arhitektura

Notranja vrt v sodobni hiši v Mehiki

vrtna hišica notranji bazen

Mi smo vedno išče ustvarjalne načine, da bi naše notranje najbolj izvirno in dajejo poseben osebnost v sobi. Moderna hiša z notranji vrt, se nahajajo v Mehiki, se vam predstavljamo danes, ponuja nekaj zelo barvita in očarljive možnosti na tem področju, saj uporablja obliko ploščic, da bi življenje v nevtralni notri.


Designed by H. Ponce Arquitectos, je to lep rezidenca se nahaja na polju v obliki črke L in njeno zgodovino in njeno nezamenljivo silhueto opredeli svoj sodoben videz.

Moderna hiša z notranjim vrtom

vrtna hišica notranjost vrt bazen

Na nižji ravni v hiši, ki pritegne pozornost s svojo odprto notranjost načrta so kuhinja, jedilnica, dnevna soba, soba za goste, vinska klet in vrt. Lep vrt kopala v naravni svetlobi, daje svežino z ultra moderno bivalni prostor in deluje kot vizualna povezava z zunanjim vrtom in bazenom. Dotakne barve, skrbno dani, imajo velik vpliv na nevtralnem ozadju v sivi in ​​beli barvi. Teksturirane stene, lesni premazi in skromen dekor ustvariti prijeten razkošja.

moderno notranjo dekoracijo z bazenom

Okrasne rastline v notranjosti

Kot je v pokritem vrtu, moderna ploščica steno ob stopnicah, igranje zvezdo. Njegova eklektična zbirka ploščic se ponavlja na vrtu in v kopalnici ustvariti občutek kontinuitete in kohezije. Ta "drži" izvirno je zasnoval oblikovalec uporabo različnih ploščice, ki ga uporabljajo tudi v drugih projektih in rezultat je preprosto omamljanje.

Deco notranjost z notranjim vrtom

elegantna notranjost vrt oblikovanje

Deco stena stopnišča s ploščicami

inérieur vrt deco hiše ploščice

Sodobna kuhinja okrašena v beli barvi

vrt-notranja-kuhinja-design

bela moderna kuhinja dekoracijo

notranji vrt kuhinja nevtralne barve

Spalnica elegantna oblika

deco elegantna spalnica ideja

Jedilnica oblika z veliko jedilno mizo stekla

deco jedilnica steklena miza

beli prostor s svetlimi barvnimi odtenki

deco belo življenjske barvne tipke

deco elegantna sodobna dnevna soba

deco moderno kopalnico

Domov Gradbeni načrt za notranje


About the author

admin