Brico

Att göra en trä sänggavel, det är enkelt och chic!

göra en dekoration diy-tutorial trä sänggavel

Att göra en sänggavel trä, det är enkelt och chic! Att dekorera och värma ditt sovrum är gaveln sett en idealisk lösning.


Det kan ta många former och storlekar och passar alla typer av utrymme, stor eller liten. I dag presenterar vi ett fall kring denna idé om DIY original och naturlig dekoration. Till att börja med kommer vi att se en sänggavel tillverknings handledning trä fiskbensmönster. Då kommer vi att granska fler idéer från billiga material eller trämöbler återvinning hantverk.

Att göra en trä sänggavel, det är enkelt!

head-of-bed-Chevron-a-gör-det-själv

Att göra en trä sänggavel är en enkel och rolig aktivitet åt gången. Beviset: antalet specialmodeller av denna typ på nätet. Vi utforskade originalet och har upptäckt en sänggavel tillverknings tutorial för att göra sig med fiskbensmönster. Innan den föreslår handledningen steg för steg, säger några ord om denna grund och om orsakerna till att vi har valt.

Dekoration med huvudgavel trä återvinning hantverk

head-of-bed-trä-mönster-chevron-deco-not-kära

Chevron mönstret är ganska väl känd och mycket populär i konst och inredning. redan kända av de gamla folken, det upplever en pånyttfödelse tack vare dekoration med geometriska mönster som det är en del. Detta är en elegant design och enkel att utföra i nya trä plankor eller material Återvinning', såsom lastpallar eller bitar av gamla parkett.

Fiskbensmönster och huvudet till sängs själv

head-of-bed-no-pris-tutorial-trä-mönster Chevron

Dessutom är fiskbensmönster eller brutna pinne lämplig för en hel del anpassningsmetoder. En sänggavel av trä med denna design kommer att bli ännu mer intressant om man bestämmer sig för att betona takstolarna med färg, lack. Eller om du spelar med naturligt trä toner i två arter eller mer!

ljust trä sänggavel

head-of-bed-to-göra-det-själv-modell-diy-deco

Slutligen passar fiskbensmönster perfekt inredningen i ett rum eller en vuxen barn. Universal, det ger karaktär till en sänggavel av trä medan resterande trend och diskret. Dessa är alla skäl att anta den i sitt förslag till tillverkning trä säng huvud!

Hur man gör en trä sänggavel med fiskbensmönster - material som behövs

hur gör-bed-head trä bjälke-idee

Att göra en trä sänggavel fiskbensmönster är ett enkelt projekt som kan uppnås med nya skivor, med bitar av parkett återvinnas eller använda träpallar. Om du väljer att välja det senare alternativet, bör börja med att lossa pallarna innan han flyttade till förverkligandet av huvudet trä säng.

För detta projekt original sänggavel DIY, behöver du följande material:

  • träskivor;
  • en träram (eller tre brädor används för att producera den ram);
  • lack eller färg;
  • lim;
  • naglar;
  • ett vertikalt stöd massivt trä eller ersättningsmaterial.

Storleken på det material som är beroende av kriterier. Å ena sidan skulle det ta hänsyn till storleken på sängen, å andra sidan, måste du bestämma hur din trä sänggavel överstiga höjden och bredden på sängen själv. Lattor är att väljas enligt önskemål av vardera. För deras val kommer att ta hänsyn till det faktum att ju större de är, desto mindre av fiskbens vara på huvudet trä säng och vice versa. Slutligen massivt trä stöd eller liknande material används för att säkra korten. Inget behov därför att investera i ett högkvalitativt material, eftersom det inte kommer att vara synlig när det färdiga projektet.

Bra att veta: denna teknik trä sänggavel DIY kan också användas för att klä den del av en planka säng full. I detta fall skulle en likformig dekoration erhållas som till nyanser av trä.

Handledning för tillverkning av ett trä sänggavel - producera stöd

tillverka en sänggavel trä-tutorial lätt motiv-Chevron

För tillverkning av en trä sänggavel av denna typ, en börjar med ett första steg i samband med förverkligandet av stödet. Detta kan användas för att hålla ihop brädorna fiskbensmönster. denna del av projektet genomförs genom att skapa en ram i tre träplankor runt ett massivt trä stöd, plywood eller annat liknande material.

Gör en hållare för trä säng huvudet

DIY-head-of-bed-trä-dekoration-rums enfanr

Observera också, detta steg kan modifieras för att vända sig till en tidigare chef för trä säng önskas refresh. I detta fall skulle det vara tillräckligt för att återställa den gamla huvudgavel och rengöring. Man kan också använda en vadderad möbler; I det här fallet skulle det ta bort den dekorativa tyg och stoppning för att nå stöd bakom den.

Tuto DIY trä säng huvud - gör fiskbens

make-a-head-of-bed-trä-tillverkning-lätt-idee

När denna del av processen är klar, fortsätter det till nästa steg för att uppnå Chevron mönster. Detta steg består av mätning plankorna att klippa dem, och sedan att belägga lack eller färg. Dessa steg är klar innan fastställande av fiskbensmönster skivor på stödet.

Förbereda träskivor

göra en trä sänggavel Matif-Chevron-diy-tutorial-easy

Färg eller lack skivor innan fixering på bäraren rekommenderas eftersom detta sätt behöver man inte oroa sig för att vi kommer att göra uppgifter på andra delar av din DIY projekt. Men se upp, om vi vill skapa en intressant effekt med färg eller olika färger, bör det finnas den exakta platsen för varje styrelsen att besluta om dess färg.

Fäst brädor

head-of-bed-trä-tutorial-diy-deco-Chevron

Slutligen notera att träplankor skärs i olika storlekar för att bilda trianglar på stödet. När de steg som beskrivs ovan avslutat, fortsätt till fästkorten på stödet.

how-to-a-head-of-bed-trä sovrum-dekoration-barn

För detta arbetar vi i två steg. Först en självhäftande varje styrelsemöte på stödet; Sedan använder vi spikar för att säkra den fastare.

trä sänggavel fiskbensmönster

idé-head-of-bed-trä-tillverkning-tutorial enkel

Hur man klär en säng med träplankor för en harmonisk dekoration

tillverkning av en trä headboard idé-diy-deco-kammare-d'enfant

Blogger Jen på The House Of Wood som inspirerade oss till detta DIY projekt erbjuder också ett sätt att harmonisera huvudet trä säng gjord av sängen själv.

Deco idé trä säng

tillverkning-head-of-bed-trä-tutorial-diy-idé

Tanken är att klä upp alla delar av bitar av trä säng som de som används för att dekorera gaveln

Säng med träplankor och fiskbensmönster

handledning-head-of-bäddsrum trä-a-säng dekoration

Detta är ett bra sätt att förnya en gammal säng som har förlorat sin lyster med tiden. Proceduren är mycket enkel eftersom det upprepar stegen att anbringa dekorativa takbjälkar. Det skulle vara tillräckligt för att såga brädor, dekorera enligt smak och för att fixera dem på de synliga delarna av sängen

Deco idé säng trä

make-a-head-of-bed-trä-bed-barn handledning

Som kan ses på vår image, är resultatet verkligen anmärkningsvärt. En idé att tänka på för dem som älskar den naturliga inredning och trämöbler för sovrummet!

trä sänggavel att tillverka

tillverkning av en trä headboard chevron-kammare-deco

Fler idéer för att göra en naturlig och ursprungliga trä sänggavel

Efter denna tutorial för att göra en trä sänggavel fiskbensmönster, fortsätter vi med en samling av idéer ägnas åt gavlar lösningar chic och origin trä. Kolla in dem nedan!

Att göra en sänggavel i trä pall är chic!göra en trä sänggavel DIY Pallet Recycling idé moderna sovrum

Om du vill visa upp din säng och sovrum, är sänggaveln idealisk för detta. Designad i sitt ursprung, för att isolera kallt idag sänggavel är ofta snarare en estetisk funktion. Hur man gör en ursprunglig trä sänggavel?

göra en trä sänggavel diy sovrum inredning

Det är enkelt, bara för att få det nödvändiga materialet och tillräckligt fantasi och tålamod för att komma dit. Som vi har sagt, för att skapa din unika sänggavel, är det möjligt att använda paneler, träpallar, gamla dörrar, luckor och många andra föremål.

enkel design trä säng huvudet i en feminin inredning

Gör en trä chefsdesigner säng diy idé utveckla rymd kuddar

Trä sänggavel är en idealisk lösning om du vill höja temperaturen i rummet till lägsta pris. Av trä, kommer den att isolera väggen mycket kallt och därför sover vi bättre och varm.

sänggavel gjord av en målad dörr Persiska

göra en trä sänggavel dekorera diy rum blombukett

Vanligtvis nya vardagsrum, hus eller lägenheter, har en mycket god yttre isolering och inte längre krävs för att installera sänggavlar att värma upp rummet. Idag gaveln höll dess praktiska nyttan av tiden. Men det har också återuppfunnit som dekoration och extra lagringsutrymme.

Marsala färg trä sänggavel

trä sänggavel diy idé Deco rum dekorera DIY utrymme rangment

Hur man gör det bästa valet sänggavel för ditt sovrum? Svaret är enkelt: vi måste först svara på frågan om hur kommer att användas möbeln. Behöver du en sänggavel att värma ditt rum? För att skapa ytterligare lagringsutrymme eller helt enkelt för att dekorera?

En äkta trädörr installerades som huvudgavel

gör designen sänggavel idé bär Recycling idé sovrum dekorera blombukett

Att göra en trä sänggavel som uppfyller deras personliga behov!

säng-head trä-not-dear-tillverkning-motiv-Chevron

Som ett dekorativt element, är headboard i mycket varierande former. Det kan mycket väl skapa en dekorativ sänggavel med tapeter, ramar och målningar, affischer, böcker och allt annat som verkar lämplig och stämmer väl överens med inredningen i rummet. När det gäller att spara utrymme, kan gaveln vara en möbel mycket bekvämt. I brist på utrymme hemma? Skapa sedan ytterligare lagringsutrymme - efter att optimera utrymmet under trappan - installation av en förvaringslåda eller en hylla i gaveln av rymden är på toppen av de bästa sätten att lyckas.

trä sänggavel med extra lagringsutrymme

sänggavel idé trävägg hyllor diy rum säng kuddar

Köp en trä sänggavel gjort någon praktisk och enkel att göra sig själv är inte komplicerat, men kräver tid och tålamod. Slutligen, bara ta exakta mått och att välja material som bäst matchar inredningsstil i ditt rum.

Vissa headboard modeller för att göra själv är lättare att uppnå än andra. För nybörjare DIYers är vårt råd att välja en mindre komplicerad modell för att uppnå. träpallar är ett bra sätt att starta, till exempel. Hantering och bearbetning är ganska lätt om du har de nödvändiga verktygen för detta.

enkel trä sänggavel i en inre av sovrum minimalist

interiör sovrum stol trä sänggavel diy idé

För att uppnå ett huvud pall trä säng, ibland behöver inte ens verktyg! Bara lägga den bakom sängen, för att färga och dekorera. Titta på dessa tre huvuden trä säng, lätt att genomföra:

Tre idéer sänggavlar tillverkade av återvunnet trä

Träplankor inredning idé diy dekorera bäddsrum fixturer

trä sänggavel med en praktisk lagringsutrymme

tillverkning trä headboard diy idé rum dekorera säng armatur suspension

Vill du ha en sänggavel för att visa upp din inre kammare? Eller du vill dekorera rummet och lägga till lite färg och originalitet? Du kan dekorera väggen ovanför sängen med materialåtervinning du inte längre använder. Allt och alla föremål kan förvandlas till personlig, modern inredning: gamla ramar, affischer, fotografier, teckningar, böcker och andra. Slutligen är det för dig att utveckla din unika sänggavel!

Tre vackra sänggavlar gjorda av naturmaterial för att värma upp rummet

Deco idé sovrum sänggavel dekorera växter

Om du upptäcker att trots värmen, är rummet kallt, då gaveln kommer att hjälpa dig att isolera din säng kallt och sover bättre på natten! Referensmaterial som isolerar det bästa är naturligtvis trä.

En trä huvudgavel och en ljus sträng som dekorerar väggen

trä sänggavel idé diy krans dekorera vägg

I det här fallet, överväga att göra en sänggavel med träpallar, gamla persiska dörrar och gamla träluckor. På så sätt spenderar du ingenting och du kommer att vara varm! Dessutom är din inredning fint uppdateras av denna årgång touch. Tack vare sina egenskaper och utseende, var virket alltid det valda materialet för inredning. Och det kommer att förbli så under många år framöver.

Att göra en ny trä sänggavel eller återvinning - bilder inspira

göra en trä sänggavel diy rumdekor nattduksbordet

En sänggavel gjord av träpall och en väggmålning med ramardekorera rum idé träpall ramar dekorera väggen idé

Två sänggavlar med träskivor: en vertikal, den andra horisontella göra en trä sänggavel idé diy träpall tillverkningsutrymme

klassiska trä sänggavel för installation av två metoder fixturer

diy headboard trä idé säng upphängningsarmatur bed room lampsockeln

trä sänggavel idé dekorerad med färgglada koppar blå

Deco trä sänggavel idé diy rum bäddsrum

original gavlar modell färgstarka och rustikt trä utrymme idé sänggavel diy inredning kuddar Säng

målat trä sänggavel grön matchande kuddar promemoriahuvud trä säng DIY idé kuddar dekorera rum

Öppen spis i modern sänggavel

inredning sänggavel original träpanel idé sovrum väggar rund spegel ramar

Mer kreativa idéer:

Hur man gör en sänggavel: Titta på den här videon läraren!

Att göra en sänggavel själv: manuell.


About the author

admin