potovanja

Motor krovu, da bi električno deskanje

motor za surf deska ekološka

Aquila je špansko podjetje, ki razvija motorične plošče, da bi električni deskanje. Vsaka plošča je namenjen za različne stile deskanje.


Ta tehnološko napredna surf deske imajo jet pogonski sistem z vgrajenim motorjem. Električni deskanje je okolju prijazna in dobro za naravo, ker ni hrupa in ne proizvaja emulzije. Plošče so sodobno in prvotno obliko, v svetlih barvah, značilnih za deskarje. Cena je okoli 3000 evrov.

Manta Električni desko za débuteurs Električni Surf manta svet

deske električni deskanje so pod nadzorom z brezžičnim ročnim daljinskim upravljalnikom. Zavoji so enostavne in so tako kot pri običajnem surf krovu - tik nad vodo. Te samohodne električne plošče so na voljo z različnimi pogonskimi sistemi med katerimi lahko izbirate. "The Manta" je za začetnike, saj je zasnovan za brskanje po nizki hitrosti na površini vode. Potem plošča "The Carver" je za pustolovski in ne gredo do hitrosti 71km / h. Zadnji, plošča "The Blade" je namenjen za ekstremne raziskovalcev učinkovitosti in adrenalinskih - je odlična izbira za freestyle. Oglejte si video in fotografije pod izvedeti več o teh neverjetno deske!

krovu motornega Carver za pustolovski Sodobna desko rezbarja

To desko je okolju prijazen, saj ne pomeni, da hrup in ne emulzija izdelek ekološka ideja Električni deskanje aquila

Ta plošča je enostavna za navigacijo electriuqe moderno deskanje svet ideja

Surf je ročni daljinski surf deska električni žep na daljavo

sodoben dizajn jadralno desko surf deska je električna idejo Aquila motorja

Aquila motor svet elektromotor moderno deskanje svet


About the author

admin