lasje

2017 Striženje ženska – trendi, pomladitev

Striženje 2017 modne ženske kvadratnih zajela-blond

Trg zajela BOB, pixie, degradirano dolgo, kratek previs zrak ... V tem članku bomo razkrile frizuro leta 2017 najbolj modno žensko. Ampak še enkrat, z branjem naslednje vrstice, boste odkrili veliko nasvetov na morfologijo obraza, kot tudi nasvete za vzdrževanje in ideje pričeska ženska.


Raje imajo kratke lase, srednje dolžine, ali dolge lase? Odkrijte najnovejše pričeska v sezoni, ki vam bo ustrezala najboljši. Dobra vrednost za vsakogar!

Kaj so 2017 trend ženska frizura?

2017 Striženje ženska kvadratnih potapljanjem-rob gladka rjava

Želite imeti novo glavo za začetek? Samo brez panike! Tukaj smo, da vam pomagamo. Ta sezona je še posebej dal na pol dolge kose, dekonstruirati in degradirana. Ampak tudi, ženska Dječački striže kot ženska rez dolg las.

lasje kratek bob-Šiška

Letos smo se umaknile bližnjica ženska, seksi, prilagodljivo in glamurozno!

Pixie, trg, na voljo so številni. Vidiš vse več različic teh dveh odbitkov. Obseg dolga ali kratka, odrezani na voljo v različnih modelih, ki se prilagajajo glede na želje in morfologijo vsake ženske. In če ste se odločili za lase kot dečka, letos pa so na vrhu pričeske. Eden od ženskega način vrati s ključavnico na strani volumna na zadnji strani ali na vrhu. Posnetek Hairspray in voila!

lasje obrito kratkoročno trend

Do pred nekaj časa, nismo mogli niti predstavljati, s skledo rezom. Ampak danes je to striženje se je vrnil.

Način rjavo-striženje-glamurozno

Idealna dolžina vašega dolgih las za to sezono je med rameni in lopatici.

Poskusi, da bi lepo postopno preliv ali podolgovate, gladko in svilnato. In za priložnostne slog, odločijo za velike kodre ali dlak neurejen. Rese je tudi nazaj, več kot kdajkoli prej!

-Las Razbarušen kratke ebourrifes

Toda v resnici, kaj kosi bi bilo treba sprejeti v skladu z morfologijo obrazu? To je najbolj pomembno pravilo pri izbiri 2017 ženske frizuro. Vsak morfologija obraza predstavlja enega ali več kosov, ki bodo poudarjajo svoje najboljše lastnosti. Konec koncev, je cilj, da bo lepo in dobro o sebi, kajne? Torej, sledite spodnjim naše nasvete.

lase dolge-zanke-rjava

Imate lepe ličnice in zaobljenimi funkcije?

Je, da imate verjetno okrogel obraz, še posebej, če je razdalja med vašim ličnice približno enaka tisti, ki zapusti svojo brado do čela. Torej, v tem primeru lahko sprejme več odbitkov. V tem primeru, je vaš cilj je, da podaljšana obraz čim bolj s povečanjem obsega nad glavo. Lep dolg rez v naklonu bi bilo idealno, da bi iz svoje najboljše lastnosti. Ne oklevajte, da stavijo na gibanje vaših las, vam zagotovo ne bo žal.

lasje dolgi blond-razgradi

Z več kotnih funkcij, kvadratne oblike je podoben okrogel obraz. Tokrat širina obraza traja približno 2/3 dolžine njim. Naslednja frizuro ženska leta 2017, je naš cilj tukaj je, da se zmehča linije z izbiro najprimernejšega frizuro. Strokovnjaki svetujejo ženskam, da se odločijo za kvadratni sooča dolge kose, po možnosti brez volumna na straneh. Spet je najbolje, da izberete asimetričnih rezov, ampak tudi obroben.

lasje kratko pixie-blond

In za dame in ljubek podolgovatih obrazov, gre za rez v srednje dolžine. Izogibajte las predolg ali prekratek. Idealno bi bilo, izberite rez s prostornino na obeh straneh, da bi lahko nežno razširi obliko vašega obraza. In kaj misliš, da iz obrobja? Prepričani smo, da boste videti super!

lasje dolgi blond-glare

Ženske v ovalnih obrazov lahko preprosto kosi vse sloge.

Tu so vsi streli dovoljeno! S deški reza in se dolgo gradient, lahko tudi igra z barvami. Zdaj se več žensk se odloči za delne tehnikami barvanja. Bodite prepričani, da gre za vožnjo na našem posebnem oddelku, da pomete las, ampak tudi naš članek v senci las.

bob-reši svetle rjav

Letos je odrezani je na vrhu najbolj zahtevanih pričeske.

Vidimo vse okoli nas, toda zvezde so elegantno na rdeči preprogi. Če oklevate med bližnjico in dolgo rez, kvadrat je idealen za vas. In imamo dobro novico za vas! Vse vrste las lahko nosite bob. Ravne lase, kodrasti, skodrani ... tam je za vsakogar nekaj! Poleg tega bo 2017 žensk frizuro vprašati le zelo malo časa za vzdrževanje!

cut-Dječački las idee

Dolgi lasje so zelo lepo, ampak tudi kratke lase! Mnogi ljudje mislijo, da je bližnjica pomanjkanja ženskosti, ampak to je narobe in bomo to dokazati! Ravno nasprotno, kratka ženska rez je elegantno in glamurozno. Ona izžareva najlepši del ženske, ki je vrat in poudarja svoje najboljše lastnosti. Lahko računate na lepi prostornine hrbtu ali nekaj pramenov na strani. Poleg tega je ta bližnjica je popolnoma vrata z veliko bleščeče dodatke in vse barve. Torej, ste pripravljeni, da reši vse?

lase dolge blond-kodre

Ti ostani še dolgo privrženec frizuro?

Tu je vpliv 60 'in 70' naredi svoje dokaze, vendar v bolj sodoben videz s sprejetjem bolj prefinjen in polirani videz. To je mogoče videti povsod na brvi gladkih ali zavitih dolge kose, kot so v romantičnem filmu. Leta 2016 so bile dolge, ravne lase del najbolj zahtevanih kosov. Letos pa smo naredili z valovito dlako vplivno lepe lase valovi tvorijo najbolj naraven volumen. To je dejal, če greš za dolgo frizuro, moraš dobro poskrbel za so dolgi lasje lahko poškodujejo.

dolge lase, gladko-rjavo-trend

rdečih las gladko stransko linijo

lase tres-rjava gladka

svileno las valovita funkcija

lasje kratki kvadratnih zajela-idee

Fashion-las-dolžina-mussed


About the author

admin