hår

Trend hårfärg 2017: omgång naturliga färger

kvinna hårfärg trend bronde hår kvinna idé

Vad är 2017 hårfärg trend ? År 2016 var det säsongen Brondes Broux och i år är vi naturligt. Färgade sitt hår för att försköna sin naturliga färg.


Det ger ljus och volym till håret och belyser hennes drag och hy. Arbetet, sublimera och varma naturliga färger: Här är trenden den här säsongen.

Trend hårfärg 2017: vacker och naturlig

hårfärg trend kvinna 2017 färg idé

Under de senaste åren har det skett en stor återgång till åren 80-90 när färg i flashiga nyanser var mycket modern. Vi vågar allehanda mycket modiga transformationer vittrade blond, färgen blå eller lila, regnbåge hår ... 2017 vi återvänder i frisör och mode, 60-70 år: du kommer att känna mycket naturlig och avslappnad .

Hårfärg trend 2017: sublimatet och varma naturliga färger

hårfärg trend kvinna långa tanke färg trend för kvinnan

I år den bruna ena parten, naturliga färger vanligaste hår över hela världen. mycket radikala färgningstekniker, från svart till blond skated, till exempel, inte rekommenderas. Tendensen är att välja en färg nära din naturliga hårfärg. Om du har hy och ljusa ögon, har du råd att justera blont hår utan gyllene lyster. För dem med mörk hud och mörka ögon, kommer vi att välja nyanser av brunt, kastanj och vi kan till och med råd livfulla färger, såsom mahogny och choklad, till exempel. Om du har ljus hy och ljusbrunt hår, välja en varm brun eller röd med vackra koppar höjdpunkter. En mycket uttalad förtunning blond eller aska patina, kommer att vara lite smart och du riskerar förmodligen skada håret. Detta gäller även för dem med rött hår, en kvar i blondiner och rödhåriga varianter. Slutligen, försök att förbättra din naturliga färg och välja en färg som bäst passar din stil och ditt utseende. Ändra huvudet försiktigt och elegans, mode här i 2017.

Den bruna i alla dess former: top trend 2017

brun hårfärg trend färg brun brunett

Den bruna i alla dess former finns på toppen 2017. Kopparhöjdpunkter, gyllene karamell och bringa ljus till våra hår, betonar ansiktsdrag mild och gör mycket lätt. De är idealiska för en bas ljus eller mörkbrun. Effekten skuggade hår, gyllene trådar i längder bringa ljus till håret och kan blanda väl till en ljusbrun och i en varm brun mer ihållande. Du förstod, tanken är att värma färg och markera sin naturliga skönhet ...

Den bruna kommer ovanpå 2017: ljus eller mörk, med eller utan reflexer

modern trend kvinna hårfärgnings idé långt hår cut

Skuggade hår: en speciell teknik för kvinnor med brunt hår

hår kvinna hår färg modern trend

ljusbrun naturlig idé: ganska brun med blonda slingor

Modern hårfärg trend kvinna skära hår ursprungliga trend

Den röda, alltid trend 2017, men en mjukare idé

hårfärg trend 2017 kvinnor fyrkantig klippa
Den intensiva röda var på modet förra året, är den här säsongen fortfarande, men en mildare idé. 2017, red gör ganska tråkig, eller mer brun med stänk av kallt brunt och beige. Än en gång, är allt i färgspel. Glöm orangeröda färger, är det att föredra naturlig röd med bruna toner. Liksom Broux! Den Broux är en term som härrör från "brown" och "röda". Det är en färg halvvägs mellan "brown" och "röda". Rötterna är bruna, medan längderna smyckas med kopparhöjdpunkter. Resultatet: ljusa och naturliga hår. Detta är ett bra sätt att vakna upp en tråkig hårfärg och tråkig. Detta är också den sökta för dem som inte vågar flammande rött alternativ. Roux mörk eller ljusbrun, det beror på din hudton, färgen på dina ögon och, naturligtvis, din smak och dina personliga preferenser.

För dem hy och klara ögon naturlig röd väljs med bruna toner

hårfärg trend 2017 kvinnor hår idé

Röd med bruna toner och koppar höjdpunkter för de med mycket vit hud

kvinna hårfärgmodetrend

Den blonda missfärgade var också utan tvekan en av de stora trenderna i den gångna säsongen. I år mässan kommer tillbaka i full kraft, denna gång i version "solstråle". Det är utseendet på surfare, är en blondin med ljusare nyanser modet. För att uppnå detta, man gör en smält scan som kommer att föra ljusstyrkan till ditt hår. Det är också favoritfärg av stjärnorna just nu.

blond färg "sunburst" en av de stora trenderna av säsongen 2017

färgat hår kvinna långt hår cut idé
Under hösten-vintern 2016-2017, följer den blonda färg den allmänna trenden i skuggan och naturliga. För vit hud ser blond golden och kallt, medan för dem som har matt hy, kommer det att vara bärnsten och guld. Det finns alltid en liten polär blond, blekt blondin liknar förra säsongen, men han gör ganska kort och pojkaktigt. Du kan också ge dig några delar av färg, till exempel, för att få djup till din naturliga färg.

För dem med klar färg och vit hud ser gyllene och kall blond

Kvinnor tenderar färgning blont hår långt hår idé

blond färg 2017 trend sun effekt för en blick av surfare

blond kvinna idé trend färg

Polar blond gör ganska kort och pojkaktiga i år

blond kvinna färg hårfärg trend trend idé

Polar blondin med fina trådar ljusrosa för en ursprunglig effekt

hår blond kvinna tenderar idé klippa långt hår

Sublimera hennes naturliga blonda färg och bära sitt hår fri

kvinna långt hår klippa hår trend idé
Den bronde Ordet härstammar från "rättvis" och "brown" var mycket närvarande förra året, är det fortfarande i höst / vinter 2017. Skillnaden mellan roten och längd, är den senare mindre viktigt för en mer naturlig. Det är en färg som blandar olika nyanser av blond och brunt för en subtil kontrast och resultat. Denna färg är ofta en övergång, innan du väljer en "riktig blond" eller "sanna brown". Det är också ett bra knep för att ge ljusstyrka matt hår och markera hennes ansikte. Denna trend färg är idealisk för varma skinn och tråkig hy. För dem med blont hår, är bronde också ett bra sätt att få djup till sin naturliga färg.

Hår konture: en teknik för enda färg, foto Pixel Formel

hårfärg trend 2017 kvinnor tenderar att klippa långt hår

Den bronde: fortfarande trendigt och modernt med vackra ljuseffekt

idé bronde kvinna långt hår färg trend

Bronde: halvvägs mellan blond och brunt med vackra ljusreflektioner

kvinna hårfärg trend modern idé

Den bronde: halvvägs mellan blond och brun vara trendiga

bronde färg kvinna tenderar idé modern trend

Idea färg trend 2016 och 2017: den bronde alltid på modet i år

kvinna bronde trend färg långt hår idé

naturligt utseende färg: bronde med gyllene höjdpunkter

färg kvinnliga hår idé långt hår trend

Den bronde: en vacker pjäs av reflektioner och ursprungliga ljus

kvinna lång modern idé hårfärgning trend

Har du någonsin hört talas om tekniken hår konture, även kallad kapillär konture? Detta är som för makeup, en teknik som förbättrar klippt, ansiktsdrag med en färg som innebär en mängd olika färger mellan rötterna och tips, omväxlande ljusare och mörkare strängar på olika platser runt ansiktet, samtidigt som man ökar volymen och reflektion. Detta kommer att göra den raffinerade ansikte och mjuka hennes drag.

Håret konture är också känd som kapillär konture namn

kvinna modern hårfärg trend idé

Hur och var att placera trådarna beror på formen på ditt ansikte. Om till exempel, har en offentlig runt ansikte, kommer det att ta bort den övre och mörkare runt käken för en subtil sida. För ett ovalt ansikte, kommer vi att bringa ljus runt käken.

Hår konture för ett ovalt ansikte: på käken fram i ljuset

konture teknisk idé hår ovalt ansikte färg säsongen trend kvinna hår

Tekniken är en smart konture hår och fantastiska teknik som gör det möjligt för en kvinna att lyfta fram sina funktioner och förbättra den naturliga skönheten i hennes ansikte.

Hår konture en offentlig runt ansikte: det kommer att klara toppen

hårfärgnings trend idé konture kvinna kvinna hårfärg

Idea hår konture för kvinnor med mycket ljus hy med röda höjdpunkter

konture hår hårfärg trend kvinna lockigt idéer

Under våren 2016 har pastellfärger vunnit popularitet. För hösten-vintern 2017, en annan tendens: uppkomsten av små, subtila trådar på längder och slutar med en pearly effekt. Färgpaletten som utspelar sig i år är rik, kan du välja mellan en klar rosa nyans, gul, blå, smaragdgrönt och även grått. Under 2016 har vi vågade allt: flashiga färger och regnbåge hår, blond-strawberry ... I år är blygsam, blir färgen "osynliga" eftersom den vill naturligt ..!

attraktiv pastell färg med höjdpunkter i rött och guld

kvinna hår färg trend idé hår trend

Coloring kvinna 2017 trend pasteller och rosa nyanser

Kvinna färg långt hår tenderar cut idé

Makeup och ursprungliga färg i grått med blå höjdpunkter

kvinna hårfärg trend 2017

År 2016 firade vi återkomsten av genvägar: pojk, pottfrisyr, Fyrkant. I år fortsätter och avslutar: anything goes eftersom vi kommer att välja sin frisyr enligt ansiktsform: rund, fyrkantig, oval eller rektangulär. Det är fortfarande viktigt och logiskt, att veta att färgen syns lättare med kort hår. Lätt att kamma och att modulera, är det ett perfekt val för flickor i ansiktet och fina drag. Kort hår kräver mindre produkt och det är möjligt att köpa en produkt med hög pris men utmärkt kvalitet. Vårt råd är att aldrig experimentera med billiga färgprodukter och mycket kemiska ingredienser. Ju mer en produkt är naturligt, desto bättre. Skada hans hår med olämpliga produkter kommer att vara en skam. Kompromissa inte med håret, dessa speglar ditt sätt att vara och är mycket viktiga för din hud att andas och vara friska.

Att vara vacker och fashionabla i år är helt enkelt naturligt ...

kvinna skära hår trend vågigt hår idé

I år bära långa, naturligt hår och låt dem andas

hårfärg trend kvinna långt hår tenderar idé

Det sägs ofta att trender kommer och går. Förra året och i år även i utkanten gjorde comeback. Du har fortfarande att ta hänsyn till det faktum att frans inte kommer till någon typ av ansiktet. Om du har ett fyrkantigt ansikte och en inte särskilt stor panna, är frans inte riktigt lämpar sig för dig.

naturliga färg och slår två tidlösa trender

kvinna skära hår trend fringe idé

Beroende på formen på ditt ansikte, är det möjligt att ge rörelse till håret lång, kort eller medellång med lugg eller lämpliga bitar.

Belysa funktioner i ansiktet och göra dess färg glans

Kvinnor tenderar idé hårfärg hårfärg trend

Det är också möjligt att välja en halv genväg eftersom detta kommer att underlätta färgning och underhåller. Valet av skärning och färg beror huvudsakligen på dina personliga preferenser, din hudton och formen på ditt ansikte. För att vara trendig 2017, bara vara naturlig och att ha friska och väl underhållna hår ... Det är allt!

brun färgning med fina koppar reflektioner och semi-genväg

kvinna färgning hår trend halvlång idé

hår trend: ju mer naturligt

hårfärg trend 2017 kvinnlig svart hår idé trend

Det finns inget vackrare än din naturliga hårfärg

kvinna hårfärgtrend idéer 2017

Idea trend klippa och färg för kvinnor med brun eller ljusbrunt hår

hårfärg trend 2017 kvinnor hårfärgnings idé

2017, är en naturlig eller färgade håret till sin naturliga färg sublimatet

idé modern kvinna färgning hår trend idéer

Om du vill veta mer om den nya trenden tekniken håret konture, titta på videon nedan:


About the author

admin