barnrum

Nursery mixte- 25 inspirerande bilder och användbara tips

minimalistisk skandinavisk blandade baby rum

Tycker du att det är svårt att skapa ett vackert rum för din framtid nyfödda utan att veta barnets kön? Eller ni redan vet, men rummet kommer att användas för mer än ett barn under åren och du vill utforma en neutral och välkomnande för båda könen?


Nåväl, vi bara hjälpa! Undersök tips och idéer på följande 25 blandad baby rum i neutrala färger och mycket nöje!

Möblerna i den blandade baby rum

blandat barn möbler

Innan du ens tänka på färgalternativ, välj stil av möbler. Contemporary möbler har en snygg design med raka linjer och få dekorationer. Den traditionella möbler är mer lämpade för sovrum klassisk romantisk stil med krusiduller. Om du har ont om utrymme, överväga en kompakt vagga som du kan byta ut senare av en krubba.

Välj huvudfärg i den blandade baby rum

barn blandad färg huvudrummet

Den dominerande färgen i rummet kommer att i stor utsträckning på olika ytor och i dekoration och textilier för blandad baby rum. Det viktigaste är att undvika den traditionella rosa och blått, respektive för flickor och pojkar, och att undersöka alla kreativa möjligheter. Välj färgaccenter att balansera den viktigaste färgen. Du måste välja minst en ytterligare färg som skapar en kontrast med de viktigaste färg. Till exempel är den blekgula mycket glad gift med huvud grå färg i rummet, utan rena skurar av färg här och där, är i fara att verka tråkig. Målet är att uppnå en harmonisk kontrast och markera färgblandning.

Texturer, mönster och dekoration

blandad bebis room design

Var inte rädd för att leka med tyger i olika texturer och mönster. Fodret av vårdstolen behöver inte vara samma färg eller av samma skäl som sängkläder, matta eller dekorativa kuddar. För dekoration kan du välja ett lämpligt tema för båda könen som alfabetet eller siffror djurparksdjur eller djungel, resa, havet motiv, etc.

vackra neutrala färger Landscaping

Baby rummet blandat neutrala färger

Vet du beskärningen av "blå för pojkar" och "rosa för flickor"? Faktum är att hela historien om design, dessa färger upphör inte att vända roller. Det skulle vara i mitten av nittonhundratalet att reklam infördes principen om åtskillnad feminina / maskulina. För att skilja kön bebisarna i annonser, klär sig annorlunda. Rosen var reserverad för flickor och blå baby barn pojkar. I det kollektiva medvetandet, är principen om åtskillnad alltid där. Det är också tillämpas i utformningen av baby rum.

Deco idé plantskola blandat blått och vittbaby rum vägg deco blå blandad

Det finns ingen verklig förklaring ges varför rosa för flickor och blå för pojkar. Vid den tiden, alla barn hade samma vita dräkter oavsett kön. Det var först med broderi kunde särskiljas klass av barnet, till exempel.

Mixed plantskola i skandinavisk stilblandad Barnkammaren bekväm stol golvmattor

Idag gör en stor majoritet av moderna mammor inte tillämpa principen om åtskillnad. Slutligen är paletten färger så rik. Det är synd att begränsa sitt val till rosa till blått för plantskolan.

Idea av blandad baby rum i gråttDeco bebis blandad kammare hylla idé

baby rum Foto blandade blå blandad baby rum idé blå

Vi väljer färger för blandad baby rum i enlighet med dess önskemål. Det viktiga är att skapa en rogivande atmosfär för ditt barn. För att lyckas är det inspirerat av skandinaviska stilrena inredningen. ljusa färger, ljusstyrka, trä och naturmaterial - skapar en lugn interiör. Kom ihåg att ditt barn kommer att växa snabbt och någon gång måste vi tänka på layout och utsmyckning av rummet.

blandad baby rum väggdekorationdeco blandad baby rum

Den vita färgen är universell. Det är ofta väljs för utformningen av sovrummen. Lugnande, neutral, vit är perfekt för blandad baby rum. Kombinera det med ljusa trämöbler och dekorera med objekt här och där i neutrala toner.

baby rum skandinavisk stil dekoration idé

Baby-rum mixed-vit-beige neutrala

Lila är färgen mix flicka och pojke referens. Du kan boka för väggarna och kombinera elementen och röd deco möbler.

baby rum inredning med tapeter

plantskola blandas neutrala färger

Grått och gult - en riktig klassiker för blandad baby rum. Den bleka unga är mjuk, grå - snygg och stilren.

baby rum inredning i grått och gult

Baby-rummet blandad fiskbens-grå-vit-gul

Beige är tom halvvägs ut och en mycket ljusbrunt. Det är ett bra alternativ för blandad baby rum. Det kan vara gift i vitt, grönt eller rött.

neutral baby rum inredning

plantskola vägg blandas beige rand

Var uppmärksam på de ljusa färgerna. Den röda färgen är inte riktigt lämpar sig för blandad baby rum, till exempel. Det är för intensiv. Skapa en rogivande atmosfär i barnkammaren är mycket viktigt för välbefinnande din lilla barn. Neutrala färger är sedan föredragna.

Vita huset med små gula accenter

Baby-rummet blandad gulvit giraff

Vem säger att blått är reserverad för rummet pojke? Faktum är blå är en avkopplande och ren färg som passar perfekt i alla rum och alla. Den blå anka är väldigt trendigt i dessa dagar, till exempel. Du kan välja en blå nyans till bleka effekt.

baby rum med blå väggar

plantskola mjuka färger blandas

Dekorera väggarna i den blandade baby rum med ritningar och ramar här och där. Välj en unisex tema: djungel, zoo, hav, djur.

flint gray väggar och accenter i starkt grönt och orange

plantskola blandas vita soffan

White room med varmt trägolv

Baby-rum-vit-klassisk stil

Väggdekoration unisex: bokstäverna i alfabetet

plantskola väggdekor blandad alfabetet

blandat barn rum med en vintage handlag

plantskola blandas gul grå retro

Deco baby rum blandar idé

Baby rummet gardiner blandade décomotiv

moderna baby rum färger unisex

Baby-rum-style-Vit Romantisk

Baby-rum-färgneutrala-ugglor

plantskola blandas grön orange detaljer

vit blandad plantskola blåttbrytningar

Baby-rum-blandade deco-djungeldjur

plantskola blandade gray green beige

Baby-rummet blandad flinta-grå-orange-accenter

Mixed plantskola motiv accenter takbjälkar

Baby-rum-blandade-färger-grön

Baby-rummet blandad många-färger

Unisex Barnkammaren neutrala färger

idé-design-sovrum-Baby Blandat

Idéer Design barnsängar


About the author

admin