Deco jul

Original julgran för en unik miljö

Julgran ursprungliga enda idé

Det är redan dags att börja förbereda din inredning till jul. Det viktigaste och mest intressanta av julen dekoration har alltid varit julgranen.


Men dekorera granen betyder inte bara återanvända dekorationer du använder för år. Vill du inte ha en original julgran i år? Oavsett Deco stil din inredning eller det tillgängliga utrymmet. I den här artikeln hittar du några riktigt intressanta idéer hur man skapar en anpassad och unik julgran med papper, tyg eller andra icke-konventionella material för att fira semester med stil.

Original julgran dras

Julgran ursprungliga ritningen

Börja med den original julgran papper. Skapa ett papper träd är mycket enkelt och roligt. Du kan använda kartong, sidor rivna ur gamla böcker, vintage papper, färgat papper eller vitt papper och tillämpa en konisk form som påminner om formen av den traditionella trädet. Sedan är det bara att dekorera form med olikfärgade band, knappar, pärlor eller ens med dekorativa blommor. Använd din fantasi och vara kreativ!

Original julgran gjorde muffins

Julgran ursprungliga cupcakes

Fancy en julgran som kommer att bli mittpunkten i ditt hem? Så vad sägs om ett träd pärlor och smycken? Ja, träd dekorerade med juveler och pärlor är verkligen magisk och den som uppfann dem är ett geni! Ett sådant träd kan kosta lite dyrare än papper träd, men du kan återigen använda en flexibel skalform eller polystyren och undvika lim för att återanvända dina smycken efter semestern. Om du letar efter ett alternativ lite dyrare, är det möjligt att använda färgade knappar istället för juveler eller glitter, ädla pärlor, faux pärlor, strass och vintage och retro smycken.

Dekoration med julgranar i skal

Julgran ursprungliga skal

Du är säkert redan sugen på att testa din jul recept och skryta för dina gäster. Men om du vill också förhindra att äta för mycket under festliga måltider, då kan du ordna desserter i former som är för bra för att röra. Som till exempel använda desserter att skapa vackra julgranar. På en vacker platå ordna muffins, frukt, mandelbiskvier och även grönsaker och små ost i form av söta och salta julgranar.

Stor kartong julgran

Julgran original kartong

En annan trevlig idé: granen i skal. Detta är en bra idé, särskilt för dem av oss som bor i varmare områden nära havet eller för fans av sommarlovet. Om du samlat skal under din senaste resa till havet, så är det dags att använda dem. Du kan lämna dem vanligt eller måla dem i olika färger och dekorera dem med strass och paljetter att skapa en unik och festlig dekoration.

Fir kreativa trä jul

Julgran ursprungliga idén trä

Om du gillar att sy, då du julgran tyg! Det är inte svårt att skapa formen av tyget gran och resultatet är mycket originell. Välj ett eller flera vävnader och skapa trädet av dina drömmar! Du kan sy bara i formuläret och sedan dekorera den med andra dekorationer för en mer elegant och intressant träd. Nu Här är några andra bilder inspirerade idéer:

intressant inredning med alternativa julgran

Julgran ursprungliga intressant idé

mycket elegant alternativ julgran

Julgran ursprungliga elegant idé

Julgran gjord smycken

Julgran original smycken

Modern julgran

Julgran dekoration idé

Julgran krans original

Alternativa julgran

Julgran alternativ trä

White Christmas Tree

Julgran deco bollar

Julgran idé trä

Julgran ursprungliga idén

Julgran intressant

Wall julgran idé

Alternativa original julgran

Julgran ursprungliga DIY

Julgran ursprungliga idén

Julgran pappersoriginal idé

Julgran ursprungliga intressant

Julgran ursprungliga papper

Julgran alternativ idé

Julgran ursprungliga idén

Julgran intressant

Julgran omväxlande ursprungliga idén

Julgran ursprungliga trä flottar

Julgran ursprungliga idén kartong

Julgran ursprungliga cake

Julgran ursprungliga kransar

Julgran ursprungliga alternativ idé

Julgran ursprungliga idé skal

Julgran pappersoriginal idé

Julgran ursprungliga nyckel idéer nteressantes

Julgran ursprungliga interssant

Julgran ursprungliga vägg

Julgran ursprungliga vägg

Julgran ursprungliga mat

Julgran ursprungliga pärlor

Julgran ursprungliga rosa

Julgran tidningspapper

Julgran idé deco

Julgran vägg idé


About the author

admin