Deco jul

DIY Halloween dekorasjon idé – DIY tutorials og tips for å gjøre deg selv

DIY Deco Halloween gresskar, høst bete og kål-halloween

31 oktober nærmer seg og det er på tide å tenke på dekorere som vil følge din Halloween fest. Unge og gamle, alle glede seg! Uker og uker før det butikker er fylt med kostymer og dekorasjoner for den store dagen.


Men hvorfor bruke så mye penger, så vi kan lage vår egen DIY Halloween dekor. I tillegg er det ikke komplisert. En eller to helger er alt du trenger å tinker mye og har den ønskede hjemsøkt hus.

Og vi er her for å hjelpe! Denne artikkelen er dedikert til deg. Vi vil presentere noen ideer

DIY Halloween dekor

du kan oppdage bilder. Se våre opplæringsprogrammer og våre tips og du kan gjøre alene eller sammen med familie verk. I de fleste av våre opplæringsprogrammer finner du dekorasjoner laget av resirkulerte gjenstander. Vi vil vise at vi kan spare penger mens du bor grønt!

DIY Halloween dekor dør inngang-dekorasjon-idé

Før du starter din Halloween dekor prosjekter skal fokusere på et motiv. Vil du ha en dekorasjon heller skumle, skremmende eller søt? Selvfølgelig ikke dette hindre deg i å blande stiler. Hva er det viktigste for DIY Halloween dekor? Når man refererer til Halloween, gjør det umiddelbart referanse gresskar, spindelvev, spøkelser, lys og sukkertøy.

idee dekorasjon-gresskar-house

La oss starte med gresskar, symbolet på denne store feiringen av 31. oktober. Hva er Halloween uten at element av dekorasjon? Alle, selv et barn kan lage en Halloween gresskar.

For det første er det helt nødvendig å kjøpe et stort gresskar på markedet. Mer er glattere, vil det være lett å jobbe. Da må du gi deg selv med en kniv ut sterke tenner. For det første, må du grave gresskar med en skje. Plukk en solid og tykk vel som det vil være arbeid å gjøre! For å gjøre dette, vaske gresskar i vann og tegne omrisset av hatten gresskar, rett ovenfor, ved hjelp av en filt. Nå er du klar til å tømme. Det er viktig for alle ellers tom gresskar kan råtne. I tillegg, jo mer det er tynn og mer lys vil passere.

Hint: Ikke kast alt som er inni. Du kan bruke kjøtt av gresskar å lage en god hjemmelaget suppe eller en kake. Vær også oppmerksom på at frøene er deilig når stekt i ovnen og ideell for en aperitiff.

Når dette er gjort, tegne mønstre ved konturer over og klippe dem med kniv tenner. Hvis noen gang du delta ved et uhell, la den der ved hjelp av tannpirkere. Når dette er gjort, kan du sende et stearinlys. Utsett gresskar ut, så det vil vare lenger og vil ikke tiltrekke seg mygg.

dekorasjon-gresskar-ugle-idee

Gjenværende i samme ånd, kan vi gjøre full DIY Halloween dekorasjon med gresskar, som du kan se på bildet over. I dette tilfellet velger gresskar mindre og henge dem til hverandre ved hjelp av tannpirkere. Ellers bruker fantasien.

lanterne-papir-skummelt-idee

Trick or treat!

Tradisjonen sier at natten av Halloween barn kledd i kostymer gå fra dør til dør krevende godteri. Først populært i USA og Storbritannia vann, i dag finner man flere og flere barn i gatene i Frankrike. Denne tradisjonen har blitt så smittsom at flere og flere folk tror å dekorere sine hjem både innvendig og utvendig. Og de som har hager blandes ytterligere, ved å opprette falske kirkegårder, spøkelser og hodeskaller som det skremme bort onde ånder.

idee-candy-bolle Pumpkin

Men når de små monstrene kommer utenfor inngangsdøren, tar vi være forberedt på å unngå ekle streker. Dagen før Halloween er en ekte galskap. Alle kaster til å kjøpe godteri. Men hvordan å tilby dem til barn?

Her er en ny idé DIY Halloween innredning å realisere på kort tid

Prinsippet er enkelt. Kjøp en mellomstor gresskar. Har en sterk hånd for å klippe den i to, hvis det er mulig med en sag. Deretter, avløp og tilleggs det er alle candy den kan holde. Og resten ... det er åpenbart spiser!

bolle stearinlys lanterne mumie

La oss gå til noen småting deco DIY Halloween å oppnå for våre uterom. For det første kan vi tilby alt som er mest enkle - krukke dekorasjon. Vi har alle gamle krukker i skap. Det er på tide å ta dem ut! Du kan gjøre underverker med - spøkelser, gresskar, zombier, mumier og mer.

I tilfelle av bildet ovenfor, ble krukkene innpakket i en enkel hvitt papir, og ble trukket til sorte markører. Legg en liten stearinlys for å skape en mystisk atmosfære.

Candle-house-blod-idee

Og snakker om pluggen, vil vi vise deg hvordan du gjør et stearinlys gråt. Disse lysene dekorasjoner er veldig lett å oppnå som Halloween innredning siste minutt. Vi bruker to forskjellige typer voks for å gi inntrykk av at vanlig hvitt lys er blødning og når lysene er av og lysene er tent, de er ganske skremmende. I dette tilfellet er et rødt lys som brukes for "blod". Plasser den røde stearinlys i en gryte og varme over middels varme. Se nøye til voksen er helt smeltet, og hell voks sakte på kantene av din grunnleggende hvitt lys. Enkelt, ikke sant?

web-edderkopp-idé dekorasjon

Spindelvev er en viktig del av Halloween dekor. I dette tilfellet ville du trenger en enkel tråd fargen du ønsker. Skjær strengen inn i to ved å plassere de horisontale og vertikale måte, slik at de krysser hverandre. Knyte en tråd i en av de kryssende vinkler. Dette må gå utover. Gjenta frem og tilbake med tre strenger. Å bygge din spindelvev, danner en spiral rundt node til node stråler.

produksjons-Craft-lerret-Araignee

Hvis du ser nøye på foto-innretninger du se at det er veldig enkelt.

dekorasjon-stol papir spøkelse

dekorasjon-Porttelefon-ballonger

krans dekorasjon-home papir

ide-design-basis-edderkopp-nettet

ide-carrier entry-kroppen

Eye-dekormaling-idee

baby-doll-zombie-idee

finger hekse idé-lim

hånd-skjelett-hode-salt

table-fete-dekorasjon-idé


About the author

admin