barnrum

teen sovrum design – 35 idéer som dina tonåringar älskar

teen sovrum design idé

Dina barn är en plötslig blivit tonåringar och behöver ett nytt rum att bättre matcha deras behov i denna svåra tid. Och framför allt de vill ha ett rum "connected" som folk vill säga själva.


Men som ni vet förmodligen redan har teen rummet design ibland visar en svår uppgift. Lyckligtvis är vi här för att hjälpa dig, titta bara på våra idéer för en teen rummet design och välja den du vill.

tonåring, moderna rum design för flickor

tonåring flicka sovrum konstruktion

När det gäller utformningen av tonårsrummet i allmänhet, måste du tänka om den unika personlighet din tonåring. Du kan göra en deco rum på ett ämne som intresserar ditt barn i synnerhet. Detta kan vara läge för teen rummet flicka eller fotboll för teen rum pojke. Du kommer att se många exempel på bilderna.

Ursprungliga utformningen av teen pojke room

teen pojke sovrum konstruktion

För inredning teen rummet beror återigen på den allmänna temat inredning och smak av ditt barn. Vi fann vacker design och bekväma möbler i filen i ditt rum där det finns alla nödvändiga möbler för tonårsrummet. Vi har valt att visa ett skrivbord, två hyllor och en säng fann vi särskilt intressant. Och slutligen här är våra 35 inspirerande idéer för en tonåring rum design och original där ditt barn kommer att känna sig hemma.

Din dotter kommer att kännas som en prinsessa i denna stora rund säng

teen rund säng sovrum konstruktion

Framför allt måste vi tror att ungdomar älskar och vill ha perspektiv i sitt rum. Vanligtvis en tonåring har en helt annan syn från den i vuxen utöver en plats att sova, det är en ung person som finner sin egen värld för att undkomma de vardagliga omgivningen.

Original tonåring rum med accenter i orange

teen rummet design ursprungliga idén

Det finns få platser där en tonåring kan uttryckas och teen rummet är en. När du börjar att utveckla den, fråga henne om det och hitta en kompromiss som kommer att glädja alla.

teen snygg sovrum konstruktion

Vetenskaplig tonåring sovrum konstruktion

Dagens tonåringar är medvetna om de senaste trenderna, men slits mellan barndomen och vuxenlivet. De flesta tonåringar har prydnadssaker fetischer att de inte är redo att ge upp, men vill samtidigt en dekoration som gör övergången till vuxenlivet.

flicka Inreda i rosa och svart

Modern flicka tonåring rum design

Utforma en tonåring sovrum design är inte lätt för en förälder. Du vill ge dem den kreativa friheten att uttrycka sig, men det finns också praktiska överväganden att ta hänsyn till, till exempel området för studien och kostnaden för décoration.Pour en tonåring, är hennes rum som ett slott som skyddar omvärlden. Det är en plats där den kan hämta privat område eller ha kul med vänner. Det är också en plats där det kan börja att uttrycka sin egen identitet. Detta kan göras genom att sätta upp affischer, visa samlingar av favorit saker eller välja favoritfärger i väggdekoration.

boy Inreda blå

surfing tonåring sovrum konstruktion

För dem tonåring room design representerar deras lilla kokong, deras oberoende pjäs. Det måste ha en plats för vila, så en bekväm säng, en plats att studera och en plats för att underhålla vänner.

chic flickrum

teen rund säng sovrum konstruktion

Även vuxna föredrar en lugn och diskret område, tonåringar njuta av underhållande bitar och full av glans. När allt kommer omkring, de vill imponera på sina vänner.

Dekoration tonåring replokalen och modern

apelsin tonåring room design

Som sagt, tonåring rum måste också vara praktiskt, särskilt om din enfantest vid en ålder där han studerar för tentor, så en bra lagringsutrymme och skrivbord är en stor fördel om rummet tillåter.

Vacker modern inredning för ditt barns rum

svart tonåring sovrum konstruktion

När du väljer en utsmyckning stil för sovrummet av en tonåring, tänk på smak av en ung tonåring kommer att förändras när det växer. Därför måste vi särskilt fokusera på en enda vägg färg. Detta gör att du kommer att uppdatera inredningen genom att lägga till en touch av inredning med tillbehör. Så du kommer inte att behöva möblera vartannat år.

piano design room i svart och vitt

kammare'ado design noir blanc

Låt honom tala!

graffiti-färg-idé-art

Vad sägs om att låta ditt barn uttrycka sig genom hans rum? Om skicklig graffiti, avreagera på väggarna. Även om denna typ av dekoration är inte för alla föräldrar, det har sina fördelar. I själva verket är det mycket billigare och du kommer att vara säker på att ditt barn kommer att älska det.

För tjejer som älskar mode

kammare'ado design moderne fille

En av de viktigaste sakerna för en tonåring rum design är lagring. Teens alla tenderar att vara rörigt och måste noga förutse det. Satsa på förvaringskorgar, vägghyllor och krukor. Varje liten detalj är viktig.

moderna, bekväma rum

kammare'ado designe garçon

Petite teen rum i rött och vitt

teen röda sovrummet konstruktion

Om ditt barns rum är för liten, satsa på en bäddsoffa som kan spela rollen samtidigt. Glöm inte biblioteket, som gör din ackumuleras alltmer bok till son i flera år.

grå modernt kontor med fil i rummet

teen rum kontor

Den grå säng efter kontoret

teen modern bäddsrum

En modern hylla du skulle hitta även i filen i ditt rum

teen moderna rum hylla

Colorful teen room

teen rum idé militär tema

barnens sovrum möbler

tonåring flicka sovrum konstruktion teen fot room design teen rum modern design boy teen room design TV

hyllor tonåring sovrum konstruktion

sten boy room

modern tonåring rum

Design rosa blå tonåring room

Modern blue teen room

blå vit tonåring flicka room

svart lila flickrum

vit svart tonåring pojke room

grön vit tonåring pojke room

boy room design idé

deco tonåring flicka room

teen rum deco svart rosa flicka

dekoration modern flicka room

Inreda idé boy

dekoration moderna rum pojke


About the author

admin