trädgård

Den lyxiga trädgårdsmöbler av Skyline Design

trädgårdsmöbler idé deco yttre lyx skyline

Skyline Design har blivit ett ledande varumärke inom området trädgårdsmöbler lyx. Och det är inte som material och hantverk av hög kvalitet som imponerar.


Det finns också kreativitet och fantasi av de designers som vi upptäcker dessa trädgårdsrum som gör du drömmer. Formas korgar vävda korg, dessa skal är hem för utomhus sängar som inbjuder att ligga för en mjuk, förtrollad vila. Ramarna är gjorda klokt och vide syntetisk rotting. De finish är resistenta mot fukt och textilier är tvättbara material. Skyline trädgårdsmöbler är i allmänhet 100% återvinningsbara och miljövänliga. Den Spartan modell, till exempel, har en vacker silhuett. Den består av två paneler i en halvbåge möts vid en central punkt. Nedanför vardagsrummet är U-formad, med vita stoppade bänkar. Detta är den perfekta atmosfären för en drink sent på eftermiddagen i havet, poolen eller i trädgården.

Den Spartan trädgårdsmöbler av Skyline

trädgårdsmöbler Spartan

Shade modell formad alkov väcker en mysig kokong utformad för att skydda mot solen, i en intim atmosfär. Å ena sidan är det helt öppet, vilket underlättar åtkomst och öppnar utsikten till utsidan. Inuti är klädd säng täckt med kuddar. Modellen finns i beige och brunt.

Rattan Trädgårdsmöbler Shade

trädgårdsmöbler Shade Skyline

Slutligen finns det Iglu modell, särskilt original. Medan Iglu hänvisar till kyla och is i norr, här passar solig sommar vision. Den yttre panelen är sfärisk till formen och toppen är avtagbar. Detta kommer att kunna tränga in i solen och ljuset i de coolaste dagarna. Inuti du känner verkligen hemma, med massor av kuddar och kuddar som inbjuder oss att ligga ner för att läsa eller sova. den trädgårdsmöbler Skyline är mer originellt, det är faktiskt ett toppmöte av modern design.

utforma utomhus trädgårdsmöbler av Skyline

trädgård lounge utomhus möbeldesign

Outdoor lyx dekoration idé med Skyline Furniture

deco exteriör lyx utemöbler

Utemöbler design av Skyline
trädgårdsmöbler deco lyx modern pool terrass

original terrass deco idé

Skyline trädgårdsmöbler

Trädgården säng Iglu

Trädgårdsmöbler IgluEn figur i form av igluTrädgårdsmöbler Skyline IgluEtt avtagbart takmöbler Deluxe Garden Skylinehantverk finish

lyx trädgårdsmöbler Skyline


About the author

admin