vrt

lesena terasa prekinjena: info, nasveti in ideje

Terasa prekinjena lesen ležalnik ideja

Sončni terasi je zunanji objekt, ki pripada hiši ali stanovanju. Kakšna je razlika med klasično teraso in teraso blokiran?


Razlika je v višino! Konvencionalni terase so pogosto podaljšek nahaja v pritličju. Obešenega Terasa je nameščen v višino. To je pogosto videti pri gradnji sodobnih hiš na morju ali v gozdu. Včasih je izbira, včasih za nekatere je edina rešitev, da uživajo teraso.

Danes se bomo osredotočili na leseno teraso začasno, estetika, njegove prednosti in se vam nekaj koristnih nasvetov za namestitev in vzdrževanje. Izbrali smo 40 idej lesena terasa prekinjena, samostojen krova in strehi teraso in sodoben dizajn. Kaj deck model izbrati za vaš dom je odvisna od terena, vaših želja in razpoložljivega proračuna.

lesena začasno oblikovanje tla terase premaz

Če želite spremeniti tradicionalno vrtno teraso, moramo ravno prostor. Če tega ne storimo, potem smo se odločili za začasno krov!

Dejansko, terasa razvojnega modela ima več prednosti v sebi. Ponavadi je ta vrsta gradnje podprt s hoduljami ali stebrov. Suspendiran terasa lahko uživajo tudi pokrito dodaten prostor, ena se nahaja pod teraso začasno. Obstajajo tudi Prostostoječi modeli. Velika razlika med začasno krova in stoji teraso je, da je ena pritrjena na sprednji strani hiše, drugi pa je neodvisen.

Terasa začasno lesena zasnova ideja

Suspendiran terasa je zasnovana v višino in vedno z ograjo iz varnostnih razlogov.

Ne glede na model, terasa izberete, se namestitev pergolo zelo priporočljivo, da jo zaščitimo pred vremenskimi vplivi. Ta vrsta terase je izumil, da se prilega nenavadno teren in tistimi v pobočju. To velja tudi za prosto stoječe terase. Konfiguracija nekaterih zemljišč, nagnjena ali neenakomerno, samo dovoli namestitev samostojni ali začasno teraso. Oba modela terasa so tudi pogosto imenujemo teraso na podstavkih ali na drogove.

lesena terasa prekinjena talna prevleka oblikovanje stoli

Sodobne hiše zgrajene v gorskih območjih, skoraj vedno terasa prekinjena, ker je teren ne omogoča vgradnjo klasičnega teraso. Poleg tega je ta model je odlična terasa, da uživajo izjemen razgled, ki nas čaka v višino. Ena od drugih velikih prednosti suspendiranega krovu je, da boste lahko uživali tudi v prostor spodaj. Na ta način, obstajajo trije zunanji prostori: terasa, območje pod in vrt! Zelo pogosto se ta prostor uporablja kot parkirišče.

Zunanja oblika lesena terasa prekinjena

Suspendiran terasa, pogosto omenjena dvignjena terasa, je dobra alternativa omogoča okrasite svoj življenjski prostor.

Pridobljeno kraj sprostitve v višino in prihrani prostor na vrtu. Če je površina vašega krovu presega dvajset kvadratnih metrov, in njegova višina je več kot pol metra, boste morali pridobiti gradbeno dovoljenje, pred začetkom dela. Za to je posvetovanje s strokovnjakom močno priporočamo. To bo ne samo vam pomaga natančno načrtovati gradnjo terasi začasno, vendar pa vam bo pomagalo pri upravnih podrobnostih.

Terasa začasno lesena tla oblikovanje premaz ideja

Model Terasa je podprt z okvirjem pritrjeno pravokotno. Slednji je povezan z pred stavbo in temelji na vsaj dveh podpornih stebrov zasidrana na tla. Ti nosilci morajo biti varno pritrjena, da se zagotovi varnost svojih uporabnikov. Ne smemo zamenjevati povišan krova in stoji teraso. V primeru pogojne terase ima konstrukcijo, ki je pritrjen na fasado. Samostojnem teras je neodvisna in ni pritrjen na fasado. Strokovnjaki svetujejo, da oblikuje svoje teraso začasno ali prostostoječi z rahlim naklonom, da odteče pretok deževnice.

terasa-visi-les-casa-do-WMR-arquitectos

Suspendiran terasa ponuja razgled na vrhu bajen prostem.

So pogojna višina krova izkorišča obzorje oceana, lepota gora ali samo zelena polja. In ja, to je sanje ...

Terasa začasno lesena prekinjena oblikovalska hiša

Suspendiran terasa omogoča gradnjo jedilnico ali dodatno vrtu.

Z namestitvijo zunanji kamini, lahko celo uživali zimo na tej lepi gradnji na prostem. In če imate na razpolago večji proračun, zakaj niti v bazen?

terasa visi lesena oblikovanje viseči stol

Druga prednost je, da vam ni treba skrbeti za tla in vplivom vremenskih razmer. To pa ne velja za konvencionalne terase, talnih oblog vplivom vlage v tleh. Obešenega Terasa je bolje zaščiten in lahko zlahka dobimo lesno oblogo brez strahu, da pokvari hitro vlaga tal.

začasno lesena terasa zunaj modernega dizajna kava miza

Eden izmed redkih pomanjkljivosti te vrste terase je njegova cena. To je še vedno precej drag arhitekturno rešitev. Proračun je odvisno seveda od velikosti in materialov, ki jih izberete, da zgradite svoj suspendirano teraso.

Sodobno oblikovanje lesena terasa prekinjenaCortes Hiša WMR Arquitectos

Namestitev zahtevo pogojno teraso posredovanja strokovnjaka.

Obrnite se na mizarja ali arhitekt na določen načrt za izgradnjo vaš bodoči lesena terasa prekinjena. Ker je ta stavba v višino in postavljen pred pred hišo, je treba njen arhitekturni načrt v celoti realiziran. Tudi če ste izkušen mojster in želite, da ga naredim sam, je zelo priporočljivo poiskati nasvet strokovnjaka. Za predjed, lahko začnete raziskovanje cene in stroške njenega izvajanja.

terasa začasno lesena sodobna arhitektura hiša

Ta hiša, ki se nahaja v Kostariki, ne le ima sončno teraso pokrito z lesom, ampak tudi bar in jedilnico sodobno jedilnico. To je idealen kraj za jutranjo kavo ali večerni koktajli, medtem ko uživajo svež zrak gozda in njegovih prebivalcev - se drevesa.

suspendiramo lesena paluba zasnova BardTerasa začasno leseno bar s Kostariko

Možno je, da zgraditi visi teraso ograjo skoraj neviden. To je primer tega veliko leseno teraso prekinjena del hiše, ki se nahaja ob oceanu in ki ga je zasnoval WMR Arquitectos.Terasa začasno lesena zunanja obloga idejaVelika lesena terasa prekinjena, oblikovanje in fotografija: WMR Arquitectos

Zemljišče, kjer je bila hiša zgrajena, je neravnine. Izbira namestiti veliko sončno teraso, je tako zelo logično.

do-house-WMR-arquitectos-terasa prekinjena-ideeVeliki leseni palubi onemogočena Do Arquitectos Hiša z WMR

WMR Arquitectos je oblikovalski studio, ki temelji in deluje v Latinski Ameriki. V našem izboru slik, ki jih lahko odkrijete svoje modele hiš in terase (suspendiranih, prostostoječih in strešna terasa) lepe. Vse moderne hiše so bile zgrajene v malo verjetnih mestih z nenavadno terenu. Včasih, ne samo, da je terasa prekinjena, ampak celo hišo!

till-house-WMR-arquitectos-terasa suspendiraniDo Arquitectos hiši WMR

Ta lesena terasa prekinjena del hiše Swift. To ima prosojno stekleno ograjo. Ta vrsta ograjo zagotavlja potrebno varnost, hkrati pa uživate v razgledu, ne da bi izgubili prostor vizualno.terasa-hitro-house-WMR-arquitectosTerasa prekinjena z ograjo, Swift House s WMR Arquitectos

In tu so arhitekti iz studia WMR je izkazalo: nič ni nemogoče v sodobni arhitekturi!

Vsa zemljišča, lahko sprejme sodoben dom, še tako nenavadno teren. Ta lesena hiša je bila zasnovana na skalnatem terenu. To podpira trdnih kovinskih palic. Izredna!

Sodobna-house-terasa-prekinjena-Mackay-Lyons-Sweetapple-arhitektizačasno Hiša zasnoval Mackay-Lyons Sweetapple arhitektov

Terasa tej sodobni hiši je nekaj zelo izvirno. Ograja / rdeča pergola pritegne oko takoj s svojo rdečo barvo. Hiša je zasnovana na dveh ravneh in teraso prekinjena preveč.

terasa-visi-les-kabina-HERMANOS-WMR-arquitectos

Celotna konstrukcija te stavbe je izdelana iz lesa - fasada, premaz terase in pergola / rdečih ograj. Razgled je seveda osupljiv pogled na ogromno modrega oceana mase ...hermanos-kabina-WMR-arquitectos-čiliHermanos Kabina, oblikovanje in vir: WMR Arquitectos

Včasih so viseče terase, namenjeno izmenjavi hišo in del vrta.

Ta lesena prekinjena terasa je idealna za uživanje v spomladi in poleti. To začasno gradnjo modela bo šlo zelo dobro v polju preliva. V jeseni in pozimi, je treba pokriti, ali zaščitene z pergolo, da bi se izognili poškodbam lesa. Terasa suspendiramo-les-Casa-Diaz-Panora-WMR-arquitectosCasa Diaz Arquitectos Panora s WMR

začasno lesena moderna zunanja oblika terasa

Ta leseni viseči terasa je zasnovana na več ravneh. Na prvi stopnji, vidimo bazen in drugo, območje zaščiteno z ograje. Les je prevladujoča materiala pri oblikovanju tega sodobnega doma.

terasa prekinjena les-design-house-sodobna

Mi ne vidimo številnim terase ustavljena mesto. V večini primerov je samonosno modeli. To je primer tega veliko teraso, pokrito z lesom:

terasa les-design-ideja

Ta prostor za sprostitev in meditacija ima leseno teraso ustavljena brez lepih ograje. To je dejansko podaljšek dnevne sobe, ki je zaprt s drsnimi steklenimi vrati.

terasa-leseni-prekinjena-WMR-matayoga-design-prostorHiša Matayoga s WMR Arquitectos

Ta velika hiša ima dve visi terase oblikovane na dveh različnih ravneh. terasa-design-prostor-SWIFT arquitectosSodobna hiša z leseno teraso prekinjena, oblikovanje in vir: Swift Arquitectos

Če imate večji proračun za začasno gradnjo terasi, je mogoče namestiti bazen.

terasa les-pile-design suspedueKritina prekinjena z bazenom, ki navdušuje SAOTA oblikovanje

To sončno teraso stoji. Ponavadi je to terasa model je majhna. Velika terasa prekinjena modeli še vedno zahtevajo vgradnjo pilotov ali stebrov.

terasa les-house-sodobna

Zakaj izbrati les za plašč njegov terasa prekinjena? Les je najbolj naraven material in najbolj cenijo vseh sodobnih oblikovalcev. Kot smo že omenili, so hiše, ki imajo koristi od tega terase modela ponavadi zgrajena v naravnih območij. Za vaš zunanja konstrukcija je v harmoniji z okolico, ni nič bolje kot, da izberejo les za prevzemu.Terasa lesa načrtovanja lesna obloga

Jasno je: zemljišče, kjer je bil Till je hiša zgrajena na pobočju. Iz tega razloga, arhitekti Studio WMR odločila, da ga oblikujejo na betonsko podlago, ki je omogočil izgradnjo tega elegantno bivalnega prostora. Bila je oblečena v celoti v lesu.

hiša moderno terasa prekinjenasergio-tillcortes feljormac-terasa-visi-lesDo Arquitectos hiši WMR

Terasa tega sodobnega življenjskega prostora je samonosna.Hiša-moderno-design-moderna-ideja-prostorDo hiše v Čilu zasnoval WMR Arquitectos house-design-terasa prekinjena premaz kleti

Strešna terasa je tudi pogosta izbira za domove, ki si ne morejo privoščiti namestitev običajnega krova. To vlaga v prostor, ki ga optimizirati in da bo večji.house-design-terasa prekinjena

Terasa stud je še en model suspendiranega teraso, ki je bil ustvarjen, da se prilega nenavadno teren. To je le redko z ograje in narediti bolj pogosto del dnevne sobe. Radi imamo, kako je bilo to drevo vključena v izgradnjo te moderne lesene terase parceli:

house-design-terasa-leseni-prekinjena

Kot smo včasih omenjena vidimo terase prekinjena tudi v mestu. Model terase spodaj na sliki je samonosna. Na voljo je tudi bazen z vodo!

Kaj pohištvo za teraso? V zadnjem času se veliko ljudi raje namestiti protja pohištva za svojo moč in vzdržljivost. Vse je odvisno od vremena v vašem območju, in če tudi vi želite, da uživajo svoj zunanji prostor v jeseni in pozimi. Naš nasvet je, da se odločijo za funkcionalno zunanje pohištvo in minimalističnem slogu, da enostavno integracijo slog svojega krova.Ideja terasa-visi-les-design

Radi imamo, kako je bil les oblaganje krova v kombinaciji z polirani betonska tla v spalnici. Ta zakon materialov je eden od trend današnjega.Ideja terasa-hung les-design-sobno

Ta prostor je zasnovan v lesu, odprta in zelo svetlo. Terasa je razširitev notranjosti. Oblikovanje-prostor-terasa-hung les-halfpipe-chile-casa-Merello-WMR

Prevladujoči material v opremljanju tej sodobni hiši je betonska. Les je bil nagrajen na linijo sončno teraso. Prostor-design-beton-vosek, terasa prekinjena les

lesena prekinjena terasa z lepim razgledomProstor-sodobne-house-terasa les

Terasa prekinjena leseni zunanji videz WMR-matayoga terasa prostor-house-design-les


About the author

admin