Deco jul

Halloween dekoracija je v 47 zastrašujočih idej

Halloween dekoracijo, da bo prvotno preprosto idejo blazine sladkarije

Halloween - to je zombiji in čarovnice stranka! Če imate otroke, ki imajo radi ta festival ali pa preprosto želite, da okrasite svoj dom v duhu noči čarovnic, potem ta članek je za vas.


Oglejte si naš izbor več kot 47 izvirnih idej Halloween okraski, da bi in ugotovili, kako da proslavi svoje stanovanje in hišo v duhu prazničnih buče, sladkarije in pošasti!

Halloween dekoracija izdelava: a smešno buče podjetja

Dekorativni buče ideja smešna hat brki sončna očala

Halloween stranka je doma na Britanskem otočju praznovali (kot verjetno veste, ker berete ta članek!) V večernih urah 31. oktobra. Njegovo ime izhaja iz angleškega All Hallows Eve, prevedena v francoščino na vigilijo vseh svetih. To je praznovanje poganskega izvora. Mnogi ljudje menijo, da prihaja iz Združenih držav Amerike, v resnici pa je bil po množičnega izseljevanja Ircev in Škotske v Severni Ameriki leta 1920, se zdi tam.

Halloween dekoracija izdelave: Bučna iz drevesnih vej

buče veje ideja svetilka blazine

Danes je praznik Halloween predvsem praznoval v Avstraliji, Kanadi, Veliki Britaniji, na Irskem, ZDA, Francija in Nova Zelandija. Po sodobnih tradicij, otroci (stari in mladi) obleko v kostume, ki so strašno: kostume zombiji, duhovi, čarovnice, vampirji in druge pošasti. Potem bodo zvonili vrata prosi za sladkarije z besedami "Trick or Treat."

Halloween dekoracija izdelavo: buče je kraljica pošasti sadnih oseb

halloween buče dekoracijo preprosto idejoHalloween dekoracija ideja za izdelavo tabele

V smislu dekor, to je preprost: buče je kraljica! Lahko ga uporabljate na več načinov, da okrasite svoj dom. Uresničite zanimive like. Odkrijte naše predloge in imajo dober čas z otroci zabavajo!

Prvotna zamisel o DIY: Netopirji papir enostavno doseči

Deco stena halloween koncept bat papir

Verjetno ste že slišali za tehnike Makrame vozlov? Uporablja se dovolj pogosto, da ostanejo in dajejo izviren pogled na lončke. Zakaj ne uporabljate, da prekine svoje buče in jih okrasite svoj dom? Poglej, kako lepo je:

Buče in Makrame: Halloween dekoracijo ideja za izdelavo izvirnik

halloween izdelavo dekoracijo makrame buče

Zavedali svoje Halloween dekor je prijetna ustvarjalna dejavnost za otroke in odrasle. Bomo povezali svoje otroke in pustimo, da naše domišljije govoriti. Možno je, da ustvarite vse vrste notranjega in zunanjega dekorativnega papirja, tkanine, kartona in recikliranju materialov. Večina dekor ideje DIY Halloween tukaj predstavljeni se lahko izvede v nekaj minutah in brez porabe centa!

Netopirji visijo papirbat preprosto idejo poceni halloween papir DIY

Oh, buče ... Halloween stranka je nemogoče, če nismo vsaj buče za okraševanje. Nimate kopati, je možno, da pusti kot je, in okrasite s trakovi, risbe, nalepke itd Narediti bučno svetilko, moramo imeti orodja in časa na pretek.

Buče okrašena z majhnimi bučamibuče Halloween dekoracijo ideja prvotni značaj

Sveče - kot nalašč za okrasitev vsako priložnost! Valentinovo, noč čarovnic ali pa samo poleti romantičen večer - sveče so prva stvar, ki pride na misel, ko ste iskali za okrasitev idej.

Okrasitev s svečami halloween sveča izvirna ideja dekoracijo

Smešno buče s kapo in očalaHalloween dekoracijo očala klobuk kar izvirno idejo

dekorativni buče ideja s svetlo barvohalloween buče dekoracijo z originalno DIY idejo

Garland ima nekaj zelo praznično. To je postal eden izmed idej deco lažje doseči. Lahko uporabite skoraj vse, da bi papir, karton, suho sadje, sladkarije ... No, vse, kar je!

Garland enostavno, da bi papir za noč čarovnicHalloween dekoracija Garland izdelavo papirja

Ideja okrasitev vhod v vaši hiši prestrašil gostovPrvotni halloween vnos buče dekoracijo

Ti stari rjuhe iz strani in si vam bo služil več? Super! Nič ni lažje kot uresničiti idejo, zunanji Halloween dekor sliko spodaj. Potrebna oprema: belo krpo, klobučevine ali barve, oko žogo in niz za obešanje.

Fantom iz bele tkanineHalloween dekoracijo, da bo prvotno preprosto um

Na noč čarovnic, smo okrasite z bučo in jesti buče ... Kaj obsedenost, ne? Vendar buče ni le simbol Halloween praznik, ampak tudi okusna in dobro za zdravje. Obstaja veliko jedi na dnu buče jih lahko naredite sami: žametno, pite, solate. Nič bolje kot, da okrasite vaš Halloween mizo s smešnimi okusne jedi. Vaši gostje bodo zagotovo cenili ...

namizni okras ideja v Halloween duhuHalloween dekoracija namizni smple izvirno idejo

Idea torte za noč čarovnicHalloween dekoracija ki izvirno idejo

Ko smo bili otroci, smo igrali ves čas z pinecones. jih ljubil smo za njihovo smešno obliko in ker jih najdemo povsod v jeseni. Mi tudi odrasli, še vedno nismo pozabili te jagode! Prav tako so kot nalašč, da bi Halloween dekoracijo v duhu padca cen ... prostem. Eden lahko lepo sestavo bora in jabolko ali buče, da bi lepo venec.

Halloween dekoracijo za preproste bele izvirno idejo halloween izdelavo dekoracijo enotni zid ideja

Stare pločevinke nam lahko služijo za uresničitev številnih projektov. Ti se uporabljajo za izdelavo lonci, vaze, ptic hiše in ptica podajalniki in za Halloween dekor! poglej:

Halloween dekoracijo Recikliranje halloween izdelavo dekoracijo preprosto idejo vaza značaj

Halloween dekoracijo, da za teraso deco sova dekor ideja kavč papir cvetlični lonec deco terasa

Stari predmeti niso metali. Uporablja se za obrti in okrasitev. Recikliranje Halloween dekoracijo - super trendy!

Halloween Deco zunanjahalloween buče zunanja dekoracijo ideja Deco DIY halloween ideja preprosta naloga krokar bučno vrt

Halloween brez sladkarij in sladic? Ni mogoče! Ta ideja košarice buče je zelo smešno. Da bi dosegli, mora najprej prestregla buče na pol. dobro je očistiti od znotraj. Ko izkopali in očistiti, pustimo zraven, da se posuši. Nato namesto papirja ali kos tkiva. Končno smo zapolniti sladkarije in čokolado ...Deco ideja halloween buče sladkarije Halloween dekoracija mačka bučno vrt ideja cirouille ideja DIY halloween enostavno

Deco ideja za mizo Halloween: majhni pajki pajek halloween dekoracijo ideja, da bi buče buče Halloween dekoracijo preprosto idejo omaro trak

Ste že izbrali svoj zunanji Halloween dekor?Pumpkin DIY ideja mačka prvotni značaj listov Deco DIY Bučna Almond smple Halloween dekor

Vsaka stranka, njeno krono! In Halloween ni nobena izjema. To krasi njegovo vhodna vrata ali kamin z lepo krono DIY zgleduje po barvah jeseni. Če želite krono se lahko uporablja za skoraj nič. jesensko listje, storži, veje, majhne buče ...

Halloween venec ideja majhnih buč

halloween izdelavo dekoracijo Ideja krona

Crown Fallhalloween deco dekoracija ideja za izdelavo

Krono lažnih črno perjekrono perje ideja okrasni trak Halloween izdelavo dekoracijo sama ideja blazine

Ideja za Halloween zunanjo dekoracijo? Buče, duhovi, sveče ... Zunaj smo našli enake okrasne predmete in znotraj. Za strašno deco, luči so nuja.

beli duhduh Halloween dekoracijo enostavno DIY ideja

Halloween dekoracijo mizaHalloween dekoracijo miza Ideja

Halloween dekoracijo vrtahalloween buče dekoracijo izvirna vrt ideja

Crown črnaDIY ideja halloween bat krona halloween buče dekoracijo preprosto idejo, da se doseže

duhDeco Halloween preprosta ideja, da bi poceni

Pumpkin Lantern: klasična Halloweenbuče halloween ideja Deco ideja rastlin poceni

Buče, buče, buče ..!halloween buče dekoracijo ideja risanje

Crown grozno!Krona Ideja halloween deco steno vrata poceni bat Halloween dekoracijo ideja izdelavo poceni krono halloween deco terasa preprosto idejo halloween hiša halloween buče dekoracijo notranjosti izvirne ideje DIY okrasni ideja tablice bučna oči halloween ideja eleganten cvetlični okras

Baloni - vedno zelo praznično in zabavno! Preprosto ima črno filca, da bi to dekoracijo idejo:

halloween izdelavo dekoracijo idejaHalloween dekoracijo izdelavo buče

Halloween dekoracija ideja za izdelavo bele buče


About the author

admin