trädgård

Landskaps sluttande trädgård maskiner – mission möjligt!

Planering sluttande trädgårdsväxter gröna jorden

När har en sluttande trädgården är en konfronteras med en rad svårigheter i sin landskapsarkitektur. Bland dem finns det för det första frågorna om hur man bäst organiserar utomhus.


Lägg till detta frågor som ställs om valet av växter; hur de kommer att upprätthållas och vattnas därefter; på de ansträngningar som kommer att krävas för att klippa sin gräsmatta och bekämpa ogräs. Dessa är bara några frågor som dem som överväger en

inredning trädgård sluttande jord.

inredning trädgård utanför moderna foto jord lutning

Medan den sluttande trädgården är ett utrymme som ofta hittas och vars inköp kan vara mer fördelaktigt i jämförelse med lättare terräng att organisera. Men hur man ska gå fram sluttande trädgården? Om jorden är den mest uppenbara alternativet, finns det fortfarande en hel del detaljer som måste tänka för att framgångsrikt skapa en vacker exteriör lutning. Här är 5 väsentliga delar som måste beaktas när man arbetar på en trädgårdsterrass.

Dränering är nyckeln till framgångsrik utveckling trädgård terrassering lutning

jord-garden-layouter-small-space-utanför-trappor-brasa

För framgångsrik utveckling sluttande trädgård jord, börjar vi med att tänka på dränering av dess exteriör. I själva verket, som vi anförtror landskap, en av de största utmaningarna i en terrasserad trädgård är kopplat till det faktum att vatten strömmar oundvikligen snabbare mot de nedre delarna av det yttre.

Extension-a-garden-in-backen-jordgräs sten

Med tiden kan detta problem lämna vissa nivåer av din terrass torrare än andra. Dina växter kommer att lida, och beroende på att organisera din utanför, kan du även ha problem med grunden till ditt hus.

Extension-a-trädgård-jord-utanför-drop-vattenbassäng

För att lösa detta problem, flera alternativ är tillgängliga för dig. Till att börja med kan du välja att samla upp vattnet i en pool av vatten som bildas i den nedre delen av din trädgård sluttande. Fontäner och vattenfall är välkomna i de utrymmen av detta slag; de kommer att driva vatten för att spåra dess väg naturligtvis till vattenbassängen.

utveckling i små-space trädgården blomma jord lutning

Trädgård landskaps planterats med grönsaker Huettl Landskapsarkitektur

Ett annat attraktivt alternativ, särskilt för växtälskare är att överväga en utveckling sluttande trädgård med terrassering mosse. Som vi vet är mossen en särskilt våt område som kännetecknas av en specifik flora. Om du har en terrasserad trädgård, tänk på möjligheten att samla upp vattnet i ett visst område. Det kommer att pryda din exteriör och du kommer att njuta växter som gillar fukten.

Utveckla en sluttande trädgård och bekämpa jorderosion

trädgård jord-layouter-utanför-backen trä pergola

Andra problem med dem som planerar en trädgård arrangemang sluttande jord inför: kampen med jorderosion. I en uteservering, kommer jorden tenderar att gå ner till de lägsta nivåerna av trädgården. För att lösa detta problem, vi tror att skapandet av flera väldefinierade nivåer. För detta använder vi tegel bana eller annan typ av sten.

inredning trädgård sluttande jord idé stål Corten

Att utveckla en modern terrasserad trädgård, anser exteriör dekoration material tenderar att alternativ. Försök att definiera en del av dina terrasser med trä eller med Corten stål.

liten trädgård-in-backen jorden-trä-dekoration-living

Dessutom har vissa typer av trädgårdsprydnadsväxter har förmågan att göra jorden mer motståndskraftiga mot erosion. De är dina vänner, så tveka inte att använda dem till din landskap trädgård sluttande jorden! Välj perenner eller klättring: pelargoner, iris, jordgubbar, rosmarin ...

Vilka växter väljer att ordna trädgård grön sluttning?

amenager trädgårds jord-backen trappa-house-deco

På grund av problemen med jord och dränering erosion kan växt val för utomhus däck bli en riktig huvudvärk. Så under vintern, kan ansamling av vatten vid basen av dina terrasser förvandlas till en plats täckt med frost. Detta kan vara obehagliga för ögat och ber dig en hel del ansträngning om din bostad på detta område som lutar trädgård.

trädgård-in-backen jorden-layouter anlagda terrass-small

Av denna anledning bör valet av dekorativa växter, och golvbeläggningar informeras. Förutom växter som hjälper oss att bekämpa jorderosion, kommer vi också att välja arter som är lätta att underhålla. Detta kommer att spara oss en hel del fysisk ansträngning i det långa loppet!

Layouter trädgården utanför-backen jorden-fontän pool

Tänk på de typer av växter som har förmågan att ackumulera vatten i sina blad, till dem som behöver lite vattning och kräver inte klippning under hela året. Marktäcket växter är också ett bra val!

amenager trädgård lift-jord-small-space terrass

Annars, här är en idé som kommer att tilltala älskare av modern inredning och Lättskött trädgård: välja en minimalistisk inredning av asiatiska inspiration. Japanska trädgårdar och rock har fördelen att kräva lite underhåll. Och på samma gång, de tillåter oss att njuta av en mycket tilltalande exteriör!

inredning trädgård sluttande terrasse idé-blommor-grus

Titta efter dina terrasser sluttande trädgården! Experimentera med områden som täcks med kompost för växter som behöver mer fukt; kombinera dem med torra trädgård typ terrasser täckt med grus.

Vissa trädgård planeringstavlor i jorden lutning för att klippa gräset lättare

Layouter idé-garden-backen trappjord gräs

Hur att förena sin layout trädgård sluttande jorden med gräs alltid klippa? Vårt svar: det är ett uppdrag möjliga skick att tillhandahålla utrustning upp till uppgiften.

trädgård-in-backen-layouter-utomhus-levande beläggning plattor

Således kommer gräsmatta underhåll av en terrasserad trädgård vara lättare med en bensin gräsklippare. Det kommer att ge dig mer rörelsefrihet, särskilt om din utanför är större.

Hur man ordnar en terrass trädgård som förbättrar rörligheten?

jord trädgård lift-idee-layouter-sten-gräsväxter

Sista råd om planering trädgård terrassering lutning fokuserar på olika sätt för att underlätta rörelse i yttre rymden. I allmänhet, yttre trappor är det bästa sättet för att säkerställa enkel tillgång till alla sina trädgårdsterrass.

jord-garden-in-backen trappa trä sängar växter

Men landskapsarkitektur med massor av åtgärder är inte det mest bekväma lösningen för äldre och för familjer med barn. Av denna anledning, vissa ägare av denna typ av utrymmen vi använder installationen trädgårdsgångar längs en del av terrasserna.

trädgård-in-backen-layouter terrass lounge trä trädgård

Anslut trappan med utvecklade områden såsom trädgårdsgångar eller små terrasser är ett bra sätt att växla klättring med promenader. En bra idé att begränsa risken för fall och fysisk ansträngning!

Layouter trädgård anlagd sluttning jorden-alle-garden-stone


About the author

admin