inuti

mobil vägg: den smarta lösningen för en modulär interiör

kök gömd bakom vikvägg

Det öppna utrymmet planerna blir mer och mer troligt, och med dem, behovet avgränsa utrymmen känner sig mer än de flesta. Vare sig på kontoret eller hemma och vad livsrum, en mobil vägg kan vara en idealisk lösning.


Upptäcka ihop flera modulära interiörer exempel där designers och arkitekter har inkorporerat rörliga väggarna för maximal komfort.

Kitchen gömd bakom en rörlig vägg vit

vit vägg döljer kök

Den rörliga väggen är perfekt, både i mindre än i större utrymmen. I små lägenheter, kan du välja en mobil partition som kommer att blekna för att skapa en illusion av ett större utrymme. Den stora utomhus också dra nytta flyttbara väggar som kommer att vara perfekt för att skapa flera hörn och en större känsla av avskildhet.

skjutvägg som kan dölja TV: n för ett elegant utseende

vit glidande skottet

Du kan också installera en glidande partition att dölja något hörn av din lägenhet. Ovan till en vit glidpanel dölja TV och avslöjar en vacker bibliotek byggs. Resultatet är en mycket mer elegant och minimalistisk look. Smart, eller hur?

Träspärrar skiljevägg partitionera en baby rum

baby rum skjutvägg

Naturligtvis kan en mobil vägg också dölja ett helt rum eller spela rollen av en skjutdörr som i vårt exempel ovan. Stängt trädörr visas som en trä accent som sticker ut från den vita inredningen.

perforerad glid skottet

industriell glider inuti väggen

Ett annat exempel på skjutvägg som skiljer vardagsrummet i en modern kontor. Mer minimalistisk, är inne under nykter och klok. I huset av M av Bang Min, mobila väggar likna konventionella vägg och kan flyttas efter behov.

Mobil vägg för en modulär interiör

mobil-vit-vägg

Nästa Inside Apartment Life Edited by Adrian Iancu är lika smart eftersom upptäcker ett intelligent gardinsystem som glider på skenor integrerade taket. Dessutom att en glidvägg i de svarta luckor till marken bilda två sovrum, ett med två våningssängar, gömd bakom väggen till vänster.

Gardiner på takskenor integrerade bilden för att avgränsa utrymmen

skjutbara väggar på skenor

En borttagbar vägg tjänstgör också som en skiljevägg i utrymmet nedan eftersom den separerar sovrummet från köket. Praktiken är det också estetiskt. Det visar en originell geometrisk konstruktion som fångar ögat.

En glidvägg för att avgränsa tillagningskammaren

mobila väggen mellan sovrum och kök

Design lägenhet med en mobil vägg

inom mobil vägg

En mobil vägg kan snabbt bli ett designelement i ditt hem. Upptäck nästa vikvägg som genom sin magenta rosa färg och dess geniala konstruktion, sticker ut uppsättningen.

Denna vikning rosa vägg magenca ger karaktär till rummet

Folding magenta partition

Här är en annan tjusig väggen sedan, bortom fördelen hon bär, hon är också belagd med en skimrande yta som ger en illusion av ett mycket större utrymme. Millennium Residence by JSA Arkitekter Projekt visar därför vara en intelligent utrymme än original!

Mobile och skimrande väggen för att skapa en illusion av ett större utrymme

mobil spegelyta vägg

Följande lägenhet vill modulärt och ultra samtida. Designad av Design Fertilitet och omfattar två glasväggar som bleknar för att erhålla ett stort område och nära som behövs för att skapa ett ljudisolerat område men fortfarande synliga.

Två skjutbara glasväggar för att definiera ett viloområde

mobil vägg modern lägenhet

Upptäck nu en lägenhet ett rum på 36 kvadratmeter. I ett sådant litet utrymme, MKCA av arkitekterna var tvungen att använda en smart lösning: en mobil vägg Vid första anblicken inte lägenheten ingår inte ett sovrum. Men när muren, som även omfattar tv, glider mot baksidan av rummet, är utrymmet tillräckligt för att omvandla bäddsoffa

Anpassnings insidan genom en hel vägg som glider för att ge mer utrymme

Modulära invändiga rörliga väggarna

Venturing oss utanför med flera exempel på flyttbara väggar som kan hittas mellan insidan och utsidan. Tänk dig till exempel att en glasvägg som fälls eller glider rensa utrymme och bjuda naturen inne, vilket är fallet med vår nästa exempel. Skapad av XTen arkitektur, inredning öppen gård med flera glasskivor som svänger och nästan försvinner.

Glaspartier för att meddela utsidan till insidan

Glas mobila partitioner

Samma sak gäller för huset under vars fasad rörliga väggar som roterar och därför erbjuder flera nivåer av intimitet, enligt deras grad av öppenhet.

Modulär fasad med rörliga paneler

externa rörliga väggarna

Om du har ett hus vid havet, kommer en trä glidande panel vara den idealiska lösningen. Du kommer inte bara att ha mer avskildhet, men också filtrera ljuset.

glidfält mellan det inre och terrassen timmer

glidande träpanel

Upptäck nu Glass House, en bostad som bär sitt namn eftersom den innehåller glasvägg som glider och försvinner så att vi enkelt kan få tillgång till innergården. Skapad av Nico Van Der Meulen Arkitekter är bostad organiseras kring denna utomhus utrymme som fullt ut kommer att integreras inuti.

ultra samtida glasvägg som bleknar för att komma åt gården

glasvägg med utsikt över gården

Återigen, en glasvägg svänger och ögonblick sträcker insidan till utsidan.

Den glasvägg öppnar dörren för ett garage för att njuta av terrassen vid sjön

Mobil glasvägg

Förlängningen följer virket har en separat pool med några skjutbara glaspartier, även slutna, låt show genom det vackra landskapet som omger bostad.

hus förlängning med rörliga glasväggar

hus förlängning med rörliga väggar

Nedan två glasväggar försvinner i hörnet av huset och därmed bilda en öppen plats, bekvämt för dem sommaren grillar utan bygga en extra utekök.

En flyttbar glasfasad öppnas till köket nivå

skjutväggar öppna fasad

Nedan kan vi märker två vikdörrar: en ogenomskinlig, som ligger på golvet, och andra, glas, på terrassen. Detta är en mycket spännande och modulär.

Ett dragspel dörr bleknar och inredningen sträcker sig till trä terrass

s mobil vägg'ouvre sur terrasse

En lång glasvägg rör sig längs denna stora lägenhet

Mobil glasvägg

Äntligen en designidé där den löstagbara väggen är en del av den yttre fasaden av denna fina bostad designad av Crosson Arkitekter.

Längs mobil vägg övergår i fasaden när den är stängd

mobil vägg övergår i fasaden


About the author

admin