Brico

Å gjøre en drøm catcher – noen ideer til å følge i opplæringen

lage en drømmefanger dekorasjon-fil-boheme-diy

Drømmen catcher eller dreamcatcher er noe veldig trendy for tiden finnes overalt. Enten øredobber, deco, mønster på T-skjorte eller tatovering, er det hele tiden før våre øyne.


Faktisk har dette vevde objekt blitt en livsstil og finnes i flere varianter, alt like vakker som hverandre. I denne artikkelen vil vi vise deg hvordan gjøre en drøm catcher dine egne hender uten å bruke mye penger. Finn vår drøm alter av bilder og bli inspirert av det fine med denne dekorative objekt.

Hvordan lage en drømmefanger og hva representerer det?

lage en drømmefanger-ball perler wire-jute

I utgangspunktet er drømmefangeren et mystisk objekt som har som formål å skremme bort onde ånder og tanker under søvn. Opprinnelig fra India, er det laget av naturlige materialer som danner en base sirkel og hengende fjær. Sirkelen er vevet av en edderkopp-formet tråd og en stein i midten som motiv er å fange mareritt. Og de gode drømmene selv, tillate seg å endelig infiltrere til hodet fjær som bare vil holde gode drømmer i rommet. Legenden sier at de dårlige drømmer forsvinne første soloppgang.

sleep-fjær-fil-sirkel

Formen på drømmefangeren som vi finner oftest er en sirkel, men det er også formet dråpe blant iroquoian folkeslag. Men det er ikke alt. I dag noen lysdioder bruke dette objektet til å lese fremtiden. Og til slutt, i dag mange mennesker bare bruker det som lykke eller å følge moten.

Tinker-trådduk diy
Tidligere, for å lage en drøm fangster, indianerne benyttet en bøyle laget av tre og vevde vegetabilske eller animalske fibre (animalske nerver). Nå kan du oppnå fra tre eller annet naturlig materiale for sirkelen. Alle vevd tråd. Faktisk, det er så mange modeller som du finner en du liker best eller direkte gjør en blanding av flere.

DIY-trinn-søvn-sirkel

La oss starte med utgangspunkt i drømmen skjuler

Du trenger en liten bøyle, vanligvis laget av tre. Du kan kjøpe eller bare gjør plukke opp en kvist av tre, må du holde fast endene. Deretter velger du et tau med en farge du liker. Ta det og begynne å vikle den rundt bøylen veldig tett så det passer godt i fremtiden. For å gjøre det passe, lim endene med lim eller rett og slett ved å binde en knute.

trekke-dreamcatcher-grafikk-diy

Nå kommer den smarte delen - lerretet. Det kan være vevd på forskjellige måter. Noen malerier er mye mer komplisert enn andre. For å gjøre en drømmefangeren, velger du en jute garn eller annet å veve bøylen. For å gjøre dette, binde den ene enden av strengen til rammen og starte arbeidet fra venstre til høyre, som i betydningen av klokken. Gjør en åttekant eller sekskanten mens den passerer tauet rundt ringen. Målet er å danne vinkler. Deretter ta den andre enden av strengen rundt den siste knuten og starte en sekskant eller åttekant. Fortsett til du kommer til bøylen sentrum. På slutten, fester godt ved å danne en knute eller ved å bruke en gang mer lim.

ledning l-veving sirkel

Å gjøre en drøm catcher med ornamenter - hvordan og hva du skal legge

Legg til strengen eller på bunnen av båndene i en opphengt måte bøyle. Her kan du velge mellom ulike materialer, teksturer og farger. Gjør det slik at du liker det. Tilpasse det på din måte. Tross alt, det viktigste ideen om drømmefangeren DIY er å sette sin egen klype salt og signatur. Legg til slutten av strengen fjær av en eller flere farger. Du kan også legge til tråd perler eller andre ekstra tilbehør.

sirkel-stjerners idee-fjær

Drømmefangeren er ikke bare brukes til å dekorere et rom, men også som tilbehør. Det kan gjøres i små og store, mer eller mindre komplisert. Drømmen catcher vist ovenfor gjør det enkelt å lage en kjede. Og det er mye enklere. Realisere bøyle på samme måte som en tradisjonell drømmefangeren, men mindre. Deretter passerer jute, danner en stjerne. For å gjøre dette, bare pass strengen slutt ende i motsatt vei. Før det, kan du legge noen små fargede perler for en delikat, feminin touch. Til slutt, som i cache klassiske drømmen, legge små fjær å fullføre hele.

løkke øreringer-idee-diy

Har du lyst til å gjøre en drøm catcher kjede? Da har du definitivt vil elske øredobber. Her prinsippet er det samme, men fortsatt mindre versjon. Den eneste forskjellen er at du må gi sløyfer. Her kan du spille med materialer. I stedet for å bruke en tre bøyle, kan du bruke en metallring alt. Og for web, kan du gjøre fra ledningen. Faktisk, alt avhengig av din stil. Hvis du bruker mer naturlige materialer, vil resultatet være i bohem chic ånd. Men hvis du ønsker en mer glamorøs og sofistikert utseende, gå for metall, materialer, perler og strass. Følg kragen tutorial for å lage din øredobber og tilpasse dem i henhold til din stil og utseende.

flower-son-tape-idee

Vi vet alle de grunnleggende ideen om drømmefangeren, men i dag er tilgjengelig i flere varianter. Det finnes ikke bare i smykker, men også i lys, tatovering og arbeidet til veggen kunst. Fjær er også ofte erstattet av bånd og blomster. Materialene, edelstener og silke. Her er alle skudd tillatt!

Kit-dreamcactcher-rosa-idee

Visste du at drømmefangeren er også et kit?

Og ja, for de som ikke ønsker å kaste bort tiden sin til å gå kjøpe materialet som trengs for det og dermed kits versjoner er tilgjengelig i butikken eller kjøpe online. Disse berømte klubber contienennt alt som trengs for å gjøre en drøm catcher base. For resten av innredningen er opp til deg.

Sørg for å ta en titt på videoen nedenfor cons, for å gjøre deg til en bedre idé om utformingen av drømmefangeren.

idee-blomster-søvn-diy

idee-modell-rosa pomponger

Kulepenn-sirkel-leder

fjær, perler, kuler farger

bånd-fontene tråd veve

bånd-son-idea-farger

fjærvekt veve-idee-diy

opplæringen-sirkulære tråd-ide


About the author

admin