Deco jul

grundfärg, som är primärfärgerna? Diy dekor

primär färg dekorativt måleri ursprungliga hörnet

Den primära färgen är en färg som inte kan skapas genom att blanda andra färger. Den primära färgen kan ligga till grund för andra färger, så kallade sekundära färger.


grundfärg för mattan och den gröna fåtölj, vitt och körsbär

Primär färg matta vita körsbär grön fåtölj

Varifrån kommer den primära färgen? Färgen beror i allmänhet på ljusets våglängd, och vi vet alla att ljus är en elektromagnetisk våg. Det mänskliga ögat kan inte uppfatta alla färger eftersom det inte är i stånd att fånga alla våglängder av ljuset besitter. Med andra ord, det finns vågor - och varje färg - osynliga för blotta ögat människans.

Primär färg: DIY plantskola för Deco

primär färg diy plantskola inredning

Färgerna synliga för människor, absorberbara genom konerna av hans ögon, är de motsvarande färger vid våglängder av 380 nm till 700 nm (ungefär).

Primärfärg: val i en stor barnrummet och glad

primära färger barn stora glada rum

Den våglängd är kortare än ögat uppfattar är lång lite mindre än 400 nm och den färg som ögat ser är blå-violett. Den längsta våg som man uppfattar är ca 700 nm och det uppfattas som rött.

Diy deco kammare med primär färg

diy deco primär färg B

Kortare vågor att vågorna som mäter 380 nm är UV-strålning, även känd som röntgenstrålar, i vetskap om att det finns också gammastrålar, ännu kortare; och de som är längre än 700 nm är infraröd. Det finns också radiovågor, som är ännu längre.

Primärt färgar Child stora och ursprungliga rummet

ursprungliga grundfärgerna stort barnrum

Spektrumet för synligt ljus av människor är den ljusspektrum som ligger mellan våglängd nämnda vågor. Om vi ​​passerar detta spektrum genom vatten och mer specifikt genom droppar regn till exempel tar en regnbåge himmel. Vi märkte det phénomèhe har sju färger: lila, blå, mörkare och mer tydlig, grönt, gult, orange och rött.

grundfärg för utformningen av insidan av en vacker barnrum

primär färg trevliga barnrummet inredning

Vad det mänskliga ögat uppfattar färg är rekonstruktionen utförs av hjärnan efter sammanslagningen av uppfattningen 'primära' mänskliga ögon av blått, grönt och rött. Känsligheten i ögat till grönt är mer uttalad.

primär färg i barnens rum i grönt och röda mattan

primär färg grön plantskola röda mattan

mänskliga ögat koner de är centrerade på den blå också, men det är mest gröna råder. Konerna som är inriktade på rött är faktiskt mer fokuserade på den gula. I själva verket, beroende på vad ögat ser först, vi uppfann modell av primära och sekundära färger.

Diy deco primär färg: blå huset

DIY Deco primära färgen blå huset

För dagliga behov, gjorde man användning av färg. Enligt som använder färger som ljus (användning av färgskärmar, projektorer opera, etc), erhålla sekundära färgsystemet är att tillsats syntes. Förklaringen - inte ögat inte direkt se en kombination av en primär färg med en annan,

Diy inredning i grundfärgerna i barnens rum

DIY plantskola inredning primärfärgerna

Om färgen används som material (bokillustration, skrivare, etc), erhålla sekundära färgsystem från kombinationen av primära färger är subtraktiv systemet.

Vilka är de primära färgerna? Här är de på pappers kransar

Vilka är de främsta färger pappers kransar

Skaffa en sekundär färg genom en kombination av olika primärfärger inte förverkligas på samma sätt. Det beror helt på syntesen - är det additiv eller subtraktiv. Dessutom primärfärgerna är inte densamma i båda systemen.

Vilka är de primära färgerna? Här är de på pappersblommor

Vilka är de primära färger blommor papper

Eftersom målning och illustrerade och tryckta böcker kommer kronologiskt före tv och projektorer, få sekundära färger genom att kombinera en primär färg med andra grundfärger, som kallas subtraktiv syntes, kommer att förklaras först.

Vilka är de primära färgerna? Slå upp! Deco för utsidan

Vilka är de primära färgerna inredningen utanför

primära färger för denna kaka cup cakes

primärfärger tårta cup cakes

De primära färger är den primära röda (magenta), gul och blå primära (cyan). Genom subtraktiv syntes, eller en kombination av tre par de tre möjliga grundfärgerna, utförs sekundära färgerna. Genom att blanda cyan och rött, till exempel, får du lila. Genom att blanda gult och cyan, var grön. Genom att kombinera magenta och gult, är resultatet orange.

primära och sekundära färger Färger

tolv primära färger sekundära färger totalt

Color anses vara en fråga här. Arket är vit som standard eftersom den reflekterar allt våglängd som skiljer sig från det synliga ljuset. Genom att projicera de tre grundfärgerna på bladet, så får du svart.

Diy Deco grundfärg för födelsedag

diy födelsedag Deco grundfärg

I praktiken kommer det svarta inte vara helt mörkt eftersom det finns föroreningar i bläck. Så att ljuset absorberas fullständigt och ögat uppfattar rent svart, kommer det också projicera svart bläck.

primära färger vit choklad kakor inne

primära färger inom vit choklad kakor

Men fungerar skärmen med färg genom ljus och ingen signal pixel eller färg skickas är det fortfarande svart. För vit, skicka de tre grundfärgerna som är rött, grönt och blått. För additiv syntes genom att inte belysa skärmen med grönt och rött, stängs skärmen gul.

grundfärg för det inre av Googles kontor i Japan

inhemska primära Google Japan kontor färg

Den primära färgen har sin plats i utvecklingen av perception och spelar en viktig roll i utvecklingen av barnet. Nyfödda uppfattar ljusstyrka kontrast och är därför känsliga för mycket starka kontraster. De är mottagliga för röda de första sex månaderna efter födseln.

Diy inredning med grundfärgerna på en tårta

DIY Deco grundfärgerna tårta

Under de följande sex månaderna i livet, de är medvetna om att det finns olika färger, men inte uppfattar.

primär färg till inredningen i ett rum för barn

primär färg dekor baby rum

Fram till tre års ålder, de lär sig att känna igen den primära färgen, antingen rött, blått, gult eller grönt, därför vår rekommendation att dekorera sina rum i primära färger.

grundfärg för dekoration av en födelsedag för barn

primär färg inredning födelsedag barn

Senare barn oftast kan namnge den primära färgen som visas för dem. Från femte året, identifierar barnet olika nyanser som erhålls genom den primära färgen i kombination med en annan primär färg.

Primär Färg: röd fåtölj och blå vägg

primär röd fåtölj blå vägg färg

Vuxen man urskiljas som två hundra nyanser per färg, vilket gör åtta miljoner färgblandningar ur sammansättningen av nyanser per primär färg.

Vilka är de primära färgerna? Respons och nyanser med Advent krans

Vilka är de primära färgerna Advent krans

I verkligheten har dock ingen möjlighet att uppfatta de två hundra nyanser av de tre grundfärgerna. Man ser i genomsnitt mellan en och två miljoner färger. Forskare och marknadsföringsspecialister anser att i själva verket antalet stiger till omkring tre hundra tusen.

Primära färger för inredningen av en levande vuxen

primär färg interiör lounge mogen konstruktion


About the author

admin