Brico

Contouring ansikt: teknikker for en perfekt ansikt

Board contouring ansikts makeup

Du har kanskje hørt om denne lille skjønnheten trikset heter ansikt konturer, sculpting eller highlihting at med hjelp av noen make-up kan fullstendig endre form og det ovale ansiktet snu deg inn i en atombombe.


teknikken ansikt konturer er for deg hvis du er klar til å seriøst spille med formen på ansiktet ditt for å fremheve din naturlige skjønnhet.

Har du beundrer kvinner med høye kinnben og en velproporsjonert ansikt? Du klage til undergang? Den contouring teknikken er metoden for å bruke den klare og mørk sminke i ansiktet for å skape skisserer eller på annen måte mildne dine ansiktstrekk. Det er en metode som skaper skjønnhet gjennom en illusjon.

Master malere bruk av lys og mørke nyanser for å skape en illusjon av oppturer og nedturer når de male et ansikt. Disse artistene vil fortelle deg at bruk av denne type nyanser skaper dybde, avstand og danner et ansikt. Den subtile lys eller mørk skygge kan helt endre oppfatning. Og det første trinnet i kontur er å forstå hvordan du oppfatter ansiktet.

Hvis du har en hud lysere eller blad, som arbeider med soling og mørkere produkter. Hvis huden din er allerede mørkt, da du allerede har lagt til grunn for lave punkter i ansiktet.

Contouring ansiktet for perfekt makeup

Ansiktskonturering makeup idé

1. Kartlegging av ansiktet

Selv om du bruker sminke i mange år, har du noen gang tatt deg tid til å utforske benstrukturen i ansiktet. Du ser på ansiktet ditt hver dag, men vet du egentlig? For å hjelpe deg med dette, få noen til å ta bilder av ansiktet ditt fra alle vinkler. Være objektiv når du deretter studere disse bildene, se på dem som om det ikke var deg, men noen du ikke kjenner. Studer styrker og svakheter i ansiktet. Deretter kartlegger ansiktet fysisk å virkelig føle sin struktur.

Studere ansiktet med fingertuppene nøye. Hvor er "høy" og "fight" i ansiktet? Vær oppmerksom på dine bein å se om de er kantete eller avrundet. Vær også forsiktig med strukturen i huden din - er ganske tynt med finere porer, heller rynkete lignende stoff eller tykke med åpne porer? Har du rynker og hva er nyanse av fargen? Analysen av ansiktet ditt vil hjelpe deg til å gjenkjenne og sette pris på individualitet av ansiktet. Å vite strukturen i huden, farge og benbygning er det viktig første skritt for å mestre makeup konturer.

Sculpting makeup Kim Kardashian

Color Makeup contouring ansikts pro

Bruken av lys eller utheving hever skyggene og hjelper ut, utvide eller mildne dine funksjoner. Etter å kartlegge hele ansiktet, vil du vite hva dine feil og dine innrykk. Disse områdene gir skygge som gir flere år til ansiktet ditt. Dette er tiden for å redusere deres innvirkning!

Lysere nyanser er faktisk ikke så hvite som du kanskje tror. Velg din foundation eller pudder som er få nyanser lysere enn din foundation som du vil bruke på hele ansiktet. Noen makeup merker tilbyr svært effektive produkter for denne teknikken som sculpting pulver MAC. Påfør lysere nyanser bare bunnen av problemet områder av ansiktet ditt.

Teknikken med makeup kontur sculpts ansiktet

Ansiktskonturering makeup tips

2. Hvordan søker vi klart skyggen?

Bruke sminke sculpting er ikke det siste trinnet av din daglige makeup - gjennomsiktig pudder er. Fordi vi ikke ønsker å angre "mesterverk" med spor av å smøre eller øyenskygge falt på kinnene. Ved hjelp av en liten børste, påfør lysere nyanser litt på problemområder, og deretter bruke fingrene til å spre seg. Bruk "touch og klem", som er bruk av fingertuppene til å berøre og skyv produktet på huden.

Advarsel! Varmen fra huden din vil smelte produktet og det vil tendens til å "komme unna" bruksområder. Så bruk en klut eller håndkle for å rense fingrene hele tiden. Når du lærer å mestre denne metoden, vil du se hvordan lys og mørke vil blande og virke som om de er naturlig tilstede i ansiktet ditt. Ja, tar denne metoden litt tid, men det er perfekt for ganger når du tar bilder eller for spesielle anledninger.

Fortsetter med bruk av mørke nyanser. Disse karakterene er brukt til å fjerne eller skjerpe deler av ansiktet. Anvendelsen av mørkere nyanser kan gjøre underverker for dobbel hake eller skaper en illusjon av en lengre nese eller mindre pynte.

Den perfekte ansikts konturer

makeup sculpting ideer info

3. Hvordan du bruker ikke de mørkere nyanser?

Som du sikkert har gjettet, teknikken av mørke nyanser er nøyaktig den samme som for lyse nyanser. Pulverisert produkter er mer skånsom at fondet Tinto mørkt om sculpting makeup. Bruk to forskjellige nyanser mørkere for beste resultat.

4. drøm kinnben

I løpet av året for kartlegging av ansiktet, sevriez du har lagt merke til hvordan strukturen i kinnbena kan sammenlignes med kantene av en bygning. Kantene av bygningen og kinnben har en høyere aspekt side og inne. Disse tre aspekter må vurderes for etablering av perfekte kinnben. Tenk deg at ansiktet har en vertikal stiplet linje som ligger på det ytre hjørnet av øyet og fortsetter gjennom hele ansiktet. Dette er den "magiske linjen" er guiden til å bruke sminke sculpting på sidene av ansiktet. Glem styret å påføre blush på "epler" av kinnene fordi noen ganger denne teknikken kan gjøre deg vises latterlig. Du bør ikke overstige den magiske linjen. Prøv den og du vil se selv.

Den perfekte makeup for alle typer ansikter

contourng type ansikter

Ved hjelp av en pensel eller fingrene, trekke en tenkt linje fra det ytre hjørnet av øynene dine til det høyeste punktet på kinnbena. Deretter trekke et tenkt linje fra hjørnet av øynene dine til hårfestet. Deretter lukker trekanten ved å tegne en diagonal linje av de stopper av kinnene. Som du peke ut de beste aspektene av kinnene. Fyll trekantet omriss med lyse nyanser, og deretter bruke "touch og presse" til å spre ikke å forlate utsatte kanter. Denne teknikken er avgjørende for å skape best effekt suculptant makeup.

Starter på bunnen av kinnene, den magiske linjen, påfør litt mørkere skygge produkter til ørene. Ved hjelp av pressmetoden og Rørende spredning nedover og bakover slik at det ikke å etterlate synlige tips. Hvis du ønsker å utdype skyggeeffekt av denne søknaden også gjelder et meget smalt bånd av mørke på den opprinnelige mørke like under kinnet.

Rør, rør, rør! Hvis du blander gode karakterer, vil dette skape en illusjon av naturlige skygger som utvider den hule like under kinnet. Dette mørkner den nedre del av kinnet. Og til slutt må du legge litt farge på siden av kinnene. Fargen vil gi kurver og glatte kinn.

Et annet eksempel på konturer

forme ansiktet makeup

5. Produkter for fargekorreksjon

Produkter for fargekorrigering er perfekt for å skjule en rekke feil, slette blemishes og strekke den spente av stiftelsen. De fleste kremer har en gul nyanser som bidrar til å reflektere lys gjør de mest levende og glødende hud. Grønne kremer er den beste for å rette rødhet og jevner ut hudens tekstur. Violet eller lilla kremer gi liv til kjedelig hud. Og så den rosa eller fersken krem ​​er perfekt for mørke sirkler, pigmentflekker og fregner.

De fargekorrigering produkter

farge korrigere makeup tips

Makeup sculpting for svart hud

contouring makeup idé

Et annet eksempel på en perfekt makeup

contouring makeup idé

idee ansiktet kontur sminke

makeup contouring skulptur


About the author

admin