skjønnhet

Maori Tattoo: fokus på sin opprinnelse og betydning

Maori tatovering idé tatovering mann arm tatovering design arm

tatovering maori, eller maori, er en del av familien tribal tatoveringer. Det tar sitt navn fra den polynesiske stamme maori, en innfødt innbygger polynesiske folkeslag, New Zealand.


Maori tatovering design tegning idé tribal tattoo

Maori tatovering: fokusere på Origin, noe som betyr at noen flere ideer til tegninger

Det er fortsatt en debatt om den definitive opprinnelse polynesisk kultur og konseptet av tatoveringen. En ting er sikkert, begrepet "polynesiske" inneholder mange stammer Brands, den Samoïens de Niouens de Tongois, Cook Islanders, Hawaii, Tahitians og maori. Alle disse stammene er genetisk relatert til urfolk i deler av Sørøst-Asia.

Sørøst-Asia og i sin tur er Polynesia et underområde av Oceania, som består av en stor gruppe av mer enn 1000 øyer spredt over havet sentrale og sørlige Stillehavet, en trekant som omfatter new Zealand, øya Hawaii og Påskeøya.

Menneskene som bor øyene i Polynesia kalles polynesiere og de deler mange lignende egenskaper, inkludert språk, kultur og tro.

Maori tribal tatovering idé tatovering design

Maori tatovering: en arv fra langt kommer

Imidlertid kan de polynesiske språk variere litt fra hverandre og i noen tilfeller er de svært forskjellige betydelig. Det er ord som er utgangspunktet det samme i alle polynesiske språk, noe som reflekterer den dypeste kjernen av alle polynesiske kulturer. Moana (Ocean) og mana (Styrke og åndelig energi) er to ord som går alle polynesiske kulturer.

Disse ordene er ganske lik, og gjenspeiler de nærliggende polynesiske kulturer med havet fordi de tror at havet er livet.

Maori tattoo arm tattoo tribal tattoo mann

Opprinnelsen til kunsten å tatovere i Polynesia

Historisk polynesiske kulturen hadde ingen skriftlig. Tatovering kunst ble derfor brukt av polynesiere å uttrykke sin identitet og personlighet. Tatovering indikert status sosial og seksuell modenhet, stamtavle. Nesten alle i gamle polynesiske samfunn ble tatovert.

Captain James Cook var den første nettleseren som prøver å utforske den polynesiske trekant. I 1771, da James Cook ble returnert til Tahiti og New Zealand. Han var den første til å introdusere "tattoo" i Europa. I sine historier, beskriver James Cook oppførselen til de polynesiske folk i sin reise, kaller han tattaw. Han ledet også en tahitisk heter Ma'i i Europa. Med Ma'i ble de første tatoveringer født i Europa.

tattoo-maori-polynesisk tatovering-design-

En marine historie?

En annen legende forteller at mange europeiske seilere elsket de polynesiske tatoveringer og begynte å tatovere seg. Det er takket være dem at denne kunsten spre seg svært stemme i Europa.

Den nåværende tradisjonen med polynesisk tatovering var det mer enn 2000 år, men i det attende århundre, det gamle testamentet forbudt operasjonen. Siden vekkelse på 1980-tallet ble mange tapt kunst gjenopplivet, men det hadde blitt veldig vanskelig å sterilisere tre verktøy og bein brukes for tatovering prosessen, slik Helsedepartementet forbudt i Fransk Polynesia tatovering i 1986.

Flere forskere, billedkunstnere og tatovering kunstnere nevne gjenopplivingen av kunst og praktisering av tatovering Tonga.

Maori tatovering design design tribal tatovering design

Maori Tattoo: Tonga og Samoa

Dette er Tonga og Samoa polynesisk tatovering som vokste i en svært raffinert kunst. De tongois krigere ble tatovert på kne med en rekke geometriske mønstre består hovedsakelig av trekantede mønstre, striper og også faste kjerner. For de tonganske mennesker, tatovering hadde en dyp sosial og kulturell betydning.

I det gamle samoansk tatovering også spilt en svært viktig rolle i åndelige ritualer og krig. Tatoveringen holder en arvelighet og samme ånd, en svært privilegert posisjon. Det vanligvis tatovert grupper på seks til åtte personer (vanligvis menn) under en seremoni med deltakelse av venner og slektninger. Tatovering samoansk kriger begynte å størrelse og lå rett under kneet.

tattoo Maori tribal tatovering idé mann

Blant polynesiske folkeslag, tattooist hadde en svært høy status.

Men det var ikke uvanlig for kvinner å også ha samoanske tatoveringer. Men bildene var begrenset til elementer som en rekke delikate blomstermønstre (vanligvis geometriske), hender og underkroppen.

Rundt 200 passasjerer og Samoa Tonga slo seg ned i regionen i Marquesas. For en periode på over 1000 år, en av de mest komplekse polynesiske kulturer utviklet seg - Marquisisk.

Kunst og arkitektur ble høyt utviklet marquins og design av tatoveringer kalesjer, ofte dekker hele kroppen, var det mest utviklet i Polynesia.

Maori tatovering design tribal tattoo

Plasseringen av tatovering er svært viktig i polynesisk tatovering.

Plasseringen av tatoveringen på kroppen spilte en svært viktig rolle i polynesisk tatovering. De vanligvis associèrent latt til kvinner og de riktige menneskene. Her er et forenklet bilde av hva hver del av kroppen representert i polynesisk tatovering:

den hodet representerer visdom, åndelighet, kunnskap og intuisjon.

den overkroppen - raushet, ærlighet, ære og forsoning.

og lavere trunk - energi, mot, forplantning, selvstendighet og seksualitet livet

den skuldre og arm - styrke og tapperhet og de gjelder mennesker som krigere og ledere.

og arm og hender - kreativitet og skapelse

Koru-tattoo-arm-idee-tattoo-tribal-polynesisk

Hva er design og de viktigste årsakene til tatoveringer Maori (polynesiske)?

Designene (bildet under fra venstre til høyre)

hei-tiki - lykke, lykke, fruktbarhet

Koru - ny begynnelse, harmoni, vekst

Hei matau - velstand, besluttsomhet, styrke, god helse

Manaia - Beskyttende åndelig engel

vri enkelt - livsstil, evigheten

dobbel torsjon - evigheten, vennskap, lojalitet

tattoo-tribal-tattoo-betyr-ideer

Og årsakene:

Hikuaua - velstand, suksess

Pakati - styrke, mot, tapperhet

Unaunahi - fisk skala som representerer overflod og helse

Taratarekae - oversatt "hval tenner"

Ahu Ahu Mataroa - fysisk, friidrett, ny utfordring

Maori tattoo-tattoo-mannen arm

Ideen maori tattoo mønster PakatiPakati-tattoo-maori-tattoo-tribal-polynesiskkirituhi-maori tattoo-tattoo-ide-man-armMaori tatovering design med Manaiahav-Manaia-tatovering-maori-tribal-tattoo-tribal

Den Hei tiki hippie tolkningmaori-tatovering-mening-arm tatovering Symbol av familienMaori tattoo-tattoo-tribal-polynesisk familie- tattoo-tribal-design-maori-polynesisk tatoauge tiki-tattoo-tribal-maori-polynesisk Stamme-fiskekrok-tatoverings polynesian tattoo-design-idé-maori-original-tattoo-tribal

Dobbel Torsion moderne tolkning og design idee-tattoo-dobbel-spiral-tattoo-tribal Koru-tattoo-ide-tattoo-tribal-original-utforming maori-tatovering-design-idé-tattoo-tribal-armmaori-tatovering-design-modell-studiumdesign

Og for å vite mer om Maori tatovering, besøke dette nettstedet.


About the author

admin