke støtter dagslys. Deretter flytter vi øynene er uthevet med noen mørke øyenskygge. Endelig er den siste finpussen til: blod på leppene til Mr. vampyr!

Halloween makeup mann - tutorial varulv

halloween makeup man varulv-idee-tutorial-video

En annen mytisk skapning hentet fra europeisk folklore: varulv. Denne gangen er han ikke lenger et vesen som skremmer oss, fordi han er en levende død, men fordi han har en splittet personlighet, så å si. I de fleste historier, dette er en mann som blir til en ulv vill natt (eller fullmåne).

halloween-makeup-makeup-man-dress-varulv-opplæringen

I alle fall er han en mann Halloween makeup ideen like skummelt. Sammensetningen i seg selv tjener til å reprodusere dyret huden på det menneskelige ansikt. Alt dette, for å skape en titt halvt mann, halvt vilt dyr. lys fargede linser vil sikkert bidra til den mystiske utseendet på en slik skapning.

Hvis dette Halloween makeup idé for mannen som appellerer til deg, se videoen opplæringen ovenfor. Den vil vise deg hvordan du bruker de forskjellige lag av sminke for best resultat.

Halloween Makeup enkelt mann - eller vandøde zombie tutorial

kostyme-man-Halloween-zombie-makeup-tutorial-etapper

Etter vampyr og varulv, la zombier og vandøde. Som vampyr, er zombie et vesen som, i motsetning til logikk, ikke forsvunnet fra verden etter hans død. I stedet gjenoppliver han å seile blant menn og for å angripe de som forble i live.

makeup-halloween-zombie-man-tutorial-video-lett

Ble allment kjent etter serier som The Walking Dead, zombie eller zombie skremmer oss, fordi det er nesten untouchable. Fordi, ja, i de fleste tilfeller drept vandøde har muligheten til å gjenopplive hele tiden,. Og, selv etter å ha blitt utryddet flere ganger!

I tillegg til referansefilmer svært fasjonable i det siste, har denne mannen Halloween makeup idé to store fordeler. Den første er at han er en enkel mann Halloween sminke for å oppnå. Det betyr at omtrent to trinn; ene er å dekke ansiktet med et lys skygge; den andre for å fremheve øynene, som vampyr makeup. Den andre fordelen er at dette makeup kan brukes med et virkelig enkelt antrekk. Dette er absolutt veien det representerer zombier akkurat nå!

Halloween Makeup mann - revet huden zip

ide-make-up-halloween-for-menneske-hud-dechireee-close-eclair

Gutter som ikke ønsker å bli en skremmende nøyaktig karakter kan bare velge et dypt sår utseende. Her igjen, kommer det til Halloween makeup mann skremte og inspirert skader vist i filmer og populære TV-serien.

tutorial-makeup-man-halloween-kostyme-skummelt-idee

Halloween versjon av makeup for menn valgte vi etterligner utseendet til en dypt sår i ansiktet. Huden vises revet y eller, mer presist, åpnet med en glidelås.

Ideen til Halloween makeup tar noen forsøk på å etterligne vellykket så blodig ansikt. Heldigvis er operasjon utført på et område av det bare. Gjennom trinnene i videoen over!

Halloween Makeup skremmende mann - mumien

mann-makeup-Halloween-ide-lett-tutorial-video

Mumien er lik den vandøde i at det er en død inntekt blant menn. Men i motsetning til vampyrer og zombier, er det ikke en tegnet skapning av folklore. For i det siste, mummification (egypt eller andre steder) var rett og slett en prosess som bevarte kroppen etter nedgraving. Alt fordi gamle folk trodde på menneskets udødelighet og ønsket kroppen hans for å lette overgangen til livet etter døden.

halloween-makeup-man-mumie-idee-makeup-lett

Det er igjen med på kino at ideen om reanimated mumier som angriper menn vokste. Slik som i dag, de er en del av den tradisjonelle landskapet av skrekkfilmer!

hallowee-makeup-man-ide-video-steg-for-trinn

For å lykkes en mumie utseende og skremmende Halloween makeup, vil du trenge flere farger, men også strimler av tynt stoff som gasbind. Deres funksjon er å etterligne utseendet av stoff strimler lagt på likene av mumier.

For huden, vil det ikke fungere som lyse farger, men nyanser av blått eller grønt. De er ment å gjenskape utseendet på huden innpakket i en klut for en betydelig periode. Du kan se hvordan du bruker denne Halloween makeup mannen i opplæringen ovenfor.

Halloween Makeup mann forferdelig - Joker

skummelt halloween makeup-joker-tutorial-video mann

Med denne ideen mannen Halloween makeup, beveger vi oss inn i verden av imaginære karakterer inspirert av film og fjernsyn. Ikke mindre skremmende enn zombier og vampyrer, er noen av dem kjent over hele verden og er en av de mest fryktede skurkene. Dette gjelder særlig i Joker.

halloween makeup skremmende mann-the-wild-batman-opplæringen

Joker er en fiktiv figur som bor i Gotham City world. Batman nemesis, er Joker ansvarlig for fryktelige forbrytelser, og har en skremmende ansikt.

Hvis du liker forferdelig karakter prøver ideen om Halloween makeup mann, se veiledningen ovenfor. Den vil vise deg trinnene for å gjenskape sin karakteristiske sminke. For å fullføre utseende, planlegge en midlertidig farge spray for håret grønt. For ikke å nevne den holder karakteristisk for den legendariske skurken i Gotham City!

Makeup mann Halloween Viking inspirasjon - Floki

idee-halloween-kostyme-mann Viking-video

Den følgende Halloween makeup-modellen er inspirert av serien Viking. Det tilbyr deg å gjøre en mann for Halloween makeup enkle, men imponerende lik Floki. For dette formål, kopi Viking tatoveringer som dette tegnet bærer på ansiktet hans.

Halloween kostyme-makeup-ide-man-Viking-opplæringen

Blant fordelene med denne opplæringen enkel Halloween makeup, er det også det faktum at det kan brukes med en frisyre trend og mann med skjegg. Så en god ide for alle som leter etter en idé om makeup med skjegg som er ideell for den 31 oktober!

Universet av vikingene inspirerer deg? I dette tilfellet, spille spillet til slutten og planlegger et hårstrå og passende klær. Side sminke for Halloween mann, se videoen ovenfor fra 00:33 min. !

Scary Halloween Makeup mann - klovn

Halloween kostyme-man-skummelt-klovn-makeup tutorial

Siden publiseringen av den nye It av Steven King i 1986 og filmene basert på det i de følgende årene, vår oppfatning av klovner er aldri den samme. Ingen overraskelse da at klovnen Halloween makeup er en av de mest skremmende alternativer makeup 31. oktober.

tutorial-makeup-mann Halloween klovn-skumle-videoer

I motsetning til hva man kanskje tror, ​​er klovnen makeup for Halloween ikke veldig lett å oppnå. Det krever særlig nøyaktig tegning av linjer rundt øynene og munnen; de skal etterligne utseendet av en smilende ansikt. Disse egenskapene blir deretter fremhevet og skremmende aspektet understrekes av skarpe tenner. Videoen nedenfor viser fremgangsmåten for å følge for å gjøre denne Halloween makeup menneskelig egenskap.

For å fullføre det, vil vi tenke på en passende antrekk, en rød parykk, blå eller grønn og en klovn nese, selvfølgelig!

Idea Halloween makeup enkelt mann - Spiderman

idee-halloween-make-up-mann-tutorial-spiderman-lett

Etter karakter av det, slår vi til en verden av superheros med to makeup tutorials for Halloween enkle og svært gjenkjennelige. Den første tar et par minutter og krever tre farger: rød, svart og hvitt.

dress-halloween-man-ide-spiderman-tutorial-makeup-lett

Konsentrert i området rundt øynene, kan det stige litt ned eller imitere bare en domino maske. I alle fall vil det være lett gjenkjennelige takket være farger og lerret typisk edderkopp Spiderman makeup. Her er hvordan du tar denne ideen om makeup 31. oktober:

Halloween makeup enkel mann - Wolverine

makeup-Halloween-tutorial-enkelt-makeup-man-superhelt

I likhet med tegneserier og film tilpasninger, men har du allerede prøvd Spiderman ser? I år, gå videre og bli inspirert annen Marvel karakter, Wolverine!

ide-make-up-mann-halloween-lett-video-jerv

For å gjøre dette, gå for de typiske fargene på sitt ansikt, gul, blå og svart. Som Spiderman Halloween makeup er Wolverine konsentrert i området rundt pannen og øynene. Alle stadier av denne ideen om sminke for Halloween mann er beskrevet nedenfor.

Vær også oppmerksom på: de to siste eksemplene, som Spiderman og Wolverine, er også egnet for barn og tenåringer. Selvfølgelig vil de bli enda mer imponerende hvis ledsaget kostymer tilsvarende superhelt!

dress-halloween-kostyme-teen-superhelt-man-modell

Halloween Makeup enkel mann - forkledning pop art

makeup-Halloween-kostyme-mann pop-art-video-tutorial

Vi avslutter vår serie av Halloween makeup for menn med en tutorial makeup av pop art. Dette karakteristiske og trendy makeup formål er å fremheve ansiktstrekk for å gi den en komisk tegning effekt eller lignende. For dette er en mørk skygge brukt som svart.

halloween-kostyme-mann pop art tutorial

Den svarte fargen er brukt på visse områder i ansiktet som bringer ut sine generelle funksjoner. Eksempler på disse områdene er de lepper, øyenbryn og kinnben. For å understreke karakteren komisk effekt, kan en stiftelse brukes på hele ansiktet. Dette bør være en nær det av ansiktet farge.

Man Halloween Makeup: 12 opplæringsvideoer som imponerer

Til slutt, er det gratis å legge til unike effekter på deler av ansiktet, slik som for eksempel geometriske dekorasjoner i farge. Makeup Pop Art krever ikke en spesiell Halloween kostyme. Det vil imidlertid bli markert med en rik farge avholdt, som de typiske pop art av 1950-tallet og 1950-tallet.


About the author

admin