Deco jul

Man Halloween makeup: 12 videosjälvstudier som imponerar

halloween makeup idéer man-tutorial-video-makeup

Efter vår videosamling ägnas åt Halloween makeup idéer fru, vänder vi oss nu till humana makeup alternativ för fest vampyrer och zombies i.


Vid detta tillfälle har vår ledare' utformad en ursprunglig register över 12 video tutorials till uppmärksamheten av herrar som vill göra en riktigt spännande look till den 31 oktober.

Ämnet Halloween makeup man orsakar alltid viss tvekan.

Och det är inte så eftersom Halloween makeup är reserverad enbart för flickor; utan snarare på grund av pojkarna tvivlar på sin förmåga att passera en komplex man Halloween makeup. Det är där video tutorials är verkligen praktiskt eftersom de visar oss hur man ska gå steg för steg. Låt oss utan ytterligare dröjsmål 12 tutorials i fråga!

Halloween Makeup Man - skallen

halloween makeup man head-of-döden-tutorial

Den klassiska Halloween makeup man vill skrämmande och uttrycksfulla. Den är inspirerad av tanken att partiet 31 oktober markerar en speciell kväll på året. Enligt gamla traditioner, på kvällen var när andar den avlidne kunde återvända bland de levande.

halloween makeup man video-tutorial-head-of-döden-skalle

Det är därför inte förvånande att inte se Halloween makeup man lånar motiv bildrelaterade dödsfall. Den exponerade kraniet eller skallen är ett explicit exempel. Detta Halloween makeup för män är inte särskilt svårt och det kräver bara två färger: vit och svart. Men för att bli riktigt framgångsrik, måste den ha en pjäs av skuggor som kräver lite mer tid.

Denna Halloween makeup idé för män kan vara förknippade med olika kostymer beroende på humör. Från casual kläder till skelettet kostym, beroende på tid och resurser som vi vill satsa på sin Halloween kostym. Look Halloween makeup handledning ovan för att se alla stadier av denna makeup skallen!

Halloween Makeup lätt man - vampyren

halloween makeup enkla man-vampyr-tutorial-video idéer

Om häxan och djävulen är de klassiska Halloween makeup alternativ för kvinnor, vampyr i en för män. Eftersom Hollywood spelfilm Intervju med Vampire, har vår uppfattning om dess skrämmande varelser förändrats. Och det är en trend som fortsätter under de senaste åren med serier som The vampyr dagböcker.

makeup man halloween dräkt vampyr-video

Plötsligt blev Halloween vampyr makeup man en riktigt populär idé, som förutom att vara rädd, är också något glamoröst och sexig. Lyckligtvis är vampyr smink inte mycket komplex; det kräver ännu mindre ansträngning än vår första tutorial. Majoriteten av transaktioner som sker i tre faser.

Först täcker huden i en ljus nyans som påminner om bleka huden på vampyrer. Detta steg är viktigt eftersom det är tänkt att framkalla tanken att dessa varelser inte stöder dagsljus. Då kan vi flytta ögonen markeras med lite mörk ögonskugga. Slutligen sista touch läggas: blod på läpparna av Mr vampyr!

Halloween makeup man - handledning varulv

halloween makeup man varulv-idee-tutorial-video

En annan mytisk varelse dras från den europeiska folklore: varulv. Den här gången är han inte längre en varelse som skrämmer oss eftersom han är en levande död, men eftersom han har en delad personlighet, så att säga. I de flesta berättelser, är detta en man som förvandlas till en varg vild natt (eller fullmåne).

halloween-makeup-makeup-man-suit-varulv-tutorial

I varje fall är han en man Halloween makeup idé lika skrämmande. Makeup själv tjänar till att återskapa djurhud på det mänskliga ansiktet. Allt detta, i syfte att skapa en look halv man, halv vilt djur. ljusa färgade linser kommer säkert att bidra till den mystiska utseendet på en sådan varelse.

Om detta Halloween makeup idé för människan tilltalar dig, se video tutorial ovan. Det kommer att visa dig hur man ansöker de olika lagren av makeup för bästa resultat.

Halloween Makeup enda man - eller undead zombie handledning

kostym-man-halloween-zombie-makeup-tutorial-steg

Efter vampyr och varulv, låt zombies och odöda. Som vampyren är zombie en varelse som, i motsats till logik, inte försvunnit från världen efter hans död. Istället återupplivar han att segla bland män och att attackera de som stannade kvar i livet.

makeup-halloween-zombie-man-tutorial-video-easy

Blev allmänt känt efter serier som The Walking Dead, zombie eller zombie skrämmer oss eftersom det är så gott som oberörbara. Eftersom ja, i de flesta fall, dödade odöda har förmågan att återuppliva hela tiden,. Och även efter att ha blivit utplånade flera gånger!

Förutom referens filmer mycket modern sistone har den här mannen Halloween makeup idé två stora fördelar. Den första är att han är en enkel man Halloween makeup att uppnå. Det betyder ungefär två steg; en är som täcker hennes ansikte med en ljus skugga; den andra för att understryka sina ögon, som vampyren makeup. Den andra fördelen är att denna makeup kan bäras med en riktigt enkel outfit. Detta är verkligen så det representerar zombies just nu!

Halloween Makeup man - slits huden zip

idé-make-up-halloween-for-människa-hud-dechireee-close-eclair

Pojkar som inte vill att förvandlas till en skrämmande exakt karaktär kan helt enkelt välja ett djupt sår look. Återigen kommer det att Halloween makeup man rädd och inspirerade skador som visas i filmer och populära TV-serien.

handledning-makeup-man-halloween-kostym-skrämmande-idee

Halloween version av makeup för män vi valt härmar utseendet på ett djupt sår i ansiktet. Huden verkar slits Y eller, närmare bestämt, öppnas med en dragkedja.

Idén till Halloween makeup tar lite ansträngning för att efterlikna framgångsrika så blodigt ansikte. Lyckligtvis är operationen utförs på en yta av det bara. Gå igenom stegen i videon ovan!

Halloween Makeup skrämmande man - mumien

man-makeup-Halloween-idé-lätt-tutorial-video

Mumien liknar den odöda i att det är en död inkomst bland män. Men till skillnad från vampyrer och zombies, det är inte ett draget varelse av folklore. För i det förflutna, mummification (egyptierna eller någon annanstans) var helt enkelt en process som bevarat kroppen efter begravningen. Allt eftersom gamla människor trodde på odödlighet man och ville att hans kropp för att underlätta övergången till livet efter detta.

halloween-makeup-man-mummy-idee-makeup-easy

Det är återigen med bio att idén om reanimated mumier som angriper män växte. Så att det i dag, de är en del av den traditionella landskapet i skräckfilmer!

Hallowee-makeup-man-idé-video-steg-för-steg

För att lyckas en mumie utseende och skrämmande Halloween makeup, behöver du flera färger, men också remsor av tunt tyg som gasväv. Deras funktion är att efterlikna utseendet på tygremsor som på kropparna av mumier.

För huden, kommer det inte att fungera som ljusa färger utan nyanser av blått eller grönt. De är tänkta att återge utseendet på huden insvept i en duk under en längre period. Du kan se hur man tillämpa denna Halloween makeup mannen i handledningen ovan.

Halloween Makeup man skrämmande - Joker

läskiga halloween makeup-joker-tutorial-video man

Med denna idé man Halloween makeup, vi går in i en värld av imaginära tecken som inspirerats av film och TV. Inte mindre skrämmande än zombies och vampyrer, vissa av dem är kända över hela världen och är en av de mest fruktade skurkar. Detta gäller särskilt för Joker.

halloween makeup skrämmande man-the-wild-batman-tutorial

Jokern är en fiktiv karaktär som bor i Gotham City world. Batman nemesis är Joker ansvarig för fasansfulla brott och har en skrämmande ansikte.

Om du gillar skrämmande karaktär försöker idén om Halloween makeup man se handledningen ovan. Det kommer att visa dig steg för att replikera dess karakteristiska makeup. För att slutföra din look, planerar en tillfällig färg spray för håret grönt. Att inte tala om att hålla kännetecknande för den legendariska boven i Gotham City!

Makeup man Halloween Viking inspiration - Floki

idee-halloween-kostym-man Viking-video

Följande Halloween makeup modell är inspirerad av serie vikingar. Det ger dig att göra en man för Halloween makeup enkla men imponerande liknar Floki. För detta ändamål repliken Viking tatueringar som denna karaktär bär på hans ansikte.

halloween dräkt-makeup-idé-man-Viking-tutorial

Bland fördelarna med denna tutorial lätt Halloween makeup, det finns också det faktum att den kan bäras med en frisyr trend och man med ett skägg. Så en bra idé för den som söker en idé av makeup med skägg som är idealisk för 31 oktober!

Universum av vikingarna inspirerar dig? I det här fallet spela spelet till slutet och planera ett mänskligt hårstrå och lämpliga kläder. Side makeup för Halloween man, se videon ovan från 0:33 min. !

Scary Halloween Makeup man - clown

halloween dräkt-man-skrämmande clown-makeup handledning

Sedan publiceringen av den nya Den av Steven King 1986 och filmerna baserade på den under de följande åren, är vår uppfattning om clowner aldrig densamma. Ingen överraskning då att clownen Halloween makeup är en av de mest skrämmande alternativ makeup 31 oktober.

handledning-makeup-man Halloween clown-skrämmande-videos

Tvärtemot vad man kan tro, är clownen makeup för Halloween inte så lätt att uppnå. Det kräver framför allt exakt ritning av linjer runt ögonen och munnen; de ska imitera utseendet på ett leende ansikte. Dessa egenskaper sedan accentueras och skrämmande aspekten understryks av vassa tänder. Videon nedan visar stegen för att följa för att göra denna Halloween makeup mänsklig egenskap.

För att slutföra det, kommer vi att tänka på en lämplig outfit, en röd peruk, blå eller grön och en clown näsa, naturligtvis!

Idea Halloween smink enda man - Spiderman

idee-halloween-make-up-man-tutorial-spiderman-easy

Efter karaktären av det, vänder vi oss till en värld av superheros med två makeup tutorials för Halloween lätt och mycket igenkännbara. Den första tar några minuter och kräver tre färger: röd, svart och vitt.

klä halloween-man-idé-spiderman-tutorial-makeup-easy

Koncentrerad i området runt ögonen, kan det sjunka något lägre eller imitera helt enkelt en domino mask. I vilket fall som helst kommer det att lätt att känna igen tack vare färgerna och duken typiska spider Spiderman makeup. Här är hur man tar denna idé av makeup för 31 oktober:

Halloween makeup enkel man - Wolverine

makeup-Halloween-tutorial-simple-makeup-man-superhjälte

Liksom serier och film anpassningar, men du har redan provat Spiderman ut? I år gå vidare och få inspiration annan Marvel karaktär, Wolverine!

idé-make-up-man-halloween-lätt-video-järv

För att göra detta, gå till de typiska färgerna i hans ansikte, gult, blått och svart. Som Spiderman Halloween makeup är Wolverine koncentrerad till området runt pannan och ögonen. Alla stadier av denna idé av makeup för Halloween man beskrivs nedan.

Notera också: de två sista exemplen, nämligen Spiderman och Wolverine, är också lämplig för barn och tonåringar. Naturligtvis kommer de att vara ännu mer imponerande om den åtföljs kostymer motsvarande superhjälte!

klä halloween-kostym-teen-superhjälte-man-modell

Halloween Makeup enkel man - förklädnad popkonst

makeup-Halloween-kostym-man pop-art-video-tutorial

Vi avslutar vår serie av Halloween makeup för män med en tutorial makeup av popkonst. Denna egenskap och trendiga makeup mål är att framhäva ansiktsdrag för att ge det en komisk Riteffekt eller liknande. För detta är en mörk nyans som svart.

halloween-kostym-man popkonst handledning

Den svarta färgen appliceras på vissa områden i ansiktet som ger ut sina allmänna drag. Exempel på dessa områden är läppar, ögonbryn och kindben. För att understryka karaktären komisk effekt, kan en stiftelse appliceras på hela ansiktet. Detta bör vara en nära den ansikte färg.

Man Halloween makeup: 12 videosjälvstudier som imponerar

Slutligen är det gratis att lägga till unika effekter på en del av ansiktet, såsom exempelvis geometriska dekorationer i färg. Makeup popkonst inte kräver en särskild Halloween-kostym. Det kommer dock att markeras av en rik färg hålls, liksom de som är typiska för popkonst av 1950-talet och 1950-talet.


About the author

admin