kuhinje

35 modelov kuhinj in kuhinjskih idej načrta

letalo opremljeno sodobno kuhinjo kuhinja

Načrt kuhinja vpliva na njegovo funkcionalnost in udobje. Danes proučujemo 35 modelov kuhinjo in raziskati koristi teh prostorov. V obliki črke L kuhinja, v obliki črke U kuhinjo z sredinskega otoka in bar s ... Poglejmo, kaj je značilno za vsako od teh oblik in kakšne so možnosti, da jih uporabljajo!


opremljena kuhinja in linearna načrt kuhinja modela

opremljena kuhinja oblikovanje oblikovanje kuhinja

Linearni Kuhinja je organiziran okoli delitev notranjega prostora na dva dela. To je primerna izbira za majhne prostore in zaprtih prostorih. Poklical sem tudi kuhinjo ali kuhinjo po dolžini, skuša mobilizirati ves razpoložljivi prostor na stenah, da nadomestilo za pomanjkanje prostora v sobi.

Model kuhinja in linearna ideja za svetlo notranjost

kuhinja deco notranjost koridor

Ta vrsta kuhanja se lahko organizirajo tudi v bližini ene stene, predvsem v notranjosti preveč ozko pri uporabi nameščene vzporedno med seboj dve delovne plošče ne bo praktično. Sodobni linearne kuhinje so pogosto naslikana v svetlih barvah: to je lep način, da bi ta del svetlejši dom, kjer so okna postavljen v kotu sobe.

kuhinja vzorec nameščen po dolžini v črni in lesa

opremljena kuhinja otok linearna kuhinja

Glavna prednost dolžini v kuhinji, je dejstvo, da so vse opreme in delovnih orodij skoncentrirana na majhnem prostoru. Odvisno od velikosti prostora, se lahko zatečejo k nekaj trikov, ki bi lahko nadomestili z udobno kuhinjo. Na primer, zaprt prostor s pohištvom na obeh straneh, se lahko odpravijo s skladiščenjem v višino. Če želite urediti jedilno mizo, kot v notranjosti, uporabite prazne kotičke notranjosti.

Fotografija kuhinjo in U v zaprtih prostorih načrta

u ideja kuhinja kuhinja

Načrt opremljeno moderno kuhinjo U

razvijejo svoje načrtovanje oblika kuhinjo

V obliki črke U kuhinja je učinkovit način organiziranja kvadratne oblike prostora. Tu obstaja veliko možnosti za shranjevanje v treh kotih sobe. Osrednji del ponuja tudi več možnosti za upravljanje: z majhno osrednji otok z jedilno mizo ali celo storitev na kolesih, ki se lahko premika, če je potrebno.

Kuhinja U: Ideja za majhnem prostoru praksi prazen

opremljena kuhinja design kuhinjo u

V majhni obliki črke U, kuhinjo, bomo izbrali rešitev za shranjevanje z več osnovnih enot in manj visoke omare. To je tisto, kar bo notranjost oglejte airier in svetlejši.

Model opremljena kuhinja v L s sredinski otok in veliko obtočne prostora

sodobno načrtovanje kuhinja

Še ena klasična oblika za kuhinjo dekor je L klical tudi kotno kuhinjo, kuhinja ima dve steni, ki sta zgoščena omare, naprave in pulti. Dobro organizirani, to notranjosti ponuja tudi dovolj prostora za gibanje članov vašega gospodinjstva.

Foto opremljena kuhinja v L s steno oken za več svetlobe

Slika bar sodoben dizajn kuhinja

Ta kuhinja načrt je primeren za gradnjo osrednjega otoka, ki acceuillirait prostora na obeh straneh tudi. Višji pohištvo ne nered v notranjosti in vam omogočajo, da organizirajo vse svoje kuhinja orodja na zelo enostaven način!

Ideja sodobno opremo v beli in les kuhinja L

amenagée sodobno obliko kuhinjo

L kuhinjo ali kuhinjo s sodobno sredinskega otoka

kuhinja kuhinja'angle

Mala sodobno kuhinjo z veseljem sprejme načrt v L. bi Minimalističen dizajn jim prinese zelo elegance notranjosti. Dodatna prednost tega kuhinjskega modela: fleksibilnost imamo na izbiro organizacije in montaža pohištva!

Model kuhinja opremljena za moderno notranjost

opremljena kuhinja deco notranje oblikovanje kuhinja

V sodobno opremljenih apartmajev, kuhinje so včasih deli z več izvirnih oblik. V takem domu, je dobro, da center za področje priprave hrane v kot od znotraj. Ta model kuhinje v bistvu je oblika kuhinjo za izboljšanje pohištva bolje ustreza obliki hiše.

Načrtujte sodobno opremljeno kuhinjo odprtega prostora

kuhinja oblikovanje Kuhinja'angle

Načrt kuhinja opremljena kuhinja odprta za življenjski

kuhinjski otok linearna coneption

Kot, sredinski otok je lep dodatek za takšno hrano. Prav tako bo primerna za odprto notranjost s kuhinjo s pogledom jedilnico in dnevno sobo.

Model opremljena kuhinja z originalno otoku

zasnova postavitve kuhinjski otok

kuhinja opremljena za odprto notranjo idejo

opremljena kuhinja otok notranjo dekoracijo

V šesterokotne ali osmerokotna kuhinje so redki, vendar to ne pomeni, da bi morali spregledati prednosti notranjega oblikovanja, ki jih ponujajo. Če imate notranji prostor taki obliki, boste morali skrbno in dobro načrtovati v okviru svojih napovedih oblikami shranjevanja. Vendar bo rezultat zelo zanimivo!

Opremljena kuhinja kotiček organizirana okoli otoka z barom

Načrtovanje deco moderno kuhinjo

Načrt kuhinja opremljena z minimalistično zasnovo kotom

Model opremljen oblikovalec kuhinja

kotni Kuhinje so prilagojene malim notranjosti, kot, na primer, dva dela ločena s pregrado ali separacijske enote. So odprti, svetlo in zelo praktična, čeprav so včasih imenujejo s plitvo pohištva.

Foto kuhinja opremljena z okroglim otoku

kuhinja center otok tvori Layouts

Ideja, da razvijejo svojo kuhinjo s sredinskega otoka

obliki center otok kuhinja

Kuhinje vzbuditi domišljijo oblikovalcev, saj ponujajo veliko zanimivih variant notranje opreme. To so prostori, ki se posojajo enostavno prilagoditev in pusti veliko svobode, da si ogledate zasnovo notranjosti. Na kratko, da so za tiste, ki želijo ustvariti resnično edinstven prostor!

Kuhinjski pripomočki opremljen s sodobno otoku

kuhinja moderno bar notranje oblikovanje

Ljubimo kuhinjskih otokov, saj nam daje veliko organizacije in oblikovanja prednosti. Sodobni otoki pridejo v veliko različnih oblikah, vključno s tistimi, ki sprejme ukrivljene linije. Včasih je samo, kaj je potrebno, da bi njena kuhinja čisto posebnega!

Načrtujte majhno kuhinjo z polotoku

kuhinja ideja polotok sodobno oblikovanje notranjosti

lep model kuhinja opremljena s polotoka

amenagée polotok moderno kuhinjo deco

Kuhinja z polotoku je idealen model za razvoj velikega notranjega prostora. To bo omogočilo, da namestiti ločeno kuhinjo bar služiti zajtrk v jutranjem ali večernem aperitiv.

Vzorec kuhinja z središče otoka modernega dizajna

center otok kuhinja modela postavitve

Ta kuhinja načrt predvideva tudi več prostora za shranjevanje kuhinjskih orodij, ki so primerne za tiste, ki radi eksperimentirajo z različnimi recepti in vedno potrebujejo malo več esapce za opremo v njihovem domu.

Ideja opremljeno kuhinjo linearna barva

ravnina linearno minimalistično dekoracijo kuhinja

Namestite vse svoje kuhinjskega pohištva na eni steni je vsekakor idealna rešitev za sodoben prostor. To je tisto, kar naredi to vrsto kuhinje je pogosta izbira v sodobnih domovih. Kuhinja te vrste ima kompaktno videz, zen in elegantno. Njena dodana koristi? Ti bodo, poleg tega pa je priložnost, da se z jedilno mizo v bližini!

Deco linearna opremljena kuhinja z lesenim pohištvom *

deco na sliki kuhinji sodoben osrednji otok

Pohištvo, ki se osredotoča v kotu kuhinje, si lahko zamislimo različne načine, da uživajo ostale razpoložljive površine.

Načrt kuhinja opremljena v I z odprtim shranjevanje

kuhinja načrtuje tla linearna shranjevanje

Kuhinje nameščeni na eni steni sprejme različne možnosti za shranjevanje: minimalistično, industrijskega oblikovanja, ali skandinavsko, imajo lahko odprte étgères ali gostitelj druge pametne rešitve za shranjevanje.

kuhinja model z sodobnem slogu s otočku projektiranja

ideja osrednji otok kuhinja postavitve

Kuhinje z otoki so tako priljubljena, da si zaslužijo, da se obravnavajo v razred zase! Sodobni modeli otoki so zelo številni in zanimiva.

Vzorec kuhinja v mansardi

kuhinja modeli postavitve majhen prostor

Kuhinja v mansardi zlahka koristi od priročno otoka bele barve, z vsemi prednostmi delovnega načrta postavljen na sredino prostora.

Ideja center otok s skladiščenjem opremljeno sodobno kuhinjo

Načrtovanje otok kuhinja sodoben dizajn

Osrednji otok kuhinjo, ki je v obliki jedilno mizo ali v baru? To je zelo izvirno rešitev za tiste, ki iščejo ideje za opremljanju majhnem prostoru!

Lepa kuhinja z veliko središče otoka

vgrajen v sodobni kuhinji otoku

Načrtovanje kuhinja: ideja za kuhanje oblikovanja prakse notranje

oblikovati sodobno obliko opremljen centralno kuhinjo bar

Sanja o otoku v središču prostora vam lahko večji delovni načrt? In zakaj ne preuči možnost, da se ta kos dodatno funkcijo: da je iz kuhinje baru?

kuhinja Image U opremljene v sodobnem slogu

linearna ravnina opremljena kuhinja

Na koncu dodamo pomembno ugotovitev: vse te oblike kuhinje in dodatki prepozna več različic, saj je ključnega pomena pri izbiri svojega načrta upravljanja, je vedno vaša udobje!

Kuhinja s črnim otoku odpre notranjost

Orodje za sodobno kuhinjo oblikovanje

Izbira načrt kuhinja: osredotočiti na udobja in funkcionalnosti

Sodoben dizajn pohištva ideja za shranjevanje kuhinja

* Moderna načrt kuhinja s Schulberg Demkiw Idea arhitektov


About the author

admin