Brico

Väggdekoration med träpallar

Deco bord träpallar

Det finns många sätt att använda träpallar. Man kan även förvandla dem till väggkonst. I denna artikel kommer vi att presentera ett ursprungliga projektet med träpallar.


Den ram som vi kommer att använda är som en palett men den är gjord av trä och mäter repor är 15 '' x 15 ''. Efter att ramen har tillverkats, det var täckt med ett skikt av brun färg och sedan några gräddfärgad färg. Kanterna har slipas med sandpapper som gav dem en bekymrad look. Som du ser kan du göra samma ram med rester av trä. En palett kommer att vara perfekt som väl på.

Träpallar - en ursprungliga dekorativa idé med en trä paddel träpallar DIY idé

När ramen är torr och färg, är det dags att skriva ett meddelande på den. Meddelandet på bilden är bara ett exempel, men du kan skriva vad du vill och enligt din inredning. Men se innan du börjar skriva budskapet att det inte är för lång och du har tillräckligt med utrymme på bordet. Du skulle förmodligen behöva en stencil för att skriva bokstäver, men du kan lika gärna använda en spray eller pensel. Denna idé DIY ger dig möjlighet att få en vacker bild mycket originellt du kan sätta exempel på ytterdörren, utanför eller innanför. Var positiv i meddelandet och uttrycka din personlighet!

Bringa en brun skikt av färg på paletten och sedan några gräddfärgade färgskiktet träpallar Deco idé

Du kan skriva en ursprungliga meddelandet och duka inredningen på den plats du valtdekoration träpallar
Inlagd avLaetitia Lasalle i BricoAbout the author

admin