Deco jul

Baby rom – velg farger

babyblå roms mobile krakk hvit seng

Hvis du har hatt en babyen, du er nødvendigvis klar over at valg av farger for rom er et viktig punkt. Faktisk flere globale selskaper bruker store summer til vitenskapelig fastslå den eksakte fargene som er disponert ny - født.


Tidligere ikke problemet oppstår fordi den relative betydningen av barna i familien var mindre. Først var det så mange, som ikke var betalende oppmerksomhet.

oransje for baby room

baby rom vegg hvit tre oransje sebra

Med ett barnefamilier i dag der barnet er høyt verd av sine foreldre og besteforeldre - foreldre, er historien en helt annen. Vi kan ikke lenger råd til å henvise sengen i et mørkt hjørne, kaster fra tid til annen et blikk. Barnets rettigheter og privilegier, inkludert en isolert og spesielt innredet rom. Et annet problem er det faktum produsere en baby rom ganske moderne, fordi det er så anonym at er nøyaktig den samme som den neste.

Classic - lys blå og hvit

Babyen hvite rommet blå seks tapet

Så enten du tror det eller ikke, forskning nettopp nevnte, har konkludert med at babyer favorittfarge, uten spørsmål, er .... lilla. Lilla og lilla, vitenskapelig sett, er fargene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet av barnet, fremover blues og tradisjonelle roser.

Stripete gul og hvit

Barne hvit gul room bed riststavene

Rødt er en farge som interesserer små, og kan være i rommet. Vær forsiktig, men ikke å legge for mye fordi det er en reell risiko for å gjøre din lille opprørt hvis for mye rødt dekorerer rommet sitt. Bruk sparsomt i baby rommet, noe som sikrer en mer nøytral bakgrunn for røde detaljer.

Baby rom med nautisk tema

babyblå rommet mørkt sjøvann

Blå er, selvfølgelig, en annen farge verdsatt av babyer. Det er dokumentert at barnet føler seg godt med sine omgivelser malt blå. Bruk forskjellige farger for å innføre en eksamen. Andre farger som du kan vurdere er lys gul, oransje, rosa og grønn. Husk, i tillegg til farger, for å sikre at barnas rom er godt opplyst, rolig og beroligende. Disse faktorene er svært viktig, i forkant av å velge riktige farger.

En metafor av solen på veggen

babyblå rom malt gult papir svelge

Rød er også et alternativ

Baby gyngestol rom røde ugler

Lilla, favoritt babyen

babyen svart stol lilla lilla soverom seng

morsomme tegne ugler

baby boy blue room gule ugler

En baby room heller kitsch

Babyen kitsch sirkulært mønster plakat rom

Chamber of edru utforming babyer

barneseng soverom blå Green Grid barn babyen hvitt lys farge tre rom barneseng soverom speil tre rosa utforming blå jente rosa rommet lys gardin babyen soverom teppe grå blå gul stripete baby boy blue room interiør Babyen orange room bed applikasjoner bibliotek baby rom malt asurblå oransje baby rom tapet gul seng kjeden baby rom tapet grønne hvite afrikanske dyr baby room tak malt blå rosa sky baby rom rosa hvit jente seng baby girl rosa roms seng knop babyblå røde rommet praktisk hest baby rom rosa grønn hvite giraff senger Grønn babyen soverom lys rød lenestol fan

baby rom hvit grå chevron mønster gul


About the author

admin