Spalnica

Deco odraslih soba contemporaine- 25 kreativne ideje

Deco moderno pohištvo trend odraslih soba

Elegantna in preprosta, mora spalnica biti tako nežen za oči, saj je telo. Po izbiri pohištva in posteljnino, je čas, da poskrbimo za dekoracijo.


Kot se je izkazalo, da to ni naloga precej enostavno. Ni problema, samo pomagati. Upoštevajte naslednje nasvete in ideje o tem, deco odraslih soba Sodobna in izberite tistega, ki vam je najbolj všeč.

Pohištvo - od odraslih soba dekor

odrasle soba dodatki sodobne dekor

Čeprav je postelja je del pohištva, lahko pa igra tudi dekorativno vlogo. Sodobna krošnjami posteljo in prevelik vzglavja, lahko poveže preteklost in sedanjost in daje prostor sicer sodobno, pridih romantike. Prešite prevleke krepko vzorci ima enak učinek in, poleg tega, da je zelo praktičen, se izkaže za odlično dopolnilo k barvi stene, na primer.

Deco odraslih spalnica modelov in barv

Deco papir odraslih soba pobarvana motivi lietrie

Ko že govorimo o drznih vzorcev, ki smo jih z veseljem sporočam, da nikoli ne moreš imeti preveč. Po nekaterih oblikovalcev, mora imeti vsaj tri različne vzorce, da bi stvari delujejo! Mala in velika, oranžna in zelena, na naslovnici odejo ali vzglavnik iz blazino, na stenah ali trim pohištvo, karkoli, uživati ​​belo kartico.

Blazine s sodobno opremo in okroglo dekorativno ogledalo

Deco soba odrasle sodobna notranja oprema

Tri je najmanjše število razlogov, ki naj bi jih uporabljate. Izberite precej veliko in zlahka vidno vzorec. Nato izberite drug model, velikosti do polovice prvega vzorca. Če je vaš prvi vzorec je velik cvetlični, lahko drugi vzorec je geometrične oblike. Tretji vzorec lahko podobni drug drugemu in se lahko uporabljajo barvo, ki je že prisoten v prostoru. Isto pravilo je v veljavi za barvni poudarki v beli sobi. Manj barva na stenah, bolj barva dodatkov.

Deco zelo izvirno odraslih sobaDeco spalnica vzglavja odraslihOkrasite stene

Tvoji zidovi se vam zdi prazna in brez barve? Okras stena je klasična in ne uspeti, je skoraj nemogoče. Risbe, fotografije, slike, prazen okvir - za vas, da izberejo, kateri vam je najbolj všeč in bo bolje v celotnem soba dekor odraslih.

Dekorativni stena z risboDeco soba Deco odraslih Wall

Ko razmišljamo o dekoracijo prostora, smo pogosto pravijo, da gre za objekt brez praktične uporabe. V resnici je vsak predmet v prostoru deluje kot dekor! Spodnji primer je odlična ilustracija te ideje. Ta majhen nočni omarici iz treh betonskih blokov uvedel industrijsko opremo in osupljivo moderno strani. Da se ublaži videz, so dodali potted naprave in vazo šopek. Industrijski videz tabele je popolnoma ujema s naraven videz rastlin.

beton nočni omarici cvetno dekoracijo in DIY
deco odraslih soba beton cvet deco mizica

Stene in njihova vloga Deco

Zid? Trendy in moderno je zid je čudovita ideja, da okrasite sobo za odrasle. Ne, da ne bi podrla zid, obstaja veliko možnosti, da se odločijo za zid imitacija: ozadje, cement ploščice, ali zakaj ne, velik plakat!

Soba z poudarki v različnih temnih barvah

Deco soba odrasle barve etnično deco

V naslednjem primeru na sliki spodaj, vidimo pravi zid, vendar je to čas, bele barve. Lesene police prilegajo v to odlično. Vidimo takoj, lonci bakrene rastline, črne in bele sklede in lepe poudarke v roza - na tulipan in fotografije. Naš pogled je takoj opozoriti na telefon v pastelnih rumeni in roza letnika.

Ideja deco odraslih soba minimalistično, modernoDeco odrasle police teen soba stena lesa

Vzglavje - bistven element Deco

Vzglavje in estetsko vrednost, se nikoli ne spregledajo. Dejansko je vzglavja, ki poudarja ne le posteljo, ampak vse prenosljive sestavo obdelovanca. Izberite vzglavja, ki ustreza vašim estetske preference in vaše praktične potrebe. Prešite, z ali brez vgrajenega police, lesa ali materiala - to je odvisno od vas in na voljo so tako veliko!

notranjosti prostora za odrasle sodobne dekor idejo

odraslih romantično-sobno-bed-glava oblazinjeni

Spodnja soba je bila oblikovana v beli barvi. Njena vzglavja je enak vzorec kot zavese. Dekor je bila dopolnjena z okvirji in šopek rumenih tulipanov. Na stol blazine in grah so se ujema z geometrijskimi vzorci vzglavjem in zavese. Simetrija, eleganca, vedrino.

Vzorci in barve deco spalnico

dekompresijski odraslih soba Harlequin vzorce grah Amrelčina

Vaša soba pomanjkanje prostora? Krasijo stene z ogledali, vam omogočajo, da vizualno povečavo. Pazite pravilih Feng Shui, da ne bo slabo energijo v vaši spalnici. Ne namestite ogledala pred vrata ali okna.

Dodatki za sodobno opremljanje spalnico

Deco soba ogledalo-blazinice-za odrasle vzorci

Katere barve za dekoracijo v moji spalnici?

Spalnica je vaše tempelj sprostitve in dobrega počutja. Obstajajo res ne pozna meja pri izbiri barv, je odvisno od vaših okusov. To je še vedno pomembno, da se zanimajo za simbolno moč, ki prinaša vse barve takoj, ko je to prisotno. Za spalnico mirno in sproščujoče vzdušje, je najbolje, da bi se izognili preveč svetle odtenke in se odločijo za jasne in pomirjujočih tonov. Če ste še posebej všeč, svetlo ali intenzivno barvo, ga vstavite v majhnih dotakne in ga združiti z odtenkom, ki bo postala manj energična.

odraslih sodobna spalnica Photo

Deco-soba-ozadje-vzorec-rumeno-poudarki

notranje oblikovanje spalnico

Deco-sobno-bele-barve-temno

grafični trak Bed klop

soba za odrasle-barvno nevtralen-end bed-zebra

Deco odraslih soba mehke barve in diskretnih modelov

deco-moderno vzorce barvno odrasle soba

Stenske obloge in črtasto vzorčaste preproge

soba, spalnica-moderno-belo-LED osvetlitev

modro posteljnino in preproge izbor

soba, spalnica-moderno-preproga-vzorec-modra

Vodja konec in črno-belo oblazinjeno ležišče

bed-head-end postelje Oblazinjeno-ozadja

ahat sivi in ​​rdeči poudarki v sobi Fotografija

deco odraslih soba barvni-naglasi-rdeče

Adult spalnica v toplih naravnih barvah

Deco soba odraslih barva soft-miza

Soba z uporabo teksture in nevtralne barve, kot so Deco

Deco-trezen odraslih sodobno spalnico

Deco odraslih soba v različnih vzorcih

Deco soba moderne-različni-razlogi za odrasle

Bela soba z lestenec in starinsko ogledalo

Deco-soba-belo-style country-šik

Deco-soba-sodobne-mozaik-stena

Deco-sobno sodobne slike za odrasle Deco-Wall-soba-odrasle-style-classic

Dekoracija-okvirji-soba-odrasle-bele-poudarki

Dekoracija-diskretna-odraslih sodobno spalnico

stenski okras-za odrasle-sodobne-sobno

odraslih soba-moderno-cvetno-vzorec strop

soba, spalnica-odraslih sodobno-siva

Deco-soba-odrasle-cvetno-vzorec-praske

Deco-Wall-soba-duh-morske-vozilu


AvtorEve_Gery v SpalnicaAbout the author

admin