lasje

Pričeska deklica v nekaj izvirnih idej, da ne zamudite

pričeska deklica blond lasje bun ideja

Danes nadaljujemo serijo za otroke in v tem članku bomo govorili o lasje dekle sodobna. Tu boste našli 55 izvirnih idej za zanimive pričeske preizkusite skupaj s svojimi malimi princes.


Ker tudi majhne deklice so že zaskrbljeni svoje lase in lepo frizuro dekle za njihovo preoblikovanje v prave male dame. Ideje za deklica frizur, ki jih predstavljamo, so zelo različni - kratke lase, dolge lase, kodrasti lasje, gladke lase ... Vse, kar morate storiti, je izbrati frizuro dekle, ki vam je najbolj všeč.

Pričeska deklica s figo lasje dekle Bun izvirno idejo

Ideje, ki so tukaj predlagani so kot nalašč za sprehod v parku, na prvi šolski dan, rojstni dan ali poroko pričeska ideje majhni deklici, deklica pletenic pričeska itd Verjetno se vam je zgodilo, da poskusite, da želijo, da bi lepo moderno frizuro na vašo malo princesko, vendar to ni uspelo, ker ... brez navdiha idej. Ta članek vam bo pomagal, da si dekle z moderno frizuro in trendy za leto 2015.

Deklica z moderno pričesko lasje dekle pričeska dolgi Curls ideje

Samo poglejte na spodnjih slikah in izberite dekle model, lase si ti in tvoja hči je všeč. Bodi mama, ki skrbi za lase hčerkino - ta vrsta dejavnosti je dober način, da se približajo svojemu otroku. Lepo dekle pričeska bo vaša hčerka srečna in si tudi zato, ker v njegovih očeh, da boste najlepše mama na svetu! poglej:

eleganten pripomoček za dolge lase las vnukinja trak za lase

Ideja pričeska za dekle z naglavnim trakom idee-vnukinja-pričeska

Dekle z bun pričeskavnukinja-bun-idee-rezanje

Deklica z lepo frizuro

lasje dekle bun

Deklica z blond lase z rožo

lasje barrette dekle

Uhani za dolge lase

lase deklica kodri

Deklica z dvema pletenice na straneh lasje dekle dve pletenice

Ideje, kako pritrdite las vašega deklico trik curl lase dekle

Deklica s figo in rdečim trakom Polna visoka rdeči trak

Bun zanimiva za hčerko bun dekle zanimivo

pletene bunSodobna bun dekle

prvotni bun Prvotni dekle bun

Moderna pričeska za dekle z afro lasmi coiffire afros lase

Zanimiva pričeska s trakom in vezalke las pletenic dekle deriere

Braid na strani Trak za lase pletenic dekle

Zanimivo čop ideja lasje dekle interessante

Zanimiva pričeska z okrasno rožo lase do polovice dekle

Modern frizerski za hčerko Prvotni pričeska dekle

pletene srce lasje dekle srce pletenic

To ni nujno potrebno, da gredo teče k frizerju na vašo deklico ima lepo frizuro. Vse, kar potrebujete, je nekaj osnov, da bi dobili rezultat po želji. Pletenice je vedno v veliko povpraševanje s strani majhnih otrok. Obstajajo številne različice. V zgoraj foto-na primer, je dovolj, da tvorijo dva majhna stranska pletenice jih na koncu pritrdite nazaj.

lasje cvet dekle

Za spremembo hitrosti in da bi z veseljem tvoja hči princesa pričeska ni nobene potrebe, da bi množice. Zato bi potrebovali majhen vozel accorcher ali cvetje ob strani in to je to.

lasje dekle moderno cvet

Če ima vaš malček priložnost, da imajo kodraste lase, nato pa jih raje, saj lahko svoboden. Za dokončanje njen videz, visi na njem malo ponudbe rožo v laseh.

cvetlični tiara pričeska

Obstaja množica trakovi variant v trgovinah. Vzemite svojo hčer za nakupovanje skupaj. To bo, da mu z veseljem preživeti nekaj časa s svojo mamo, vendar je bolj je lahko njen sam lase dodatno opremo.

Ideja sponke malo dekle lasČe je vaša mala princeska sanje, da imajo kodraste lase, res ni treba, da jih zapisati z curling železa. Samo luis tvorijo nekaj majhnih žemljice na glavi dan prej in spi s. Rezultat bo neverjetno in trajna.

ideja žemljice pletenice ocene

Tukaj je nova ideja, da lahko mame doseči v nekaj minutah. Samo to pletenico na vsaki strani in rane okoli figo. Učinek princesa bo zagotovljena!

Sodobna naglavni trak pričeska ideja

Raje pribor za lase! Obstaja tako veliko, da bi bilo škoda, da ne bi imel doma. To je hiter in pameten način, da ustvarite malo dekle pričeska v nobenem trenutku.

Hair ideja naglavni trak vozlišče

Majhen vozel las ima še vedno svoje mesto, ko gre za dolge lase. Lahko kupite in da si še več barv, tako da boste imeli enega za vsako priložnost.

gladki lasje pričeska ideja

Kako sublimno dolgi lasje? Pletenice so vedno dobra izbira in da bo trajalo le nekaj minut? Tudi očetje lahko dal!

pričeska ideja dolgo chevuex

To pletenic krona je vedno v veliko povpraševanje med dekleti. Razdelite lase na tri enake dele in začeti vpletanje ti pridejo normalno delati, vendar dodal, ključavnice na vseh straneh, ki ga okronali glavo. Naprej do konca, nato pa pritrdite traisse z elastično barvo las ali Prosojno.

Afriški pričeska ideja chveux

Za majhne zavitih las deklet bi bilo škoda, da skrije to čar. Če jih njihovi lasje ovira, jih namestite v čop in tam visi opremo lase, lepilo cvet prikazano proti.

girl kodri pričeska ideja

Tudi v duhu krone vezalke, dokončno dekle frizuro z dekoracijo cvet za zračno princeso.

Hair ideja haloween

Prav tako še naprej vezavi na strani, do konca las.

Dekle poročna pričeska ideja

Pletenice krona ni le lepa in sladka, poleg tega pa ima to prednost, vodenje lase nazaj, tako da ne pade v oči vašega otroka. To je čudovito idejo za otroke, ki vedno želijo imeti lase navzdol.

moderna pričeska ideja

Za šolski dan ali na sprehod v park, ni treba narediti preveč. Zanemarjeno las in preprosto bo naredil. Najbolj pomembno je, da vaša deklica počutili prijetno in udobno.

Ideja bun pričeska dekle

Za bolj posebne priložnosti, kot je krst ali poroko, se lahko odločijo za spleteno pričesko na ls straneh, ki se konča v figo.

IDEE las dekle cvetje

Venec je nekaj veliko povpraševanje med mladimi dekleti. Obstaja dobra sorta v trgovinah, lahko pa tudi, da vas celo iz naravnih cvetja.

Dekle poročna pričeska ideja

Kljub temu je večina deklet želite resembler princeso. Torej, da jih prosim, izberite zank, cvetje, pletenice in accesssoires in bodo z veseljem!

Ideja pričeska dekle tiara

Ideja sprehod pričeska

ideja barrettes pričeske

idee prefinjeno pričeska dekle

cvetlični tiara pričeska ideja

Prvotni čop ideja

Poroka ideja dekle las

lasje dekle interessante

Dekle prvotni pričeska

lasje dekle kratki lasje

majhne pletenice pričeske dekle

idee gladki lasje dekle pričeska

idee lase dolge lase dekle

Poroka ideja dekle las

Dekle poročna pričeska ideja

Ideja, moderno dekle vezalke


About the author

admin