showet

Interiør White Room: 48 moderne innredning ideer

interiør-rom-hvitt-ideer

Hvitt er fargen på renhet og disiplin. Denne fargen uttrykker også frihet og uavhengighet. Og hvit er fargen perfekt dekor for de som bor i hytter, leiligheter og rekkehus.


På denne måten sine hjem vises visuelt større. den hvit stue interiør vil hjelpe deg å lage en lettere stemning, luftigere og friskere. Hvis du velger en hvit innredning i stua, må du først vurdere det faktum hvis den hvite brikken er zen og avslappende.

Da må du innse at hvit salongen vil være svært vanskelig å opprettholde hvis du har kjæledyr, barn, eller hvis du ofte invitere folk hjem. Men det er fullt mulig å gjøre hvit stue interiør uten å gjøre det sterilt rom. Den hvite stuen er i tillegg veldig avslappende og svært moderne.

hvit stue interiør dekorert med grønn design lenestol

Moderne interiør hvite stuen

Det er en dekorativ myte at du ikke kan gå galt med hvitt, men sannheten er at for mye hvitt kan fullstendig ødelegge ditt interiør og fred som du prøver å lage den. Å ha en hvit innredning kan være minimalistisk valg, men det kan også fort bli ufruktbar og ubehagelig. Den måten å forhindre dette på er ved å integrere inn i ditt hjem en masse personlige elementer som uttrykker din smak og interesser.

Interiør hvit og grå stue

dekorasjon interiør hvite salong

En stor hvit teppet? Det er kanskje ikke en veldig god idé. I stedet velger tregulv virker mer vennlig. Og du kan alltid dekorere gulvet med en vakker persisk teppe. Og hvis du vil ha en flott teppe, ta en lys grå teppet i stedet for hvit. Det er mer elegant og praktisk.

dekorasjon rom-interiør-white-space

Hvis du kan, kan du råd til å installere en stor hvit hylle på den ene veggen bare. Deretter fyller hyllene med bøker, rammer, CD eller DVD. Bøker og bilder skal plasseres i øyehøyde. Dekorere veggene med andre svarte og hvite malerier, stor familie eller bilder av steder du har reist.

Dekorasjon hvitt interiør møbler og grå shabby chic stilInnendørs sitteplasser shabby chic hvit innredning

Når det gjelder møbler hvite stuen, kan en stor sofa med masse fargerike puter blir midtpunktet i stua. Unngå sofaer tradisjonelle tre seter og velge en modell som vil gjøre innredningen av unike og originale. Du kan også velge noen stoler eller komfortable stoler i lyse farger for når du har verdens hjemme.

dekorasjon rom-interiør-hvitt-stue-hvitt-deco-aktor

For resten av møblene følger minimalis regler. Unngå store tabeller og stor bass som tar opp for mye plass. Et lite salongbord foran sofaen nok for komfort. Ta den hvite, vel selvfølgelig! Å ha lite møbler vil også hjelpe deg å unngå å fylle tomrommene med unyttig stedene. unike designmøbler vil gi personlighet til ditt hjem innredning.

Ideen hvit stue dekorInteriør hvite sofaen

Bestill hvit for veggene på rommet ditt. Hvite vegger visuelt større plass og reflekterer lys som gjør alt mer lys på. De har også satt på veggdekorasjon i verdi. Den hvite malingen er et perfekt valg for stuen vegger fordi disse sistnevnte er ofte utsatt for skitt. Du kan male de siste månedene, og etter å ha igjen, en helt hvit og alt skinnende inne ... frokost!

Deco Moderne hvit stueInteriøret hvit moderne stue dekorasjon design

Den hvite fargen bringer ut alle de andre fargene. Og ja, hvis du installerer møbler og pyntegjenstander i skyggene, hvite interiøret vil sette dem i verdi.

Deco svart og hvit stuesvart hvit interiør stue

For å ikke lage din helt sterilt interiør, vurdere å legge møbler og tilbehør i lyse farger. Wood, også, vil varme ditt hjem og ta et rustikt preg. Grønne planter kan også være en del av innredningen for en "skandinavisk" siden og "grønn".

Deco salon moderne design idéinteriørdesign originale hvite stuen

Kombiner vegger og hvite møbler med en grå gulvet? Ja, god idé, herrer, damer. Det er to farger kombinere veldig godt sammen. Hvis du ønsker, legger innslag av rødt og oransje for å bringe noen pizzazz 'til stuen din.

opprinnelige moderne stue innredningmoderne stue interiør

En annen myk bryllup er at av hvitt og beige. Beige, nøytral også, er et godt valg for de som ikke liker sterke farger som rødt og oransje, men ønsker ikke å leve i en steril atmosfære salong.

Deco idé hvitt og beige salongModerne hvit stue interiør

Den grønne har makt til å bringe en utrolig livlighet snart den er til stede i et rom. Å ha det i hverdagen, i sin stue, kjøkken, spisestue eller soverom, er avgjørende for vår trivsel. Plantene virke enda mer majestetisk i et hvitt interiør.

Room makeover med interiørdesigndekorasjon interiør hvite salong

stilig design møbler i hvitt og gråttinteriørdesign stue hvit moderne design

Oransje, rødt og gult er en del av fargepaletten som heter "lys". Når de er til stede, gjør de det indre mer dynamisk og varme. Her er grunnen til at de ofte finnes i moderne kjøkken. Vær forsiktig med å legge for mange lyse farger i stua. Sistnevnte vil noen ganger dynamisk og når det blir en avslappende sted ... Vi må derfor finne den rette blandingen av farger for å dra nytte av disse to miljøene på en gang.

Ideen deco hvit stue med fargerike tilbehørinteriør elegant hvit stue

i hvitt og beige salonginteriørdesign stue hylle hvit

Den blå fargen kommer i flere forskjellige farger. Hvis det er en du liker spesielt godt, installere noen puter, bord eller dekorative tilbehør i denne fargen. Du kan kombinere alle med sorte elementer for å gi mer karakter til interiøret.

svart og blå stue dekorinteriør hvit stue idé

Nedenfor ser vi en helt utformet i hvitt salong. Det er modig! Lys tre legger den til å bringe varme til det hele. De eneste mørke elementer er veggen rundt TV og peis - vakre praktiske aksenter!

interiørdesign stue hvit deco idé

Hvis du liker å underholde gjester hjemme, velge et praktisk gulv som vil tillate deg å enkelt tjeneste. En bakke hvitt eller en annen lys farge er heller en dårlig idé. Det virker skitne på ankomsten av de første gjestene! Og du ikke ønsker å tilbringe kvelden med moppen i hånden, ikke sant? Velg en grå etasje er en god idé for de hvite innvendige rom. se:

interiør hvit stue TV skap

Det er også mulig å male en av dine gray walls for å gjøre det matche gulvet. I dette tilfellet, forbeholder hvitt for taket og resten av veggene på rommet ditt. Vi elsker interiøret under og skap i lys lilla:

interiørdesign moderne hvite stuen

Her er inne på rommet i svart og hvitt (bildet under)! En stor hvit sofa hjørne med sorte puter, to kaffebord, også svart, og resten er hvit. Plansjer godt uttrykke subtile blanding av hvitt og svart, utseende:

interiør moderne hvit stue utforming

dekorasjon rom-interiør-hvitt-stue-hvitt-design-stol

dekorasjon rom-interiør-white-space-lys

Rødt hvitt interiør stue

interiørdesign stue hvite rommet

stue dekorasjon moderne design

dekorasjon hvit moderne livsstil

deco hvit stue sofa hvitt skinn

deco hvit stue sofa svart

deco hvit stue peis

deco elegant hvit stue

deco hvit og svart stue

gray white deco salong

deco hvit tre stue møbler

hvit moderne innredning stue

svart hvit deco salong

hvit deco salong flerfarget teppe

deco hvit ultra moderne livsstil

deco hvit stue idé

deco moderne stue idé

svart taket hvitt stue

deco hvit stue sokkel design

deco hvit stue idé

deco hvit stue utforming idé

Hvit stue original design

moderne svart og hvit stue

sorte møbler og hvit design

svart og hvit stue moderne design

svart og hvit elegant stue

svart og hvit stue idé


About the author

admin