sovrum

25 inredningsidéer elegant lila rum för att upptäcka

rum-lila-idé-deco

Majestic och kungliga eller mjuk och söt, kan violett färg vara ljusa och levande nyanser eller blad och romantiska. Oavsett om du planerar att göra en fullständig dekoration rum lila eller använda färg som en dekorativ accent, kommer resultatet att bli mycket elegant och imponerande.


I den här artikeln har vi 25 exempel på modern sovrum i lila.

lila rummet dekorerad med guld accenter

Design-rum-lila-idé-deco-head-of-säng

för dekoration purple room, börja med väggarna. Undvik alltför mörka nyanser för väggarna eftersom de kommer visuellt krymper rummet och inte så avkopplande som ljusare nyanser. Välj sedan färg på sängen Eftersom sängen är den viktigaste möbeln i sovrummet, sängkläder och dekorativa kuddar bör vara i din favorit nyans av lila. Ett sovrum inrett helt i lila kan vara för mycket och det måste uppdateras med accenter av andra färger. Nyanser som går bra med lila är gult, guld, grönt, rött och orange. Här är några interiörer eleganta, moderna rum med lila nyanser:

Den grå och lila: en harmonisk äktenskapInne på rummet-lila-design

I mörka och pastellfärger, har en lugnande natur lila. För en lugn inre rum, kombinera det med vit eller grå. Om ditt rum är liten, inte måla ditt tak lila eftersom du kan visuellt krossa din inredning.

Sovrum med garderober lackad lilarum-lila-deco vägg

Lila kombinerar mycket bra med retrostil möbler. En lila klänning vägg välkomna mycket en spegel med förgylld ram, till exempel. Om din utrymmet tillåter, placera en sammetsfåtölj och vinröda kuddar en lyxig look.

guld, sammet och lila ramrums lila-idéer

Den lila tapeten är en bekväm och billig att införa denna nyans i ditt hem och dina väggar dekorerade båda. Fördelen är att man kan välja mellan en mängd olika stilar, färger och mönster. Om du allergier, tänk på att tapeten behåller damm.

Lila och guld för en royalty beröring lila deco elegant moderna rum

Att ha en öppen spis i sitt sovrum, är det lycka till. Om du är en av de lyckliga ägarna, det finns inget bättre än att reservera lila för ditt rum. Titta på den här vackra interiören med väggar i ljuslila, träram, öppen spis och romantiska ljus:

lila tapet moderna deco ljus lila rum

Sovrum med lila dekoration

deco lila moderna sovrum canopy säng

Det finns många nyanser av lila: ametist, aubergine, körsbär, lavendel, indigoblått, lila, magenta, lila, plommon, zizolin och andra. Vissa nyanser är närmare rosa och rött, andra blå.

I själva verket är lila en nyans halvvägs mellan rött och blått. Detta förklarar det faktum att väldigt ofta, när föräldrarna vet fortfarande inte könet på sitt barn, bestämde sig för att utforma rummet av deras framtida barn i lila. Det är en färg som inte har någon kön och ja, gillar också beige ...

Idea sovrum inrett i lila och silver

deco purple room silver accent

Kombinera lila med silverföremål är också en bra idé om du vill skapa en mer feminin inne och prinsessa. Lila, ljusrosa och vitt - varför inte! Resultatet av blandning av dessa tre nyanser:

Sovrum romantisk inredning

deco lila elegant rum

En lila akleja i kombination med träelement, grått och vitt - inne nedan är modern och mycket attraktivt japansk inredning. Valet av nyanser är perfekt och installerar en härlig atmosfär i rummet.

Foto sovrum med väggdekoration i lila

deco lila vuxen kammarväggen

intressant dekoration sovrum

bekväm design vuxen rum

White - ren, neutral och universell. När man talar om den vita, kallas det ljusstyrka. Den vita färgen är inte i bokstavlig mening. Det är faktiskt den totala frånvaron av någon nyans och resulterar från en hög ljusstyrka. I sovrummet, har han fortfarande en plats på väggarna, taket, golvet. Om du också njuta av en vit och stilren rum och du känner för det lägga till några färgaccenter, prova lila.

Sovrum blekt purpurfärgat

vuxen klar lila sovrummet konstruktion

lila dekoration med små nycklar

Lila är också färgen på många blommor: iris, lavendel, lila, lilja, dahlia etc. Det är fullt möjligt att införa den lila i rummet genom att välja Deco lila blommor!

Blommorna bukett är mycket vacker, men mycket snabbt förgås. Om du vill njuta av dina blommor längre, välja krukväxter och lära sig att ta hand. Du kommer att se att växter i sovrummet, det stora och förbättrar sömnen!

elegant inredning Idea Room

vuxen säng sovrum elegant design

ultra modern design room

room bed deco intressant

Den lila aubergine är väldigt trendigt i dessa dagar. Han bjuder sig alltmer i kök, vardagsrum och sovrum modern. Det tar sitt namn från eponymous grönsak.

Inrett i vitt och lila

sovrum läggdags original design

Deco mycket elegant rumbäddsrum säng intressant design

lila inslagrum elegant lila sängkläder grunder

vadderad sänggavel i en lila rumdeco room sovrum lyx lila

lila och vitt rumdeco intressant vuxen samtida rum

Deco idé purple roomdeco intressant modern bäddsrum

Foto lila rummet, vit, svartdekoration vit lila bäddsrum idé

ljusa utrymmetgrå lila deco vuxen room

Fuchsia och lilaidee dekoration lila vuxen kammaren

Vit, svart och lila: perfekta bröllopetdekoration vit lila rum idé


About the author

admin