Deco jul

Fargestifter er voks dekorasjon

stifter smeltet hjerte form

den fargeblyanter er gleden av barn og foreldre, for barn er det en stor hobby; og for foreldre er det en gratis barnevakt. Jeg inviterer deg derfor ikke å glemme den fargestifter voks fra din skole kjøpene siden skoleåret er allerede over oss, fordi de vil være aktører i et DIY-prosjekt som er sikker på å behage.


Fargeblyanter i sentrum av noen familiebilder

farge blyanter sentrum familiebilder

Nå vil vi se hvordan å lage kunst med fargestifter i smeltet voks. Først trenger du et nett av ren hvit, fordi snart sin blank overflate vil bli omgjort til en DIY kunstverk. Etter, ta fargestifter pack. Bruk en pakke med 64 hvis kortet ditt er bredere. Ordne dem over nettet, slik at de berører hverandre side om side. Lim, når de er organisert i fargevalget du ønsker.

fargeblyanter med ulike design

blyanter forskjellige farger tegninger

Bruke en varm limpistolen å nøye holde fast på undersiden av stengene med spissen ned til det tomme området på lerretet. Deretter kobler til høy temperatur hårføner, gi hver seksjon nok varme til du ser fargestifter glans og voksen renner nedover. Til slutt, når du er fornøyd med dråper i et par minutter arbeidet bør være tørt; fargestifter og voks bør være tilbake i fast form. Henge mesterverk og nyte din nye DIY kunst!

Fargestifter voks fast før begynnelsen av prosjektet

farget voks blyanter

Prosessen med oppvarming av voksstifter

echauffement prosess farge voks blyanter

Prosjekt laget med fargestifter på et hvitt lerret

hvitt lerret blyant ferdig prosjekt

Grand flerfarget bilde laget med blyanter

flott bilde flerfarget blyanter laget

Bord med et par under en paraply

Tabell par etter paraply

opprinnelige maleriet med mørke farger

opprinnelige maleri mørke farger


About the author

admin