vrt

Krajinsko majhen vrt: 99 idej, kako bi povečali prostor

Razvoj ideja les dekoracija majhna vrtna terasa

Nagnjeni smo k temu, da verjamemo, da jeMajhen dizajn vrt je nekaj povsem preprosta. Toda za razliko od velike vrtove, kjer si lahko ogledate nekaj razdalje elemente in si lahko privoščijo nekaj malomarnosti v majhnih prostorih postane vsak centimeter izjemno pomembno in nič ne more skriti.


Majhen vrt je treba res dobro urejeni in organizirani.

Krajinsko majhen vrt z leseno zasnovo ograje

načrtovanje majhen vrt kamin

Majhen, senčni, da pomanjkanje zasebnosti in obdan z visokimi zidovi, ograje - če so to besede, ki opisujejo svoj vrt, tako da ne obupajte! Ker ima majhen vrt, ne pomeni, da ne more biti lepa in še enkrat, velikost sploh ni pomembno naMajhen dizajn vrt. Obstaja dejansko veliko načinov, da čim večji majhen prostor, ki ga je pretvorila v sproščenem umik z zelo malo dela. V tem članku smo pripravili nekaj kreativne ideje, ki so v pomoč, da bi svojo malo večji vrt.

Majhen vrt z elegantno vrtno pohištvo

Zen oprema vrt dekor majhne slike

Če želite ustvariti iluzijo večjega prostora v majhnem vrtu, tlakovanje, je zelo pomembno. Torej, uporabite isto polaganja materiala po prostoru ustvariti občutek harmonije in kontinuitete. To je lahko kamenčki, les ali beton - vse je odvisno od arhitekture vašega doma. Izberite izvirno dekorativni element in ga postavite v centru ali na mestu, kjer se bo pritegnili oči odvračanja pozornosti od majhnosti vrtu.

Dekoracija majhen vrt in teraso

načrtovanje majhen vrt terasa zunanji dizajn bazen

Res je, da če se malo vrt obdan z zidovi, ograje, se zdi še manjši in zatohel. Če je temu tako vašega vrta, lahko precej spremeni vsaj videz sten. Izberite plezanje obrat, obrat stranske stene in pustite, zaviti s svojim osvežilnim zeleno teksturo. Plezalec na stenah bo tudi zmanjšala percepcijo višino, ker je vizualno povezuje z najvišjimi drevesi.

Krajinsko majhen vrt okrašena z elegantno bazenom

načrtovanju majhnih mini vrt bazen slike

Nikoli ne smemo pozabiti, da je preobremenitve okrasitev majhen prostor ni dobra ideja. Zmanjšajte število materialov in rastlin v majhen vrt majhen vrt postavitev bo bolj prostoren in zračen. Zato je bolje, da se odločijo za preproste zasnove ali minimalističnem slogu. Minimalistične vrtovi ne uporabljajo več kot dve ali tri različne materiale, kot so Deco in ne več kot dve ali tri vrste zelene rastline ustvariti vizualno kontinuiteto in preprostost, ki omogoča oči za počitek.

namestitev okras sodobno majhen vrt

Zunaj majhen vrt design ideje

Ponavljanje je morda ena izmed najboljših nasvetov za načrtovanje majhen vrt. Kaj to pomeni? To se ponovi in ​​preklapljate dekorativne elemente, vključno z rastlinami v sistemu okrasitev ustvariti kontinuiteto in harmonijo v vesolju. Če imate na primer dekorativni vodnjak zaokroženo v središču vašega vrta, nato poskusite ponoviti in odpoklic obliko vsega podrobnosti zdravstvenega prostora.

Krajinsko majhen vrt s cvetjem in lesenimi podesti

načrtovanje majhne vrtne rože

Krasijo stene z plezalka je samo ena ideja, med drugim, vendar je bolje, realnost ne pusti nobenih belih sten v majhnem vrtu. Še ena stvar, ki jo lahko naredimo je urediti oblikovanje rastlinskih lončkih z lepimi barvnimi cvetovi ob stenah, da bi bilo bolj zanimivo deco in zmanjšali vpliv visokih sten. Barve sten v barvi ali priložiti originalne ogledala ali dekorativnih plošč tudi vam pomaga ustvariti lep vrt.

Krajinsko majhen jardindécoré z lučmi

majhen vrt oblikovanje prvotno obliko

Preprostost majhnem vrtu je odličen način za poudarjanje lepoto vašega doma. Poskusite ustvariti vizualno povezavo med vrtom in hišo z uporabo iste dekorativne elemente. Na primer, če so stene vaše hiše okrašena s kamni, lahko uporabite iste kamnov, da bi vrt šel. Uporabljajo enake barve na sprednji strani hiše in dekor vrta je tudi dobra ideja. Kot vas, kjer ste imeli lesa tla v vrtu, lahko še naprej v navpični smeri in se uporablja kot stenske obloge za poenotenje prostora.

Mala minimalističen vrt

načrtovanje majhen vrt ograje les

Mala drevesa obrezane kot grmovnic ali visokih in tankih rastline so kot nalašč za dekoracijo majhne vrtove, saj omogočajo prehod svetlobe skozi in sprostitev prostora za druge rastline spodaj. Taka rastlina bambusa, ki se pogosto uporablja v okras japonskih vrtov se lahko zasajene ob stene ali ograje ustvariti vtis, da so sredi zelenega gozda.

Vrt Deco z žarom

načrtovanje majhen žar vrt

Mala dolge ozke vrtovi so pogosto zanemarjena območja, vendar z neformalno pločnik in zelene rastline lahko nadomestiti ravne stene in visoke ograje ustvarjajo moderno in prijeten dovoz. Zelene rastline in pisane rože bo pot do vhodnih vrat svoje hiše Nice in če kdaj še vedno prostor, se lahko odločijo za lepo oblikovanje klopi na eni strani vrta.

Ideje za dekoracijo na vrtu majhnem prostoru

design ideje majhen vrt

majhen vrt z dekorjem

načrtovanje majhen vrt design

Sodobno vrtno dekoracijo

minimalistična oblika majhen vrt

Deco majhen vrt s kavčem in kaminom

načrtovanje majhen vrt oblikovanje ideje

Deco zanimivo vrt z leseno klopjo

mali vrt pohištvo leseno klop

Ideja prvotna vrt dekoracijo z rastlinami

načrtovanje majhen vrt oblikovanje klopi

Majhen vrt z lesenimi ograjami in jacuzzi

načrtovanje majhno leseno vrt

Majhen vrt okrašena z dvema naslanjači

načrtovanju majhnih vrtnih stolov

sodoben vrt z zunanjo kuhinjo

načrtovanje majhen vrt jedilnico

Dekorativni vrt z moderno kovinsko pohištvo

sodobna vrt oblikovanje majhno

Majhen dizajn vrt z lesenimi elementi

deco pohištvo majhen les vrt

eksotične Deco majhen vrt

načrtovanje majhen vrt deco zanimivo

dolg in ozek vrt dekor

načrtovanje majhen vrt dekoracijo

Mala bela urejeni vrt

majhen vrt načrtovanje oblikovanje zanimivo

Majhen vrt z elegantno ribnik

načrtovanje majhen vrt ribnik z vodo

Deco majhen vrt s palmami

načrtovanju majhnih vrtnih kamenčkov

Deco na Ultramoderan majhen vrt

majhen vrt oblikovanje ideja

Imajo svoj vrt, ni le simbol lepote in narave. Ob svojo zeleno raj je pomembno za trenutke počitka. Kdo ne bi imeli vreme? Zato je najbolje, da razvije svojo vesoljsko pohištvo, ki bo koristno, da kavo ali za preživljanje časa s svojimi najdražjimi.

majhen vrt oblikovanje ideja deco

Zakaj ne oblikovati majhno klop sredi svojega vrta, da razmišljamo cvetlični dekor?

Načrtovanje zanimivo majhen vrt

Postavitev je na splošno majhen vrt z leseno pohištvo, kamna ali kovanega železa zato, ker so vsi odporni materiali vremenske zagotavlja, poleg tega, da so trajne.

razvoj ob majhnem vrtu

Če želite ustvariti Zen vzdušje, ne oklevajte, da nadomestnih materialov in rastlin, obenem elegantno in nevsiljivo slog. Na ta način lahko uživajo svoj čas v miru.

načrtovanje majhen dolgo ozek vrt

Če želite oblikovati svoje dekor, odločijo za trajne rastline, ki ne zahtevajo preveč vzdrževanja. Najboljše bi bilo, da izberejo rastline, ki ohranjajo svoje liste več, kot aralias, hortenzij in bambusa.

majhen vrt oblikovanje belo pohištvo

Pomembno je, da bi našli pravo mesto za vašega pohištva. Postavite jih v kotu, obdani z zelenjem in visokih obratih pomeni, da lahko zagotovite, da imajo senco v vročih poletnih dneh, in to je zelo pomembno!

mali vrt pohištvo leseno pohištvo

Prav tako lahko dodate tudi dežnik ste se zaščitite pred soncem. Za sveže noči, razmislite o namestitvi kamin, ki ne samo, da vas toplo, ampak tudi prijazno in romantično vzdušje.

majhen vrt oblikovanje moderno pohištvo

Za svojo majhno zasnovo vrta je pomembno, da se vaše pohištvo, tako da so prilagojeni vašim željam, kot želite. Ni potrebe, da vlagajo preveč denarja. Izvedbah blokov lahko tudi svojo leseno pohištvo, ki ga sami, kot so lesene palete klop v zgornji način.

Postavitve majhno moderno vrt

Ne gre za to, vaš vrt je majhna, da ne more biti dobro krajine in da ne bi smeli uživati. Ravno nasprotno. Prednost je, da zahteva manj vzdrževanja in hkrati je lahko povsem funkcionalna in lepa. Vse je odvisno od tega, kako svojo majhno zasnovo vrta.

Majhen sodoben vrt oblikovanje

Čiste in geometrijske oblike, da malo ekstra prostorno in elegantno vrt. Lep travnik, nekaj dobro izbranih, rastline, dnevno sobo in kamin, so vse, kar je potrebno, da bi dobili veliko želenega udobja.

sodobno oblikovanje pohištvo majhen vrt

Za tiste, katerih cilj v svojem majhnem vrtu so srečanja in družabne večere, razmisli veliko mizo, ki lahko zbere vse svoje prijatelje in nekaj rastlin okoli opomni zeleni ambient, ki nam narava ponuja.

načrtovanje majhen dlani vrt

Pustite popolnoma prazen vrt ne daje vtisa, da je velik in prostoren. Ravno nasprotno. To poglej bo zanemarjena in zapuščena in morda ne boste uživali temeljito.

načrtovanju majhnih vrtnih rastlin

Preden se je treba premikati v majhno zasnovo vrta ima očitno v mislih rezultat, ki ga lahko dobite. Če želite urejen prostor, potem je pomembno, da izberete rastline in biti pripravljeni posvetiti veliko časa. Če želite spremeniti jedilnico, morate izbrati pohištvo, ki bo vaša glavna točka vašega dekor. In končno, če želite, da bi vaš vrt v bivalni prostor, menijo, urediti z viseče mreže, ležalniki, blazine in majhnih kotih vode.

načrtovanju majhnih vrtnih rastlin

Za majhne prostore, ne oklevajte, da poudari višine rastlin. Na ta način za svojo majhno zasnovo vrta, boste prihranili nekaj prostora. Prav tako je precej. Podobno lahko odločijo za plezanje rastlin.

načrtovanje majhen vrt cvetlični lončki

In končno, ne oklevajte, da dajo deco elemente za oblikovanje majhen vrt! Na ta način boste prilagodite vaš zunanji prostor in si ga bo malo pep. Odločite se za lepe luči, blazine, sveče in male plastike.

mali vrt pohištvo zanikrni elegantna

načrtovanju majhnih vrtnih miz stolov

Načrtovanje ultra majhen vrt design

načrtovanje majhen ultra moderno vrt

načrtovanje majhen zelen vrt

AMENAGER majhen bambusa vrt

AMENAGER majhne vrtne ograje

AMENAGER majhnem sodobnem vrtu

AMENAGER majhen vrt stene deco

AMENAGER majhno zasnovo vrta

AMENAGER majhna Dardin sodoben dizajn

AMENAGER oblikovalec foteljih majhen vrt

AMENAGER majhnem vrtu idejo

AMENAGER majhen vrt design ideja

AMENAGER majhen vrt oblikovanju pohištva

AMENAGER majhen vrt kovinskega pohištva

AMENAGER majhen prvotni vrtu

AMENAGER majhen vrt sodobni stil

AMENAGER majhen vrt minimalistični slog

AMENAGER majhnem Zen vrtu

deco vrtna garnitura ideja

deco vrtna garnitura ideja les

majhen vrt deco ideja

Original deco majhen vrt

deco majhen vrt zanimivo

deco majhno moderno vrt

vrtni okras majhna zasnova

vrtni okras zanimiva ideja

dekoracijo majhen vrt ideja

Sodobna vrt dekoracijo majhno

vrt dekoracijo majhno moderno

majhen vrt deco ideja

majhen vrt dekoracijo ideja

majhen vrt dekoracijo ideja

Majhen vrtne ograje bambusa

majhen vrt deco opeka

deco stoli majhen vrt

deco sodobnih vrt kipi

majhen vrt oblikovanje lesena terasa

Majhen prvotna deco vrt

Majhen prvotna deco vrt zanimivo

Majhen vrt deco kamni

majhen vrt dekoracijo ideja

majhen vrt dekoracijo zanimivo

dekoracija rastline majhen vrt

majhen vrt oblikovanje les

Majhen dizajn vrt zanimivo

majhen vrt deco ideja

majhen vrt ideja deco les

majhen vrt dekoracijo ideja

Majhna lesena vrtna zemlja

Majhen Zen vrt ideja

načrtovanje majhen vrt Allee

sodobna vrt oblikovanje majhno

načrtovanje majhno teraso vrt

načrtovanje majhno zasnovo vrtni ribnik

načrtovanje majhen siv vrt


About the author

admin