znotraj

Art Deco stilu: dva sodobne interpretacije

art deco slogu sodobna dnevna soba stenski deco kavč tabela'angle

Art Deco je splošno znana in zlahka prepoznaven. Sinonim za razkošje in ekskluzivnosti, je označena z geometrijskimi linijami, žive, intenzivne barve.


To se pogosto imenuje "retro" in "vintage". Danes, še vedno vpliva na arhitekturo in sodobno obliko. Danes vam predstavljamo dve sodobno opremljene apartmaje in njihova notranjost opremljena v ta slog oblikovanja. Če želite povabiti Art Deco duha v vas, bo naša galerija vam nekaj idej, kako uspeti.

Art Deco slogu: sodobna interpretacija

umetnost deco slog kavč'angle gris coussins tableau mur

Nekateri kritiki trdijo, da je Art Deco ni umetniško gibanje ali tok, vendar je izraz človeškega napredka na področju estetike in tehnologije. Pojavljajo se prvič v 1910, nekaj let Art Deco je svetovni uspeh. Izraz "art deco" izhaja iz kratice "dekorativne umetnosti". Šele leta 1960, da "art deco" pojavil. To ni težko prepoznati ta oblikovalski slog, ki se odlikuje po tapiserij, okrasnih predmetov v plemenitih materialov in slike. Art deco lahko minimalističen, vendar v tradicionalnem smislu, to ni zelo pogosto. V obeh sodobnih prostorov, ki jih bomo predstavili na vas, se še vedno lahko opišemo kot minimalističen. Pogosto je videti kot "butik" stilu, z močno prisotnostjo predmetov in oblik. V modernem dizajnu, da jo zastopa omejeno število predmetov: stol, mizo, okrasni predmeti, slike in druge. Na splošno, art deco prikaže okus za kakovostne materiale, dragih in eksotičnih vključno enega odkrije alabastra, slonovine, lesa in brona, medenine in stekla.

Sodobna Dnevna soba Art Deco navdih oblikovanje Smidt Studio

moderno art deco steno art ideja kavču'angle gris coussins tapis de sol

Prvi apartma, ki jih bomo predstavili je zasnovan z belorusko podjetje Smidt Studio. Poudarek v tej notranjosti je tema izbrana barva: rumena in vijolična. Nekateri elementi ostajajo klasične in rajoutent vintage pridih: lesena vrata, tla, temnega lesa knjižnico. Ob istem času, sodobno pohištvo osveži prostor in je bolj moderno.

Velik temen les knjižnica klasičnem slogu

art deco slogu Sodobna jedilnica knjižnica les siva kavč

Jedilnica je odprta za življenje. Tu najdemo iste barve in mešanica zelo uspešen stil stoli vrste Art Deco vijolične stoli v kombinaciji z leseno mizo v klasično obliko in dvema visi luči sodobnim minimalističnim dizajnom.

Jedilnica

art deco slogu jedilnica stol Art Deco ideja svetilka vzmetenje

Večina okrasnih predmetov so preproste, včasih kovine. Plemeniti materiali niso odsotni, vendar je njihova prisotnost je zelo zmerna: to je ključnega pomena za razvoj in uspešno notranje opreme.

Tabela dnevna soba kava je okrašena z držalom sveče zasnoval Fritz Nagel

Modern art deco bivalni kavč blazine preproga grafični vzorec miza lesena tla soba

Sivo preprogo prazen geometrijski vzorec krasi tla obložena lesa parket. Prav tako je element, ki opredeljuje dnevno sobo in jedilnico. Na mizi kave se nahaja kovinski svečnik namenjen Fritz Nagel.

Osvetlitev v dnevni sobi rajoutent elegance in sodobno

art deco fotelj notranjosti art deco jedilna miza

Ta notranjost je uspešna kombinacija sodobne in art deco: avtentičnih predmetov, sodobnim pohištvom, originalni dekoracijo in zmernih barv. Nadaljujemo turo na vhodu v to lepo stanovanje s stensko papir poslikano cvetličnim motivom se odraža v desno ogledalo za fotografijo spodaj:

Uspešen zakon, moderno notranjost

moderno art deco dizajn talne svetilke sivo bela preproga

Ena od prvih elementov, ki jih je mogoče videti takoj, ko eden je v dnevni sobi je svetla tla prekrita z belega marmorja. V spodnjem desnem kotu, lesena mizica pobarvana sivo in blato v istem vijolično barvo, smo ugotovili, dnevna soba in jedilnica so skrbno namestili.

Velik lobby z marmorja talno oblogo

Art Deco marmorja tlakovanimi vhod oblikovanje pohištva

Stena nad stranski mizi je okrašena s sliko abstraktne umetnosti. Svetilke so različni slog industrijske slog stalnica je prekinjena nad mizo, medtem ko so vsi po stropu, vidimo veliko luči v pravokotni in bele svetlobe so precej sodoben element. Stena je oblečen v cvetlični ozadje: Ali je treba za notranje zadeve, zgrajena v slogu art deco. Tokrat je mešanica sodobnega in verodostojno je znova zelo uspešen!

Stranska miza in stol vijolična

leseno pohištvo miza vnos marmorja tla premaz'appoint papier peint motif floral

Lobi je zelo velika in prostorna, odprta jedilnica

Vhod tla marmor miza'appoint canapé luminaire idée

Kuhinja je opremljena s prefinjenim stilom in marmorja temno sive barve z belo leseno kuhinjsko pohištvo.

Les in marmor kuhinja

marmor kuhinjski pult beli les oblikovanje pohištva parket

Kuhinja je velik, prostoren in poln svetlobe. Bela leseno kuhinjsko pohištvo, ni nič posebnega na prvi pogled. Dejansko, geometrične linije, da ga v razkošno in elegantno postavko.

Bela pohištvo

marmor točilne kuhinjskega pohištva lesa pohištvo ideja

kovinski predmeti in keramične posode so tradicionalna izbira, ko gre za Art Deco zgleduje dekor.

Dekoracija in keramični lonci

marmor kuhinja oblikovanje točilne ideja leseno pohištvo

Kuhinja je svetlo, prostorno in verodostojno oblikovanje

kuhinja art oblikovanje deco ideja marmorja točilne

je zasnoval podjetje Bach Nguyen Drugi apartma za obisk. Njena notranjost je eklektična s klasičnimi dotakne in sodobno Art Deco dotakne skandinavski navdih. To stanovanje je zelo prostorna in je 147m². Kljub temu, je bila zgrajena v minimalističnem način za optimizacijo in bi še več prostora. To pojasnjuje, da ni velikih kosovnih pohištvo in dekor zmernem.

Notranjost opremljena s stilom elementi Art Deco in sodobnih elementov

art deco slogu kuhinja oblikovanje art deco fotelj klop ideja

Kuhinjskega pohištva je lahek prah modro, medtem ko je jedilna miza v sredini, ki deluje tudi kot osrednji otok, obdan s stoli in Ludvika XVI stil klopi. Lep majhno cvetoče drevo krasi pralni območje osrednjega otoka.

Sofa modro in abstraktna umetnost

Sodobna notranja oprema kavč modra preproga tla stene dekor miza klubska mizica

spalnica

spalnica steno art deco stil les dekor ideja

Spalnica je tudi opremljena in urejena v svetlo modro prahu, enako našel v kuhinji. To ustvarja blagodejno, sproščujoče vzdušje in ključnega pomena za oboje. Lep detajl nad vzglavjem in Art Deco mizo združiti lepo s sodobnim svetilka.

Wall s črno ozadje in bele Art Deco navdih

spalnica dekoracijo ideja ozadje črno belo steno

To stanovanje lepo mešanico sodobnih oblikovnih elementov, pohištva francoskega oblikovanja vplivom in največjih ustvarjalcev in oblikovalcev sodobni predmeti. Notranjosti, ki združuje tri različne čase ...

Notranjost, ki združujejo tri različne oblikovne obdobij

Deco notranjosti art deco rumena lounge stol stol bel art deco slog klop

vhod

preproga oblikovanje vhod oblikovanje lesena tla


About the author

admin